Sedih Stories

1.2K Stories

Me by MsCheesechoco
#1
Meby Naida
Melinda seorang gadis dari broken family yang sejuk pada lelaki dan riang pada orang terdekatnya. Hanif seorang lelaki yang menghormati wanita a.k.a playboy tapi spesis...
[O.G]Suami Dari Syurga [J.J.K] by taetaechii_
#2
[O.G]Suami Dari Syurga [J.J.K]by hi I'm sorry but I don't writ...
Kisah dimana seorang suami yang jahat seperti syaitan berubah ke suami dari syurga. "Tiada maaf buat kau, jungkook. Hati aku dah mati bersama mendiang woojin. Jadi...
Biar Aku Jadi Kaktus 2 (On Going) by ArenyssNabielah
#3
Biar Aku Jadi Kaktus 2 (On Going)by anisnabilah
Selepas merawat hati yang terluka, Ain kembali ke tanah air untuk membesarkan Afia dan menghantarnya ke sekolah. Bahagianya sekejap. Hari demi hari, dirinya dan Afia dig...
Buku Harian Hanan by cocopeanuts
#4
Buku Harian Hananby 𝘼𝙙𝙮𝙖
on going. Ini tentang semesta yang tidak pernah bersikap adil pada Hanan. Kepada seluruh manusia yang tak pernah menganggapnya ada hanya karena ia terlahir dengan ketida...
+12 more
Beautiful Suffering by lraqismxzz
#5
Beautiful Sufferingby Laraqismaz
Beautiful Suffering ! Cerita ini mengisahkan tentang adik beradik yg bernama Ellysha dn Errysha. Sejak semenjak pemergian ibu tersayang, hidup mereka berubah apabila aya...
K I T A by Thekalon
#6
K I T Aby T
"Kita kawan. Bukan lawan. Ingat janji tu."
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF] by EnderWigin73
#7
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF]by EnderWigin
Cerita ini mengambil tempat selepas Ejen Ali The Movie. Selepas kejadian pemberontakan pinggiran, Ali tidak dibenarkan lagi memakai I.R.I.S, gadjet ciptaan ibunya. Walau...
HE'S THE SEDUCER [ SU ] by SoRinParkk
#8
HE'S THE SEDUCER [ SU ]by aleesya natasya
DARK ROMANCE • Firdaus Elan Alex • Namanya unik . Mempunyai mata hijau yang menggoda . Lelaki idaman melaya eh bukan lelaki idaman wanita. Dia merupakan seorang model a...
Trauma Jatuh Cinta [Tahap Revisi] by SoniaLya6
#9
Trauma Jatuh Cinta [Tahap Revisi]by Sonia L Parikesit
"Lo serius?" "Gak gue bercanda, kalau mau nangis ya nangis aja!" dengus Rangga yang masih berusaha menyembunyikan rasa cemasnya . "Ih ini buka...
Completed
Love Me Like You Do by sfjxstory
#10
Love Me Like You Doby fadz
Perbezaan negara dan keturunan bukan lah penghalang cinta kita
Love You Tengku Zayyan by Miss_Sitty06
#11
Love You Tengku Zayyanby Call Me Sitty!
Dingin. Beku. Workaholic. Itulah peribadi Zayyan Zafriel, CEO Zafriel Holdings. Seorang yang handsome, bertubuh tegap, berambut coklat kemerahan dan berkulit putih kemer...
Ini Tentang Rasa by _hellojuly
#12
Ini Tentang Rasaby Jihan
Semuanya tentang perasaan. Apa itu bahagia, apa itu sedih, apa itu bimbang, apa itu benci, apa itu ragu dan lainnya. Semua ekspresi diri dan emosi dari berbagai rasa per...
Bangkit by ansssf
#13
Bangkitby Anis
Yu bisa yu. Jangan lupa, hidup itu kejam ya
His Darla [ OG ] by flurrafiy
#14
His Darla [ OG ]by • 𝗅𝗎𝗋𝖺 •
'I swear, I will stand right by your side forever until the day I die' ━─━─━──༺༻──━─━─━ [ 2021 ] Kerana satu kejadian, takdir menemukan mereka kembali. Kerana satu penol...
Novel/Ebook: BUNGA CINTA [Completed]✔️ by missmariana2001
#15
Novel/Ebook: BUNGA CINTA [Complete...by MarianaTiana Ak Ellis
Sinospis: Bunga Cinta Ariana Anna telah ditinggalkan oleh Hariz Farhan kerana one sided love dengan Nadia Nabila. Ariana Anna aka Ria bertemu dengan Rryan di taman umum...
*ONE SHOOT*   (Cerita RANDOM)  by JoiceStevanny
#16
*ONE SHOOT* (Cerita RANDOM) by Joice Stevanny
kesedihan, kebahagian , kesengsaraan, dan penderitaan. one shoot ini mengandung semua itu. jadi kalian kalo mau baca siap2 ya nangis, ketawa, galau, dan felling a bad.
MRS AYDEN XAVIER [HIATUS] by N_A_ZAKIRAH
#17
MRS AYDEN XAVIER [HIATUS]by .
"My heart is and always be yours my love" - Ayden Xavier Kim Mafia yang di geruni seluruh dunia...
Cinta Dalam Doa by nahbme_2156
#18
Cinta Dalam Doaby nahbme_2156
Setiap pasangan mesti akan ada dugaan yang pasti akan ditempuhi sama ada bersama sama atau sebaliknya. Bila kita mencintai seseorang kita mesti mengharapkan balasan dan...
It's Me! by kelincibandung
#19
It's Me!by Kania Aurelia Diva
Ini, Gue. Hidup gue sekarang sepi, sunyi, hambar, flat, dan kaku. Tapi seenggaknya gue bebas. Gue, bisa jadi diri sendiri. Cover : Pinterest