Част 13

933 65 0
                                    

Разхождах из парка сама и обмислях всичко, което ми се случи. Всъщност какво знам за Кейдън. Почти нищо. По трудния начин разбрах, че пуши, че се занимава с наркотици. Трябва да говоря с него и да си разясним всичко. Заедно ли сме или не сме?
Не знам какво ще стане оттук - нататък. Ума ми казва да си останем само приятели, а сърцето ми иска да е само с него. Сигурно си мислите, че не знам какво искам. Но ми е трудно да знам, като той не ми намеква нищо.

*****

Ах, ваканция! Днес свършваме училище. Преди щях да се притеснявам за оценките, но вече не. Знам, че ще завърша най - малко с 5, все пак преди учех усърдно. Остават ми още една година и край. Повече няма да гледам кифлите и интригантите в училище. Отдавна ми се иска по - бързо да свършим, че да не им гледам физиономите поне 3 месеца.

- Хей, Ками!
- Здрасти! Най - после завършваме! Вълнуваш ли се?
- Мне, няма за какво!
- Е как да няма! Оценките са важни, а и нали после...
- Какво после?
- Нищо, нищо! Кат ще ти каже!
- Ем ок!
Ками е едно момиче от моя клас. Обича да изскарва само шестици. Но напоследък си пада по едно момче и с Кат доста често я базикаме. Много са смешни. И двамата се харесват , но няма да си го признаят.

- Кат, Ели! Какво ще правим после? Ками намекна нещо, но каза да питам вас!?
- Ъм...ние такова... - Кат никога не заеква, какво ли крие от мен!?
- Ще ходим на купона на 12 клас! И ти идваш с нас! - Ели е доста настоичива.
- На мен не ми се ходи!
- Оо моля те Кер! Напоследък си страхотна купонджийка! - още не съм им казала за Кейдън и мен. - Моля теее! - и двете ме гледаха с онзи умиляващ поглед, на който трудно се отказва.
- Ох, добре! Но няма да ви нося когато се напиете! - и двете ликуваха от щастие.

****

Еми това явно е краят на тази учебна година. Какво ли ще се случи през това лято? Какво ли още ме очаква? Този път няма да споделям с никой и ще се оправям сама! Поне така няма кой да ме нарани!

Беше 21:00. Вече бях готова за купона. Изобщо не ми се ходи. Може би е само заради Кейдън. Просто точно днес не искам да го виждам. Още не знам какво ще стане с нас. "Нас" ли казах, та то няма нас! Никога не е имало.

Купона беше у Крис. Явно Ели и Крис вече са заедно. Радвам се за тях, но съм предопредила Крис да внимава и да не я вавлича в нашия бизнес. Кат пък, беше с Даниел. Леле тези момичета са доста бързи.

- Дани! Нали ти казах, да не се занимаваш с Кат!? - бяхме по - далеч от останалите и можех да говоря спокойно.
- А аз ти казах, че не можеш да ми заповядваш! - това момче си проси боя. - Виж за първи път, обичам толкова силно. Не съм се чувствал толкова щастлив до сега с някое момиче!
- Добре, но внимавай! Нараниш ли я, лично ще те разстрелям! - намигнах му и му се усмихнах злобно.

Отивах към бара, за да си взема питие. Исках да се напия. Не ми пукаше за нищо. Седнах на бара и си поръчах пет шота уиски с лимон и сол. След като ги изпих, реших че е време за танци.
Беше ми толкова забавно. Сякаш съм изключила емоциите си и не ме интересува нищо.

Върнах се на бара. Взех си една бира и я изпих на екс. Тогава видях Кейдън. Мръсник! Натиска с няква курва.

- Оо, скъпи! Много бързо ме замени. - усмихвах им се и двамата ме гледаха толкова очудено. - Да ама аз не съм те забравила.
- Кари, пияна ли си? - дръпна момичето, което беше върху него.
- Какво ти пука!?
- Пука ми!
- Не мисля! - ударих няколко шамара на курвата на Кейдън и накрая счупих бутилката в главата й. - Стой далеч от него! Кучка! - изобщо не ми пукаше какво правя.
- Кари спри! - той ме хвана за ръката.
- Не ме докосвай! Погледни ме сега! И ме запомни добре, защото съм такава заради теб. Ти ме превърна в това. Ти си виновен за всичко! Не искам да те виждам повече! - вече бях ядосана. Плачех и му виках.
- Да, но аз не се отказвам от теб. - прегърнаме. Опитвах се да се отдръпна от него. Но накрая се отказах. Бях твърде изморена. Той ме придърпа към него. - Никога няма да се отървеш от мен! - той ме целуна. Почувствах се добре. Но още не съм му простила. И тогава си спомних всичко.
- Не си мисли че съм ти простила. - отдръпнах се от него. - Ти си виновен! За всичко, което ще се случи! - махнах се от бара и тръгнах на някъде.

Love, gun and other drugsWhere stories live. Discover now