Bahagia Stories

613 Stories

Siapakah dia ? [ OG ]  by Ummi1234567
#1
Siapakah dia ? [ OG ] by S.N.U 🦋
Aryana si budak cuai x Tengku afiq si jiwa beku! lagilah suka cari gadoh! ha elok la sama sama perangai! persoalannya siapa Tengku afiq ni? kenapa selalu datang rumah...
CERPEN CINTA by psychonagi
#2
CERPEN CINTAby HA
Cerpen Cinta : : ♡ Cerpen dalam ni cliche okey. Sangat. ♡ Ada yang mengarut tau. Ada yang direka penyakit sendirilah, kaum entah apa-apalah ( ̄3 ̄) ♡ Ada juga story yang...
QUOTES 3 by adwquotes
#3
QUOTES 3by adw
Jangan menyerah Orang lain boleh meremehkanmu Tapi jangan kamu sendiri yang tidak percaya diri
Ketika Kala Tidur by ViyaaEJ
#4
Ketika Kala Tidurby Vianney Elizabeth Jerry
Tidur... Mimpi... Realiti atau Fantasi?
The Wounded Princess by _arinnnnnnn
#5
The Wounded Princessby aixsy
" Syaza, are you okay? " - Erin Dayana " Aku okay " - Syaza Hanani Hidup nya tak seindah yang orang sangka kan.. Ramai yang membenci Syaza Hanani se...
8 Tahun... by PuspusPuspus
#6
8 Tahun...by Puspus
Mengejar mimpi, angan-angan yang tertunda, gejolak kehidupan, hijrahku... Keputusan yang mendadak. Pacar Halal. Dimana dimanika kehidupanku terlihat biasa, namun begitu...
Secret by arieszetana
#7
Secretby aries.zetana
haruskah ku terus diam dan tidak memberitahunya; tentang hubunganku dengan orang yang sangat, disanyanginya... "aku tidak akan memberitahunya, ini akan jauh lebih b...
[C] Dia Penyelamatku Season 2 [RULI]✅ by RaishaIris
#8
[C] Dia Penyelamatku Season 2 [RUL...by Sha🌸
[ROMBAKAN DIA PENYELAMATKU BOOK 2] Dua tahun telah berlalu dengan pantas. Khai dan Shidah juga sudah bebas daripada hukuman. Namun, dendam di hati tidak pernah padam se...
Completed
HARENA by its_moyyciiiii
#9
HARENAby moyy
--- HERENA,seorang gadis biasa tinggal sendirian tanpa seorang orang tua dari kecil,entah kemana orang tua yah tersebut? mengharuskan dia bekerja di sebuah kafe ketika b...
Our Marriage Till Jannah [SLOW UPDATE! ]  by syaa__08
#10
Our Marriage Till Jannah [SLOW UPD...by syaa__08
Tengku Adrian Akashah Sape yg pandang.. Fuhhh boleh cair Sebab ape?? Full package kot.. Mana tak cair.. Tapi, dingin macam ais batu Rupa.. Ermm.. Tak yah ckp.. Hensem nk...
Wanda Alenka by Irsal_
#11
Wanda Alenkaby just alien
Wanda Alenka, ruh dari susunan kata dan bait-bait yang disuguhkan secara emosional juga bangga. Tentunya berisi tentang dia, tentang bagaimana aku menuliskan bahagia kar...
Dendam Euphoria by laurakayra
#12
Dendam Euphoriaby laura
"Kebahagiaan aku tidak terletak pada kau seorang." description ada di chapter pertama.
Celotehan Hati  by annisaicha45
#13
Celotehan Hati by annisaicha45
Banyak yang berperilaku positive tapi tak berfikir positive :)
BAHAGIA SEMENTARA + PJM by baekyjk_
#14
BAHAGIA SEMENTARA + PJMby eifuhus_
Disebabkan kau ! Aku terpaksa jadi paksanggup! Asal kau tak bagitau awal awal hal ni?! Ouh kau nak sembunyi kn hal ni dari aku?! Dasar perempuan murah! - park jimin...
Completed
Satu Kata Untukmu Ibu by diapergi
#15
Satu Kata Untukmu Ibuby diapergi
Satu kata apa yang terlintas di pikiran kalian jika mendengar kata ibu? Mungkin ada yang menjawab sabar, segalanya, maupun penyayang. Menurutku ibu adalah segalanya. B...
DALAM BAYANGAN TENGKU by watashiwaizz
#16
DALAM BAYANGAN TENGKUby Mrs. Silent
"Even a shadow can be recognised by someone, why can't you noticed my existence?". Insyirah Wafa merupakan anak yatim yang kehilangan ibunya pada usia yang mud...
Dalam Satu Amin by Phay_yheum
#17
Dalam Satu Aminby Kakaphayyheum
Aku tidak akan pernah mengklarifikasi apapun opini yang akan timbul setelahnya,...
KTH "SUAMIKU KEJAM" by baeyanae
#18
KTH "SUAMIKU KEJAM"by Putery NurDayana
Haeyu telah dipaksa oleh ibubapanya berkhawin dengan seorang lelaki yang bernama Kim Taehyung.. Kim Taehyung telah dipaksa berkhawin oleh ibubapanya walaupun Kim Teahyu...
My Love : Mrs Daniel by ftnadyh
#19
My Love : Mrs Danielby shawn
Book 1 He loves me. " i nak kita putus " " Are you kidding me Raisya Irrdina? " Terlajak perahu boleh diudur, terlajak kata buruk padahnya. "...