Част 8

1K 65 4
                                    

Не мога да повярвам, че я губя! Това не се случваше! Спомних си всички наши моменти, за всичко което се случи до сега.
Стоях пред стаята на земята и чаках някой да ми каже какво се случва с нея.

След 2 часа

- Стъбилизирахме я! Явно има много късмет! - зарадвах се, че е жива. Наистина имаше късмет. Усмивка се изписа на лицето ми.
Влезнах в стаята при нея. Лицето й все още беше бледо и слабо. Цялата беше накачена с различни кабели и тръби. Не ми понасяше да я гледам така. Тази нейна пленителна усмивка вече я нямаше. И аз не можех да приема това. Взех един стол и седнах до нея.
Гледах я дълго време и се чудех какво ще й кажа когато се събуди. Ако се събуди! Но всъщност ние какво сме? Гаджета, приятели с привилегии?! Защото приятелите не се целуват така страстно като нас. Когато се оправи ще трябва да проведем дълъг разговор по тази тема. Но първо нека се оправи. Само тя е важната в момента!

ГТН Кари

Беше ми студено. Беше тъмно и не виждах нищо. В ада ли бях?
Изведнъж видях една ярка светлина. Видях мама и татко. Те много ми липсваха. Сигурно ги сънувам, но всичко беше някак реално. Те ме гледаха и се усмихваха. Втурнах се към тях и ги прегърнах. Щом се отделих от тях ги гледах така, сякаш не съм ги виждала цяла вечност! 
- Кари, мила! Трябва да се пазиш от този бизнес! Не трябваше да се захващаш с него.
- Знам, но вие не ми оставихте друг избор!
- Просто внимавай на кого се доверяваш! Може да се изненадаш колко много хора ти мислят само лошо, дори и тези които са близо до теб!
Не разбирах какво имаха предвид! Брат ми и сестра ми не знаят за бизнеса. Брат ми замина за Канада и се останови там, а сестра ми замина да учи в Дания. Така че бях сама! Но Кейдън...с него не се познавахме чак толкова добре. Но имаше нещо в него, което ме караше да се чувствам в безопастност! И това ме успокояваше.

Изведнъж сънят ми очевидно свърши. Когато се събудих, усетих болка на различни места по тялото ми. Първото, което видях беше Кейдън. Но не разбирам защо е тук или по - скоро къде съм аз? Опитах се да го извикам, но нямах никакви сили. Извиках го по възможно най - силния начин. Беше ми трудно да го събудя, но в крайна сметка успях. Той разтърка очи и когато се разсъни ме погледна с усмивка и хвана ръката ми. Изтръпнах цялата. След като видях всичките кабели с които бях накачена, разбрах че съм в болница, но не разбирам защо.

- Защо съм тук? - едвам измънках, за да ме чуе.
- Не помниш ли?
- Какво да помня!? - наистина не го разбирах. Погледна ме очудено.
- Блъсна те кола и едва не умря! - говореше спокойно и сериозно.
- Как се случи всичко? - той ми разказа, че аз съм му звънала и съм му казала, че не мога да дишам и че след това ме е блъснала кола. Помня, че тичах и ми стана лошо. След като той ми разказа всичко се отместих леко от едната старана на леглото, като му показвах, че искам да легне до мен.
- Сигурна ли си? Мисля, че не е редно!
- Сега ли реши да мислиш кое е редно и кое не? - той се усмихна и легна до мен. Преметна ръка през тялото  ми и аз се сгуших в него. Колкото позволяваха системите. След това ме целуна по челото и не знам кога съм се унесла отново в сън.

ГТН Кейдън

Толкова много се радвах, че тя отново е в прегръдките ми, че е жива и че е до мен. Почувствах се наистина щастлив! Досега всичките ми гаджета бяха за по 2 -3 дни. Всички знаеха това. Според мен момичета харесват само това дали имаш мускули и пари. Друго не ги интересува. Но тя , тя беше различна. За първи път обичах така! Надявах се скоро да не разбере истината за мен! Защото тогава сигурно ще ме намрази!

Love, gun and other drugsTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang