Sedih Stories

1.2K Stories

aku masa depanmu by nur_aufaa
#1
aku masa depanmuby NUR AUFAA
glimpse of her?? dah pergi tolong jangan kembali. Mikail dan Suraya masing masing mempunyai kisah yang tersendiri. penemuan yang tidak disangka telah membina pelangi y...
Love Me Like You Do | malay story | by sfjxstory
#2
Love Me Like You Do | malay story |by fadzvy
" sudi tak kau jadi soon to be Mrs Lee? " - Soobin ***** " sayang saya ikut cara awak " - Dahlia Main Characters : √Lee Soobin √Mira Dahlia © My own...
Completed
BERTAMU DI RUANG PILU by Moonby888
#3
BERTAMU DI RUANG PILUby moonby
"Biarkan rintik hujan mengairi kata-kata. Biarkan kata-kata mengecup bahasa yang tak sampai di udara. Biarkan bahasa menuntun aku, kau, dia, dan siapa pun yang berp...
ARSAGA by NazwaAini056
#4
ARSAGAby I'm nanaaa
kisah ini menceritakan tentang 2 remaja yg dijodohkan oleh orang tua mereka. arsaga dewantara,ketua geng motor ARGADIMA dan most wanted disekolah nya serta dia adalah an...
SURROGATE MOTHER ☑️ by BbyFanyy_
#5
SURROGATE MOTHER ☑️by Sfanny
Mencintai boss ku dalam diam padahal dia sudah mempunyai keluarga sendiri. Karena perjanjian untuk menjadi surrogate mother. Perasaanku tak dapat kukendalikan. Aku menc...
Raissa Hanania | Cinta Dambaan Wadi Aakeef (Spin Off Airayyan Collection) by AliahSyuhada
#6
Raissa Hanania | Cinta Dambaan Wad...by AliahSyuhada
WADI AAKEEF, memori cintanya bermula pada saat anak matanya jatuh pada seraut wajah comel di masa kecil mereka. Seawal 7 tahun, dia sudah jatuh cinta dan pemilik cintany...
Abang ali by bellhanaa
#7
Abang aliby bellhanaa
Seorang ejen berteraskan tekno,ali,anak kepada ghazali dan aliya.Namun,aliya sudah meninggal dunia.Suatu hari,ali berjumpa dengan seorang jejaka yg dikatakan sebagai aba...
The Love Triangle  by ciikchika
#8
The Love Triangle by C
[#1teenfiction] • Dafaria nasution nama yang kerap disapa dafa adalah siswa culun disekolahnya yang mempunyai banyak penggemar/fans.Ia belum pernah merasakan berpacaran...
Imaginasi by Oddsiswithme
#10
Imaginasiby Amirah Aisyah
Aku akan update bila aku ada inspirasi. NOT A NOVEL BUT A COLLECTION OF CERPEN THAT I MADE. Buku yang aku dapat dari idea bodoh bila aku tengah seterika baju. Setiap c...
Bahagia Pada Akhirnya by _erzzlynn
#11
Bahagia Pada Akhirnyaby violet
**SLOW UPDATE** Hanisha Imaani berubah menjadi seorang yang selalu berhati-hati dan tidak mudah mempercayai orang. Aryan Huzaifah, seorang yang baik dan penyabar berubah...
Menangst by Wotain_Aja
#12
Menangstby Wotain_Aja
Cerita sedih :( Penulisnya juga sedih :( Kita semua sedih :( Mari semua bersedih :( Ditulis ketika penulisnya bersedih :(
Tentang Aku by Sihatitisu
#13
Tentang Akuby Sihatitisu 🍃
Terlalu banyak rasa yang tidak mampu ku ungkapkan dengan kata-kata. Jadi, di sini lah tempat untukku meluah segala rasa yang aku ada. Hope korang suka 🥰
MINE by TiwayWinky
#14
MINEby TW
SHORT STORY Cinta datang terlambat ? Terdengar klasik memang, namun itulah yang kini menimpa Larry Davis. Ia baru merasakan kehilangan saat gadis yang selama ini ia abai...
_Transmigration Secret❔ by ir_734
#15
_Transmigration Secret❔by ir_black
Asyifa Latief dan Amanda keylin merupakan dua sahabat yang memili sifat berbanding terbalik, jika Syifa adalah gadis cerewet, barbar,manja, cengeng, ceria, ramah, berbed...
YOU, ME, AND HER by ESK16_
#16
YOU, ME, AND HERby ESK16_
Baekhyun adalah seorang penyanyi nomer 1 di Korea, dia memiliki hubungan diluar kamera bersama Bomi, salah satu member Girlgroup yang baru melakukan debutnya. Karena hub...
Because of you by messs_
#17
Because of youby messs_
aku pernah bahagia karena mu aku pernah sempurna karena mu Semuanya tak lagi sama semenjak dia hadir di antara kita semuanya berubah saat kau tak lagi memerhatikan ku ta...
Crushku Isteriku  by Alanaaa03
#18
Crushku Isteriku by Alanaaa
First fanfic story by: alanaaa03 ❤ Enjoy :)
Hot Chocolate by fancha
#19
Hot Chocolateby fancha
Would you remember me again, Brett?
Completed
Pah Kusayang by NajwaRahman91
#20
Pah Kusayangby Najwa.Rahman
Paan si mekanik kampung, sukakan si Syarifah Eliana cucu perempuan Syed Alwi. Tapi si Syarifah ini anti betul dengan Paan. Dia, si cantik jelita nak dipasangkan dengan s...