Част 5

1.4K 76 4
                                    

Събудих се на пода. Очите ми бяха подпухнали. Изкъпах се и си сложих лек грим, колкото да прикрия сълзите от вчера. Звъннах на брат ми и сестра ми и им обясних какво е станало. Но не им казах как съм разбрала, защото не можех да си избия думите на шефът им от главата.

Направихме погребение. Толкова много хора дойдоха, а аз дори не ги познавам. Един мъж се приближи до мен и ми каза:

- Добре дошла в бизнеса! - една мазна усмивка се появи на лицето му.

Разбрах, че нашите са се занимавали с дрога и са имали много хотели в различни държави. Били са доста заможни. Сякаш не бяха мои родители.

На следващия ден имах рожден ден. Но много не ми пукаше. Попринцип нямам търпение за рождените си дни, но днес не беше така. Мисля, че разбирате защо. Надявах се да остана вкъщи цял ден, не исках да виждам никой. Но цял ден различни хора ми звънняха да ми честитят. Вече беше шест часа и слънцето залязваше. Много обичах залезите. Те са някак красиви и успокояващи. Телефона ми звънна за поред път. Вдигнах и чух...чух гласа на Кейдън. Каза ми веднага да слезна долу.

Замислих се и реших да слезна. Той ме чакаше с голям букет цветя и свиреше на китара. Беше просто уникално. Сякаш сънувах. През днешния ден си събрах мислите и осъзнах, че съм влюбена в него въпреки че не исках да си призная пред него. Миналия ден такива неща му наговорих.

Погледнах го с насълзени очи. Този път беше от щастие. След като той свърши с тази хубава песен. Дойде до мен и ме прегърна толкова силно, сякаш ние сме посредата на целия свят. Успокоих и избърсах сълзите си. Погледите ни се срещнаха. Той ме гледаше с тези сини топли очи. Изведнъж усетих меките му устни върху мойте. Беше просто вълшебно. Целувката беше страстна и сякаш изпитвахме нужда от нея. След като си боехме дъх той преплете пръстите си в мойте и прошепна в ухото ми.

- Честит рожден ден, Кер!

При тези думи изтръпнах.

Впуснах се отново в целувката му.

Беше ми купил и мече.

Качихме се в нас и седнахме на дивана. Аз седнах в него. И той пак ме целуна. Усетих как потръпвам и той ме обви с ръце още по силно.

Аааа! Всичко беше страхотно. Само той трябваше да е до мен и всичко ще бъде наред.

Гледахме се доста дълго време и той ми каза:

- Никога няма да те оставя! Вече си моето момиче!

Усмихнах се и сигурно съм станала червена като домат.

Гледахме филма Step up и след това аз легнах на дивана, а той на леглото. Дълго време се противи, но накрая спечелих в спора.

Не можех да заспя след всичко, което се случи. Всичко се случваше толкова бързо, като в филм и аз бях момичето, което получава всичко. Но в реалността няма такива неща. През нощта имаше буря. И честно да си призная беше ме малко страх...добре де много. Станах бързо и отидох при Кейдън. Очевидно и той не спеше. Щом ме видял, ченето му сякаш падна от челюста  му. Все пак бях само по бельо и широка тениска.

- Ехоо! Земята вика Кейдънн!

Не можах да се сдържа и започнах да се хиля. Той се свети от транса в който беше изпаднал.

- С-страх ме е от бурята.

Той ми се измися и дигна завивката в знак да легна до него.

Сгуших се в него, като той обви ръцете си около кръста ми. Погледнах го в очите. След това устните ни отново се разбиха, като вълни в бурно море.

Заспахме прегърнати и за пръв път изпитвах такова щастие и спокойствие.

Тази глава беше кратка, за което съжелявам. Който иска от вас може да дава идеи за следващи глави и как ще се развият нещата между Кейдън и Кари. Чакам коментарите Ви и се надявам главата да Ви е харесала! :) Впрочем на картинката са Кейдън и Кари! Мнения?!

Love, gun and other drugsWhere stories live. Discover now