Sedih Stories

1.1K Stories

Gelaran Isteri by Qlyyra
#1
Gelaran Isteriby R A R A
[ #2 in Romance ] "You are the one who decided to get married with me. So, welcome to the hell, sweetheart." -Edyan Naufal Menyesal. Itulah apa yang boleh dico...
FAITH by rosiellas
#2
FAITHby 🪞🕊️🤍✨
Faith || Adira >> Dia tersenyum sendiri sambil mata terpejam rapat. Sebelah tangan naik meraup rambutnya ke belakang. Wajah gadis itu masih bermain difikirannya...
Untitled Dream by jo_dar
#3
Untitled Dreamby Jady 🌻
Disebalik identiti yang diselindungnya, ada janji yang dipegang. Dari jauh dia perhatikan si bidadari hatinya, mengumpul keyakinan untuk menyembuh parut di jiwa itu. Cin...
Completed
DERITA SEORANG ANNISA by missyayalurve
#4
DERITA SEORANG ANNISAby Yaya Hanif
WARNING! ⚠ Nak baca kena ada tahap kesabaran yang tinggi ✅ Based on true story ✅ NUR CAHAYA ANNISA - Seorang remaja gadis malang yang cantik secantik nama dan kasar beru...
Indurasmi yang hirap dari Buana   by Dindutulan03
#5
Indurasmi yang hirap dari Buana by Dindutulan
Aku hanya si Nakal yang ingin bebas dari segala omelan yang mengganggu hidupku. Hingga suatu hari takdir mengubahku begitu cepat, rasa sesak dari sesal yang mungkin tak...
Completed
SURROGATE MOTHER ☑️ by BbyFanyy_
#6
SURROGATE MOTHER ☑️by Sfanny
Mencintai boss ku dalam diam padahal dia sudah mempunyai keluarga sendiri. Karena perjanjian untuk menjadi surrogate mother. Perasaanku tak dapat kukendalikan. Aku menc...
+14 more
𝐓𝐡𝐞 𝐋𝐚𝐬𝐭 𝐋𝐨𝐯𝐞🖤 by CameliaBatrisyix
#7
𝐓𝐡𝐞 𝐋𝐚𝐬𝐭 𝐋𝐨𝐯𝐞🖤by Tisha Rose
Luthfan Darren x Maya Darena Tidak semua orang mampu untuk menjalani kehidupan yang penuh cabaran seperti Maya Darena, seorang anak tunggal yang kehilangan ibunya akibat...
Completed
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF] by EnderWigin73
#8
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF]by EnderWigin
Cerita ini mengambil tempat selepas Ejen Ali The Movie. Selepas kejadian pemberontakan pinggiran, Ali tidak dibenarkan lagi memakai I.R.I.S, gadjet ciptaan ibunya. Walau...
demi Tuhan, harus kuat. by hawtdrwns
#9
demi Tuhan, harus kuat.by hujan.
dunia dan segala keributannya. drwin's || 00:00
Broken Promises, Mended Hearts [END] by cipss17
#10
Broken Promises, Mended Hearts [EN...by Cipss17
Di dunia di mana janji-janji bisa hancur dalam sekejap, ada sebuah kisah tentang cinta yang mampu memperbaiki hati yang terluka. Broken Promises, Mended Hearts adalah se...
You Are The Reason by norsyima96
#11
You Are The Reasonby Nor Syima
Actually, sis tak berapa pandai sangat nak buat sinopsis. Maafkan sis. Just, kisah ini tentang seorang gadis yang sering bermimpi tentang seorang lelaki. Yang dia tak t...
Rindu Bunda by Andri_mardiani
#12
Rindu Bundaby Amar
perkenalkan nama saya sobar, panggil saja "bar". saya sangat cinta sekali dengan bunda. detik demi deik kita lewati berdua. sampai pada akhirnya bunda pergi un...
Because It's You by chelf97
#13
Because It's Youby chelf97
Ceritanya rada mature sedikit sih, tapi masih aman kok.. Anna. Seorang pemain Blue Film yang meminta pertanggungjawaban atas kehamilannya pada pria kaya pewaris tunggal...
Sehangat Kalbu by bilobolo
#14
Sehangat Kalbuby Bilo
Kirana hanya dikenal sebagai atasan yang disegani. Tidak ada yang pernah benar-benar tahu tentang Kirana yang sesungguhnya, kecuali Tuhan dan Haidar--adiknya yang sedang...
Hot Chocolate by fancha
#15
Hot Chocolateby fancha
Would you remember me again, Brett?
Completed
Jagakan Dia Untukku by arrisaarabella
#16
Jagakan Dia Untukkuby Arrisa Natalia Arabella
"Asal minah tu selalu pakai rantai tu eh? Buruk plus takde rupa" "Kan! Orang zaman sekarang takdenye pakai rantai macam tu. Tak pandai berfesyen langsung...
The Fall of Liars by Anonymlily
#17
The Fall of Liarsby Anonymlily
❝ 𝘕𝘰𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘴𝘮𝘪𝘭𝘦 𝘪𝘴 𝘳𝘦𝘢𝘭 𝘕𝘰𝘵 𝘦𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘵𝘦𝘢𝘳𝘴 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘳𝘦 ❞ Kalix Kaertha Pradeepa adalah seorang psikolog ternama asal Jakarta. Sosok per...
OG | Cerita Ini Cerita Kita by aafirn
#18
OG | Cerita Ini Cerita Kitaby aafirn
"Aku terima nikahnya Nur Fatima binti Ilyas dengan mas kahwinnya sebanyak RM 300 tunai." Lafaz yang dizahirkan itu menjadi titik perubahan dalam kehidupan Fati...
Train to Surabaya by IntanAfriyanti
#19
Train to Surabayaby ImIntan01
SEBAGIAN PART SUDAH DI UNPUBLISH KAN UNTUK KEPENTINGAN PENERBITAN. JADI UNTUK CERITA SELENGKAPNYA SILAHKAN KUNJUNGI WEBSITE GUEPEDIA_PENERBIT DAN DAPATKAN NOVEL TRAIN TO...
Completed
Abang ali by bellhanaa
#20
Abang aliby bellhanaa
Seorang ejen berteraskan tekno,ali,anak kepada ghazali dan aliya.Namun,aliya sudah meninggal dunia.Suatu hari,ali berjumpa dengan seorang jejaka yg dikatakan sebagai aba...