Bahagia Stories

Refine by tag:

560 Stories

Catch You, MR. HEARTLESS by SBMISA
#1
Catch You, MR. HEARTLESSby tuner
Perkenalan melalui alam maya tanpa mengenali antara satu sama lain? Boleh percaya ke dengan SOCMED? Memberi cabaran dan menerima cabaran? Ini adalah kerja gila! "Ak...
+13 more
I Heart You , Encik Suami ♡ (Slow Update) by Pepopanda
#2
I Heart You , Encik Suami ♡ (Slow...by Panda.jr
"Layan saya macam bestfriend, lindung saya macam adik beradik, sayang saya sebagai isteri, cinta saya kerana Allah, deal ?" "Deal !" ________________...
+11 more
Takdir Cinta Rayhana by octobersummer
#3
Takdir Cinta Rayhanaby december winter
Highest rank; #1-persahabatan (22 Sept 2019) #1-religi (21 Sept 2019) #1-bahagia (18 Juli 2019) #1-islamicfiction(18 Juli 2019) #2-jodoh (18 Juli 2019) #3-patahhati (18...
Completed
+19 more
Lelaki pilihan tuhan by umunwarah
#4
Lelaki pilihan tuhanby Asafriend
Jauh dari orang tua memang sering sekali menjadi alasan untuk hidup semaunya dan seadanya . Begitu pula dengan zahira attarim. Menjalankan kehidupan di kota besar sembar...
+4 more
Dia Lelaki Penuh Misteri by Aqlh_Qyra56
#5
Dia Lelaki Penuh Misteriby aqey_lah
______ Mengisahkan seorang gadis 16 tahun bernama Tengku Nur Hannani Aisya. Dilahirkan di Moscow namun menetap di Terengganu, sejak berumur 3 tahun. Takdir menempatkann...
+20 more
YOUNG BOSS by AuliaPutriRamdhani
#6
YOUNG BOSSby Aulia Putri
Syana adalah seorang putri pembantu, hatinya lemah dan rapuh. Gadis itu selalu patuh pada seorang laki-laki yang notabene sebagai majikannya. Marcell, memperlakukan Syan...
+22 more
Hanum (Series 2) by Nismaa_
#7
Hanum (Series 2)by Nismaa
UPDATE |Kamis| [Follow Me First] Ketika titik terang bahagia mulai menghampiri Aland dan Hanum, rupanya semesta telah menyiapkan sebuah badai yang menguji pernikahan m...
+8 more
Dia by alvvvx_
#8
Diaby Alvi Nur Dina
Ketika kamu mencintai DIA yang tidak mencintaimu.
+7 more
Dendam Cinta  by Yasmyns_Dahlia
#9
Dendam Cinta by •D É E•
"Saya Orkid Dhialisa. PA baru Encik Harraz." Mata terpaku. Mulut terkunci rapat. Jantung berdetak hebat. Misinya hanya satu, dendam yang lama tersemat, harus...
+8 more
Destiny by kaiiiii123
#10
Destinyby adelle
Jaman sekarang masih main jodoh jodohan? Aqila Saputri Sidiq anak semata wayang dari pasangan Arya Sidiq dan Mawar Saputri,Kedua orang tua nya berniat menikahkan putri...
+11 more
Doktor Cinta by syazwanazafirah
#11
Doktor Cintaby syazwanazafirah
Start: 16/03/2018 Mengisah kan seorang doktor playboy namun dia dijodohkan oleh mamanya dengan seorang doktor yang juga bekerja di hospital yang sama. Akan tetapi doktor...
+21 more
My Mafia √ by chocolate_koko
#12
My Mafia √by Joker
Tengku Imani Qayrisha. 22 tahun. mungkin dari jauh, orang pandang dia ni cantik. Tapi, disebalik cantiknya penuh dengan kekejaman dan kesengsaraan. seorang gadis yang d...
Completed
+4 more
bisik dengan tuhan. by mirakassim
#13
bisik dengan tuhan.by mirakassim
Tuhan, sudikan mendengar bisikku, sudikan melihat segala rayu, sudikan meriba tangis yang melesu. Tuhan, izinkan hamparan doa-doa ini menerangi malam yang sepi, menembus...
+9 more
Penantian Berharga by uminaviahhh
#14
Penantian Berhargaby umi naviah
Menceritakan Masa Lalu seseorang. Menceritakan bahwa sebuah "Cinta" tak harus "Memiliki" Menceritakan "Rasa" yang "bertepuk sebelah ta...
Completed
+11 more
cuitan cuitan harian by SitiMutrikah8
#15
cuitan cuitan harianby Siti Mutrikah
Love you 😗😗..
+14 more
[ON GOING]  Calmness . by thespacious_
#16
[ON GOING] Calmness .by missunknown
" its okay .. Im fine .. Just leave me alone .." " no u're not . tell me what happened hm ? Im here for you Irsyad .. " Semakin didekati semakin...
+12 more
The Agent by Izzastory
#17
The Agentby penulisamatir
Raihan pria yang harus memilih antara keselamatan negara atau melanjutkan kehidupan normalnya... "ikut aja, atau gue cium nih..." ancam Alexa ikuti terus cer...
+20 more
Cinta Tanpa Diduga by baebyrose
#18
Cinta Tanpa Didugaby bae
Cinta lahir bukan dipandang dari harta dan rupanya tetapi cinta lahir dari keikhlasan hati seseorang menerima yang menerima kelebihan dan kelemahan pasangan💕 Hanif - &q...
+9 more
Wind (COMPLETE) by dramahati
#19
Wind (COMPLETE)by summerbreeze
Aku masih menunggumu...
Completed
+8 more
PUTIH ABU ABU by Aenyda
#20
PUTIH ABU ABUby Aenyda
ARI -badung -berandalan -biang kerok -hobi tauran Dan masih banyak lagi sederet absen panjang yang identik dengaan murid nakal mengekor dibelakang namanya. ALI -ketos ...
Completed
+18 more