Dendam Stories

311 Stories

What Husband Ku ketua Mafia😱( SLOW UPDATE ) #Wattys2018 & #Wattys2019 by eyqahakita97
#1
What Husband Ku ketua Mafia😱( SLO...by Eyqa Hakita
#sebelum anda semua baca cerita niee sis ada perkara nak bagitau... #perhatian kepada pembaca cerita What Husband Ku Ketua Mafia, cerita nie ada bab yang paling pendek...
ATALA by byeolnaada
#2
ATALAby 🦋
Batari harus menuntaskan rasa bencinya pada orang-orang yang telah menorehkan luka padanya. Namun, Tuhan menghadirkan seseorang yang mampu menggoyahkan niatnya untuk mem...
FORGERY [ON GOING] by feliicita7
#3
FORGERY [ON GOING]by mandevilla
"Gue tau lo pembunuhnya." "Jangan asal nunjuk kalo lo gak punya bukti apapun, brengsek!" "Mau bukti? Gue akan bikin lo nyesel," ...
UNEXPECTED  by carbonara48
#4
UNEXPECTED by 𝐛𝐞𝐞✯
Nunggu 100k views/vote? Ga bkl bisa klo lo ga mampir. [] Marcella yang semula menghadiri acara ulang tahun sang kekasih, harus berakhir dengan melakukan one night stand...
Bai Zi Young a.k.a Behind the Dark Mask by Raygiyan
#5
Bai Zi Young a.k.a Behind the Dark...by Honey Sweet
"Ayah, Ibu, dan kakakku meninggal. Kerajaanku hancur seketika di tangan manusia hitam. Aku harus mencari tahu kebenarannya, Shuo Lin.!" Tekad Bai Zi Young. Ke...
DENDAM  by abstrakim
#6
DENDAM by abstrakim
Manusia berdendam dengan kita, kita boleh minta maaf. Tapi kalau yang berdendam dengan kita tu ialah makhluk ghaib?
Completed
Would You Be Mine Forever? by Areyeinyein
#7
Would You Be Mine Forever?by Areyein yein
Bekas tunang curang saat perkahwinan menjelang tiba membuatkan Iman Adriana, seorang model terkenal membawa diri untuk menutupi luka di hati. Pertemuan dengan Daniel Ais...
C A M P I N G by QTeabum
#8
C A M P I N Gby kiyu
Mengisahkan 9 orang pelajar terpilih mengikuti suatu kem di Gunung Bukhansan , Seoul bersama dua orang guru yang turut mengiringi mereka ke sana. Perkhemahan yang penuh...
DENDAM CINTA IRIS 2: Unloyal Husband by najihazzz3_
#9
DENDAM CINTA IRIS 2: Unloyal Husba...by aishahnajiha_
Dendam Cinta Iris 2: Unloyal Husband "Apa yang awak cuba sampaikan ni Aryan?" Terlalu banyak rahsia dan terlalu banyak rasa kecewa. Hidup selepas mendirikan r...
101 Kisah by KaiKeyyah
#10
101 Kisahby 🐰 KEA 🐰
Hati manusia tiada siapa yang tahu
Crush Aku,Dia Punya?! by NorisIhdan15
#11
Crush Aku,Dia Punya?!by Ihdan
Arianna Fazura seorang yang ceria. Keceriaannya membuatkan orang disekelilingnya berasa tenang apabila bersamanya. Juga perangai gila-gilanya bersama kawan-kawannya. Aid...
SECOND CHANCE by MsLiaaa
#12
SECOND CHANCEby MS. LIA
"Nama Azrin, kau tak payah percayalah, kau gold digger? Silakan berjumpa dengan Azrin Shah. I... don't want to be his victim for the second time." Ariel Fathia...
Jangan Ada Cinta  ! by munchysyunk
#13
Jangan Ada Cinta !by munchysyunk
Takdir telah menyatukan Aira Sofea dan lelaki misteri hanya kerna satu tragedi. "Anda berdua berduaan-duaan dalam rumah tanpa ada ikatan........ " - Jais &quo...
OG | Zayyan Affan by fynjae
#14
OG | Zayyan Affanby fynlee
[ON GOING] :if it's meant to be, it will. ~FIRST BOOK~ -SLOW UPDATE- PUBLISH ON : 12 NOVEMBER 2021 END : ?
Batas Waktu by Shan_Zhi
#15
Batas Waktuby Shi Shang Zhi
ingatan yang terpotong mulai teringat...
THE FATE OF US by MissMystA
#16
THE FATE OF USby Miss MystA
Pertemuan yang tidak terduga antara Bella Amelia Evans dan Adryan Kyler Martin di bumi Italy. Pertemuan yang singkat itu telah mengikat mereka untuk sentiasa bersama. Na...
cinta mafia by emmadayah
#17
cinta mafiaby dierul
Nama aku natasya humairah.Aku seorang yg peramah,lemah lembut.Aku couple dengan airel hakimi.Namun cinta kitaorang terhalang disbbkan adik angkat dia.Yup adik angkat dia...
HILANG. by YUMUYUL
#18
HILANG.by YUMU
"Ayah! Ayah!" Ayman langsung terjaga dari mimpi. Keringat dingin membasahi tubuh. Dia menangis sendirian. Sudah lima tahun berlalu semenjak ayahnya hilang tan...
Revenge on You  by aymin_
#19
Revenge on You by . Ayla Min .
Luth Ariq x Laura Irdiena Started: 9 November 2019 End: - 》》》》》》》》》》》》》
JANGAN TERLALU SAYANG PADA DIRIKU by amyDorry
#20
JANGAN TERLALU SAYANG PADA DIRIKUby amyDorry
inspirasi dari lagu isma sane yang bertajuk " Sayang sayang"
Completed