18sx Stories

86 Stories

S U N D A L by NrlFrhanaa2303
#1
S U N D A Lby NrlFrhanaa2303
Medina, gadis liar yang akhirnya mengandung anak luar nikah membuatkan dia bingung dengan keadaannya. Dalam masa yang sama, dia masih melakukan perbuatan terkutuknya ber...
Misterius Man by M_Line_R
#2
Misterius Manby M_Line_Rose
Rosey Esther seorang gadis yang berjumpa seorang lelaki misterius yang mencintai Rosey dalam diam. Bekerja sebagai seorang akauntan disebuah syarikat terkemuka. Rosey se...
MUANNAS SERIES by obsesiwanita__
#3
MUANNAS SERIESby Obsesi Wabita Reborn
Muannas Series merupakan himpunan cerpen berkisah gadis muslimah dalam menjalani kehidupan seharian. Disclaimer : Cerpen ini hanya rekaan semata-mata tiada kaitan denga...
NOVAEL|{MIA AURORA}  by MiaKyrie_
#5
NOVAEL|{MIA AURORA} by MiaKyrie_
"Kau jangan ingat kau boleh terlepas!!"-Mia Aurora ------------- "Mia Aurora!!!! kau ni memang kurang ajar lah pompuan"-Karl Imran "HAHAHAHA...
sweetalker...(Kenangan Terindah Hanya Sementara)✔✔✔ by pakcikameer
#6
sweetalker...(Kenangan Terindah Ha...by noname
semua orang ada kenangan,tak kisah la kenangan itu indah atau sebaliknya.. Tapi kenangan tetap kenangan.. Hope korang semua enjoy dengan cerita kenangan ni.. Selamat mem...
GERAK KHAS II by bluduel
#7
GERAK KHAS IIby Setsuna F. Seie
GERAK KHAS II adalah suatu cerita khas Inspektor Ariana Ianya berlainan saga. Watak di dalam ini hanya wujud dalam cerita ini sahaja My second job after the first GERAK...
Completed
Sepupuku Yg Pertama #shortstory by TyTyTy19_
#8
Sepupuku Yg Pertama #shortstoryby TyTy
"Mama, adik nak tidur rumah tok boleh?" tanyaku kepada mama. "Boleh. Jaga diri elok2. Esok mama amik" balas mama kepadaku. "Okay mama" jawa...
Aku gay???  by Iez_98
#10
Aku gay??? by Iez_nakal98
Hai korang, aku start story ni sebab nak luahkan apa yang aku rasa selama ni. Aku akan ceritakan tentang pengalaman aku sebagai seorang gay. Story ni start dari macam m...
PEREMPUAN BIASA by Cik_Apple00
#11
PEREMPUAN BIASAby Cik_Apple00
"Rania , tolong jangan buat saya macamni , Tolong putuskan hubungan awak dengan dia Rania" - Naim "Tapi kenapa Naim , selama ni elok je saya kawan dengan...
Laura Stephanie (On-Hold) by ninimadt
#12
Laura Stephanie (On-Hold)by kainikardashian
Bahagia yang ingin dikecapi telah musnah. Bertahun ingin melupakan seorang insan yang tersayang bukan mudah bagi nya. STEVEN-" Laura~ if you love me, find another m...
Lovely Daddy  by donnnaaatt
#13
Lovely Daddy by Natt
Hidup aku bahagia ja dgn daddy aku. Lagi2 dia tu full package. Handsome , kaya , sado semua la.. -nak tau? bacalaa
isteri adik by Aminzakihebat
#14
isteri adikby Aminzakihebat
kisah diantara Aku dan isteri adik Aku.
Sayap Sebelah by Aaurelia__
#16
Sayap Sebelahby Aaurelia
Setiap kisah percintaan pasti akan wujud watak ketiga malah manusia akan sentiasa membenci watak ketiga dalam setiap hubungan yang wujud. Ya, Farisya hadir dalam hubunga...
whitefy and blackby by akupendosa88
#17
whitefy and blackbyby akupendosa88
Perkahwinan yang dirancang oleh keluarga benar benar terjadi akhirnya, tidak pernah dibayangkan perkahwinan tanpa rasa cinta terjadi antara mereka, perkahwinan campur a...
Remaja 'Remaja Dan Nafsu Mana Satu Pilihanmu?'  by MissEyna
#18
Remaja 'Remaja Dan Nafsu Mana Satu...by Nrnh.
Kehidupan yang hari-hari dilalui, kawan, cinta, keluarga. Then nafsu sepasang manusia, nafsu yang memandu berahi keimanan seseorang sehingga leka dan terlupa dosa . Ada...
HAMBA NAFSU by zerocker
#19
HAMBA NAFSUby Simpanan Sendiri
AMARAN : Mempunyai unsur lucah dan kandungan erotik. 🔞 PERHATIAN : Untuk pembaca matang dan cerita ini hanyalah hiburan dan rekaan semata-mata. Sebarang perkaitan hanya...