Capitolul 40

78.1K 3.2K 442
                                    

O raza de soare jucăușă pătrunde printre cele două draperii grele, vişinii ce nu sunt trase în totalitate şi îmi mângâie fața, forţându-mă să deschid ochii. Un miros puternic de bacon prăjit îmi inundă nările și îmi provoacă stomacul flămând să scoată un sunet ciudat.

Mă întorc uşor pentru a verifica dacă Dylan s-a trezit. Constat cu uimire că patul este gol.

Doar cutele formate pe cearşaful roşu atestă că pe locul din dreapta mea a dormit cineva noaptea trecută. Mă dau jos cu o oarecare greutate deoarece o uşoară stare de ameţeală m-a cuprins încă de când am ridicat capul de pe perna mea moale.

De îndată ce deschid ușa ce face legătura între dormintor și hol aud muzica răsunând în întreaga casă. Înaintez timid, neştiind exact la ce să mă aştept.

E o petrecere aici sau muzica este folosită pentru a acoperii țipetele unei cerți?

Cu fiecare pas pe care îl fac, mirosul devine din ce în ce mai puternic şi melodia se aude din ce în ce mai clar. Atunci când ajung în dreptul bucătăriei, îl văd pe Dylan înăuntru, manevrând o tigaie în timp ce fredonează versurile melodiei „The Centuries" cântată de baieții de la The Fall Out Boy.

Aleg să îl mai privesc în linişte puţin, bucurându-mă de frumoasă privelişte, înainte de a da buzna înăuntru și de a-l întrerupe. Băiatul este îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni sport gri, ce îi stau căzuţi pe şolduri într-o manieră extrem de sexy. Pare atât de degajat, de lipsit de griji și probleme. Nu ai spune nicio secundă că în mintea și inima lui se duc războaie interminabile pe care insistă să le poarte singur.

— Bună dimineaţa, scumpete! Te-ai apucat de spionat? spune atunci când se întoarce pentru a trage un fum din ţigara ce zace aprinsă pe marginea scrumierei de pe masă şi mă prinde în flagrant.

Încerc să îmi dau seama dacă a folosit apelativul "scumpete" într-un mod ironic, în încercarea de a mă lua peste picior ori dacă lui chiar îi place să folosească anumite cuvinte de genul acesta pentru a-și arăta atașamentul.

Nu am nevoie de vorbe dulci și alinturi. Vreau siguranță și încredere.

— Bună dimineaţa! Nu, nu sunt prea pricepută la asta.

Râde, lăsând capul uşor pe spate, apoi mă priveşte din nou.

— Dacă ar fi să judec după ora la care te-ai trezit şi după modul în care ai dormit, mai exact neîntoarsa, aş putea spune că ai avut un somn liniştit şi destul de odihnitor. Mă înșel?

— Da, chiar am dormit bine! recunosc, încă nemişcându-mă din pragul uşii.

— Mă bucur să aud asta! Acum, du-te, fă un duş, schimbă-te şi întoarce-te repede pentru că masa este gata în scurt timp.

Îl privesc, cu o sprânceană ridicată, surprinsă că încă de la ora aceasta matinală este atât de autoritar. Mă bucur, totuși, că are o stare bună. Sper că nu va dispărea prea curând.

— Nu mă înţelege greşit, ador să te văd îmbrăcată aşa, sumar, dar nu aş fi prea încântat dacă aş fi nevoit să împart priveliştea cu Tim. Crede-mă, nici lui Madi nu i-ar pica prea bine să vadă că iubitul ei se holbează la formele tale.

Se apropie de mine. Simt cum îmi studiază trupul din cap până în picioare. Am tendința de a apuca marginile tricoului și a trage ușor în jos de el, chiar dacă știu că materialul subțire al acestuia nu se va întinde suficient cât să îmi acopere goliciunea picioarelor.

Modul în care mă priveşte mă face să mă simt frumoasă, dar şi să roşesc. Ochii îi sunt flămânzi, dar nu trădează o foame ce poate fi înlăturată cu mâncarea pe care o pregăteşte cu sârguință, ci o dorinţă sexuală greu de controlat.

Iubire periculoasăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum