Част 14

864 63 1
                                    

Отидох до офиса. За щастие беше близо до купона. Взех ключове за някоя от колите ми и тръгнах към гаража. Натиснах бутона за отключване и видях, че съм новото БМВ. " Браво, Кер". Качих се и тръгнах към неизвестна посока.
По пътя реших, че трябва да довърша напиването си. После съм сигурна, че ще съжалявам за това, но на кой му пука. Спрях пред един денонощен магазин и си взех една бутилка Джак Даниелс, две кутии цигари и едни дъвки. Мислите си, защо ще пушиш? Та нали затова се скара с Кейдън! Еми шанс хора! Не само той може да пуши и да прави каквото си иска.

След около двайсет минути спрях пред някакъв строеж. Качих се на най - горния етаж. Извадих една цигара и я запалих. Първоначално се задавих от никотина който бе навлязал в дробовете ми, но след третото дръпване, вече ми беше приятно. Леле, как ме успокояват цигарите!
Стоях сама и гледах нощното небе. Имаше хиляди звезди. Беше красиво! Спомените нахлуха в главата ми и няколко сълзи се стекоха по бузата ми.
- Хах, радвам се, че родителите ми ги няма, за да не видят в каква развалина съм се превърнала!
Боже полудявам! Започнах да си говоря сама!
След като бях изпила половината бутилка и една кутия с цигари, реших да звънна на някой. Хах, Кейдън ми е звънял. Кретен! Изпратих му съобщение "Майната ти", и звъннах на Кат и Ели. Знам, че биха ми убили ако разберат какво правя сега, но не ми пука!
- Хей, момичета! Аз искам да ви кажа, че заминавам! Не знам къде ще отида или кога ще се върна, но ще ви пиша щом пристигна. Не казвайте на никой, най - вече на Кейдън!
- Кер, как така заминаваш?
- Еми е така! Чао!
Затворих им и тръгнах към нас, за да се изкъпя и да си вземам някакви дрехи.

Love, gun and other drugsWhere stories live. Discover now