Част 22

773 48 1
                                    

Хаха, сладур!

***

Повече никакъв алкохол! Така ме цепи главата. А сега някой тропа на вратата. ЧАКАЙ НА ВРАТАТА!? Къде съм? Или по скоро къде сме? Видях Кейдън до мен и двамата бяхме само по бельо. После трябва да го питам дали не сме правили нещо.

- Надявам се да си обичаш главата! - отворих вратата и видях Кат. - Добре твоята глава ще я пожаля.

- Вчера се случи нещо!

- Какво толкова е станало? Може и да почака! - погледнах часовника си и докато фокусирам видях колко е часа. - Кат, обичам те но ти си луда! Защо ме будиш в 7 сутринта? Кое е толкова важно!!!

- Ами..аз..такова... - гледаше в към пода. Изглеждаше притеснена.

- Какво? - тя ме дръпна и затвори вратата на стаята.

- Аз...спах..с Дани! - погледна надолу. И двете осъзнахме, че сме само по бельо и тя беше с тениска. С тениската на Даниел.

- Супер Кат! Вече и двете не сме малки!

- И ти ли?

- М дап! Преди два дни. А най - голямото клише е че беше в Париж!

- Нали и аз така казах! - и двете се засмяхме.

След като тя ми разказа какво се е случило и аз й споделих.
Вече беше 8:30 и отидох да събудя Кейдън. Троснах се на леглото. Или по скоро върху него. Той изпъшка, но след това си сложи ръката на гърба ми. Той лежеше по корем и аз върху него.

- Добро утро, красавецо!

- Добро утро секси! - премести ръцете си на задника ми. - Впрочем вчера беше страхотна! - моля??

- Какво сме правили вчера?

- Нищо, спокойно! Няма да го правим когато сме пияни. - с това съм 100% съгласна.

- Съгласна! - целунах го по бузата и легнах до него. Той се изправи и тръгна към банята.

- Не искаш ли да се върнеш в леглото. - потупах леглото с ръка и му се усмихнах. Той се обърна, усмихна се и легна върху мен.
Целувахме се. След това той продължи по врата ми. Беше ми толкова приятно.
- Ъгхм! - Кейдън ме погледна и двамата бяхме ядосани. Обърнахме се в посоката от която дойде звукът. И двамата казахме в един глас.
- Махай се или ще те убия! - Лау, браво беб! Веднъж и двамата да сме на едно мнение. Гледахме ядосано съществото което току-що ни прекъсна най- безсрамно.
- Охо, гълъбчета. Ставайте днес е голям ден. Чакаш го отдавна Кари! - Кейдън стана от мен и ме погледна учудено.
- Явно не си му казала! - той не може ли да си мълчи?!
- Крис, изкопай си гроб!
- Спокойно скъпа, вече има място за мен! - при спомена и двамата се натъжихме.

Ретроспекция

Преди 1 месец

- Хайде Кари, чакаме този ден отдавана. Нека накараме кучия син да си плати. Искам да го гледам как ме моли да не го убия. Както те го молеха. Искам той да страда!
- Знам Крис. И аз го искам мъртъв!

С Крис отивахме на срещата с Гейбриел. Ама, че име! Мразех го, но Крис имаше по - голямо основание да го мрази и аз го разбирах.

- Не мислех, че ще дойдеш Крис след толкова време! Виждам че и малката кучка е с теб! - насочих пистолета си към него. - Спокойно, скъпа, това не е играчка за деца!
- Отдавна вече не сме деца Гейбриел! - Крис се намеси. Тогава чух изстрел от куршум. Погледнах Крис и той лежеше на земята.
- Крис! - изпищях. Беше прострелян в крака.
- И за теб има място! Братле! - точно така Крис и Гейбриел са братя. Крис е по - малкия. - Точно до мама и татко.
- Ще те убия Гейбриел! Някой ден ще си платиш за всичко, което причини на мен и Крис. Помни ми думите! - крещях  силно, но това си беше самата истина.

*Край на ретроспекцията*

- Кари ще ми обясниш ли какво става?
- Да, но не сега. - излезнах от стаята, преди да е потекла някоя сълза и да не мога да спра да плача. И отново да се обвинявам. Защото аз бях виновна! За всичко! Ето пак избягах, както правя винаги.

ГТН Кейдън

Нищо не разбирам. Какво става? Защо Кари се натъжи? Защо днес е голям ден? Отидох при Крис, за да ми обясни. Но преди това се изкъпах и се облякох.
- Крис, какво става? Какво толкова ще се случи днес?
- Мислех че Кари ще ти обясни. Но явно честа се пада на мен. Днес, ако тя сключи една сделка ще вземе и другата половина от Европа и цялата ще е нейна. - МОЛЯ!? Я пак! Цяла Европа. Имам най-страхотното гадже на света! Е аз имам цяла Австралия и малка част от Северна Америка.
- Добре. Защо тя не можа сама да ми го каже?
- Виж, когато тя иска сама ще ти каже. Тази тема е доста болезнена за нея. - вече не ставаше въпрос за сделката. - Само едно ще ти кажа, не я притискай!

***

Исках да поговоря с нея, но беше излезнала с момичетата. Реших и аз да се поразходя. Тъкмо излизах от хотела когато я видях. Защо е тук?

Здравейте, извинявам се че първоначално главата беше малка. Имаше проблем при публикуването и трябваше да я напиша на наново. Но все пак дано ви хареса! :)

Love, gun and other drugsWhere stories live. Discover now