Derita Stories

Refine by tag:

34 Stories

Kau Tetap Milikku by nurnifayu
#1
Kau Tetap Milikkuby Nif Ayu 🌸
Apabila Fatin Nadia iaitu seorang gadis periang jatuh cinta dengan lelaki beku. Firhad Isyraf. Dia bukan sahaja lelaki beku malah dia seperti ustaz. Langsung tidak minat...
  • hati
  • wattys2019
  • poyo
+16 more
ι αм α ναмριяє by NurFatihahNabilah
#2
ι αм α ναмριяєby Lee Nana
"Sampai bila aku nak sorok identity ni😭😭😭😭😭"-Lee Nana "Aku bencikan Vampire! Diorg sepatutnya lenyap je daripada dunia ni!" -Lai Guanlin Apakah...
  • idealofidols
  • laikuanlin
  • derita
+10 more
Marriage From Hell by __Shaycelless
#3
Marriage From Hellby fnat_
Here , Perkahwinan yang dirancang oleh Tengku Khalid selaku atuk kepada Tengku Hani Aleesa hanya untuk perbaiki hubungan persahabatan anaknya , ayah kepada Tengku Hani A...
  • merana
  • mahligaineraka
  • perkahwinandaripadaneraka
+8 more
PESANAN TERAKHIR (SHORT STORY ) by -cikBerry-
#4
PESANAN TERAKHIR (SHORT STORY )by NurStrawberry
Masuk tahun 2019 ni sudah 3 tahun perkahwinan Ayda dan Redza . Tapi,belum juga dikurniakan zuirat .Sejak kebelakangan ini ,sikap Redza banyak berubah .tidak seperti tah...
Completed
  • curang
  • kanser
  • sadending
+3 more
Berikanku Peluang Kedua by Btrisyialisa
#5
Berikanku Peluang Keduaby Batrisyia Alisa
" Saya Ameer Haydan bin Dato Hamid , awak tak kenal saya dah ke ? " Pertemuan yang tak dijangka telah membuka kembali ingatan perit dalam hidup Hafya Elaika...
  • malaysia
  • cinta
  • kebahagiaan
+4 more
you'r for me by elloajha123
#6
you'r for meby bukangue07
selama hidup aku tak pernah berfikir akan menderita karena aku tak punya bekal untuk menghadapinya tapi apa kata takdir?justru hal itulah yang terjadi,apa aku punya pili...
  • cinta
  • derita
  • luka
SUAMIKU SI MATA BIRU by capitalMNI
#7
SUAMIKU SI MATA BIRUby justcallmeSuha
" sampai bila perkahwinan ini perlu menjadi satu rahsia antara kita? " nak tau lebih lanjut? baca ok.. jangan lupa like sekali ❤
  • kisahcinta
  • kisahkeluarga
  • sakithati
+5 more
Dia Bukan PilihanKu by theoneonly
#8
Dia Bukan PilihanKuby onlione
Apabila bad boy bertemu muslimah girl *** "Hei, kau Ingatt kau bgus sngat ke?" "Kita sama-sama hamba Allah,wajib ke atas kita menegur satu sama lain"...
  • badboy
  • gengster
  • diabukanpilihanku
+3 more
Melepasmu Untuk Menggenggamnya  by syaratrivaniii
#9
Melepasmu Untuk Menggenggamnya by Van.
Ada satu hari yang paling aku sesali dalam hidup Satu hari yang mengubah hidupku Satu hari yang tak akan pernah kulupakan bahkan ketika aku terlelap sekalipun Satu hari...
  • cinta
  • chicklit
  • youngadult
+7 more
Sendiri by Andri_mardiani
#10
Sendiriby Andri_mardiani
Puisi pengharapan kepada seseorang
Completed
  • menunggu
  • mantan
  • derita
+7 more
What Husband Ku ketua Mafia😱( SLOW UPDATE ) #Wattys2018 & #Wattys2019 by Eyqahakita97
#11
What Husband Ku ketua Mafia😱( SLO...by Eyqa Hakita
#sebelum anda semua baca cerita niee sis ada perkara nak bagitau... #perhatian kepada pembaca cerita What Husband Ku Ketua Mafia, cerita nie ada bab yang paling pendek...
  • iloveyoumrmafia
  • husband
  • dingin
+17 more
Dari Masa Lalu by Yunia45
#12
Dari Masa Laluby Yunia45
(Mengusahakan update setiap hari) Kisahku yang pernah tertulis pada susunan kertas putih kotor. Cerita biasa tentang kehidupan yang agak monoton, tidak ada kisah mende...
  • poetry
  • otoriterisme
  • remaja
+17 more
Mahkota Untuk Afrina by yolittlehoney
#13
Mahkota Untuk Afrinaby naz
Nur Afrina Aulia, seorang gadis biasa yang punya cita-cita besar. Perwatakannya yang lincah tetapi berbudi Bahasa memang amat disenangi oleh orang-orang disekelilingnya...
  • wattpad
  • pandai
  • derita
+10 more
Setiap Derita Tetaplah Berkah by payningsih
#14
Setiap Derita Tetaplah Berkahby payningsih
setiap derita tetaplah berkah dia tidak menyakitimu sama sekali , bahkan dia membantumu meneguk air kehidupan yanh hanya kau temui dalam kegelapan.( maulana jalaluddin r...
  • derita
  • setiap
Hidup Aku by WhateverFiq
#15
Hidup Akuby Anadz Syafiq
  • lawak
  • ceritalawak
  • maharajalawak
+13 more
Dunia by aleeyantsh
#16
Duniaby leeya
Hidup pasti indah seperti novel. Tetapi ia tidak akan terjadi.
  • kelam
  • kehidupan
  • maknakehidupan
+14 more
Janji yang TAK pernah ditunaikan by athirahazwa_
#17
Janji yang TAK pernah ditunaikanby Tella
Seorang gadis yang tidak pernah tahu apa itu Cinta , mula mengenali cinta semenjak hadirnya seorang jejaka yang mengubah hidupnya 100%. Kehidupan Qhairina bukan seperti...
  • kenangan
  • cinta
  • pahit
+5 more
The Story of Weird Man by Sleeplesss_
#18
The Story of Weird Manby Kenzo Alterio
Menceritakan tentang seorang anak lelaki yang aneh, dijauhi oleh orang sekitarnya dan bahkan teman-temannya pun perlahan meninggalkannya.... Akan tetapi, kelak anak lela...
  • kenangan
  • cintapertama
  • pilu
+12 more
cinta di rimba by ofc_novelistarr
#19
cinta di rimbaby official novelistarr
kisah seorang gadis bernama Medina Zahirah yang membawa diri ke hutan rimba,kerana tunangnye yang terlibat dalam sebuah kemalangan jalan raya sehingga meragut nyawa.Sehi...
  • suka
  • derita
  • misteri
+10 more
Nelangsa Dhrta.  by longsequence
#20
Nelangsa Dhrta. by longsequence
Asmara Nelangsa, terlalu menguras tenaga jika dia harus membenci namanya sepanjang napasnya masih berhembus, baginya tak ada yang bisa lebih dia syukuri selain mensyukur...
  • fiksi
  • youngadult
  • nelangsa
+12 more