Обичам те!

552 41 3
                                    

Момчето остави Кари сама в стаята. Беше ядосан на целия свят, беше объркан, разстроен и толкова наскърбен. След като той излезе от стаята, отиде в най - близкия бар и реши да се напие. Нещо което мразеше да прави, защото знаеше, че се напива само когато не му се живее. А сега има за какво да живее, но той отново се чувства прецакан и самотен.
През това време Кари се опитваше да се събуди, за да види любимия си и детенцето си. Тя искаше той да не я оставя, да не пуска ръката й. Но той го направи.

......................

- Два шота луиски. - каза той на барманката.
- Какво се е случило?
- Защо питате? - беше объркан от въпроса й.
- Искате два шота луиски посред бял ден. Значи нещо се е случило и искате да го забравите! - каза тя наливайки шотовете.
- Искате да знаете какво се случи? - изпи двата шота на екс. - Добре! - тя му наля още. - Спасих бременната си приятелка от психопат, който искаше да я отвлече и да ме убие. - изпи още два шота. - След това тя роди, но и тя и бебето бяха с опасност за живота! - той говореше бързо и гневно. - Дъщеричката ми е прекрасна и е жива и здрава, а жена ми не се събужда. - още два шота.
- Лауу! Но защо не стоиш при жена си и не чакаш тя да се събуди? - той не знаеше какво да й каже, не знаеше защо бе дошъл да се напие и защо я е оставил.
- Ами аз... - той се разплака. Наведе глава и искаше всичко да се оправи.
- Виж какво, преди да се напиеш и да направиш някоя глупост за която ще съжаляваш, отиди при семейството си и бъди до тях! Това е най - важното и най - доброто, което можеш да направиш сега.

Той стоеше и я гледаше безмълвен, не знаеше какво да каже.

- Защо ми помагаш?
- Защото виждам, че си добро момче, което истински обича любимата си и не трябва когато нещо се обърка, ти да я изоставяш! А пък и вече имаш дете, носиш отговорност за нея. - тя махна чашките и прибра алкохола.
- Да знам...Благодаря, че ме изслуша.
- Съвета е безплатен! - тя му се усмихна и му намигна.
- Мерси.

Той стана леко залитайки и излезна от бара. Върна се в болницата.
Кат стоеше на същото място в същата поза. Беше изморена и си личеше от торбичките под очите й.

- Къде е Том?
- Отиде да види Кари?
- Аха.
- Кейдън?
- Да?
- Пиян ли си?
- Аз не, тоест да, не не съм пиян.
- А значи просто си пил?
- Не е това, което си мислиш!

Той стана и отиде към стаята на Кари.

- Кари, моля те отвори очи. Хайде любов, направи го заради мен. Нека отново видя красивите ти очи. Да чуя прекрасния ти смях. Страхотната ти усмивка. Моля те, Кари отвори очи. Бъди с мен! - Кейдън слушаше какво й казва Том. - Обичам те! - Том се наведе и леко целуна устните й.

- Хей, какво правиш? - Кейдън беше ядосан от това, което видя.
- Кейдън аз.. - той удари Том.

И така те започнаха да се бият. Без да осъзнават, че са в стаята при Кари. А тя след усилията които положи, успя да проговори и да отвори очи.

- Кейдън...Кейдън къде си? - тя се опита да стане.

Момчетата спряха да се бият, щом чуха Кари. Кейдън веднага стана от земята и отиде при нея.

- Тук съм скъпа! - той хвана ръката й.

Тя отвори очи и му се усмихна. Той отвърна на усмивката й и след това се наведе и я целуна. Те се нуждаеха от това. Сякаш досега не са можели да дишат и вече получават необходимия кислород. Те не можеха един без друг. Не можех и една минута да са разделени. Бяха се превърнали в едно цяло. Една половинка не може без другата. Това е любовта за тях.

Той задълбочи целувката, но тя леко простена от болка.
- Съжалявам, добре ли си?
- Няма значение, ако ще получавам още такива целувки. - тя отново се усмихна и двамата бяха щастливи в този момент!

Love, gun and other drugsWhere stories live. Discover now