Perpisahan Stories

311 Stories

Yes Maam  by insankesepian10
#1
Yes Maam by insankesepian10
Aryana bukan sengaja nak jadi queen control. Salahkah dia sebagai isteri berhati-hati dalam menjaga suami? Walaupun Ilham sudah nak masuk 'four series', saham lelaki itu...
Isteri VS Madu by firahoney
#2
Isteri VS Maduby firahoney
Rumahtangga yg dibina selama 5tahun mula retak apabila hadirnya seorang wanita yg bernama ADILA yang berusaha keras menggoda suaminya, apatah lagi setelah AIMI HAURA men...
[RULI] 💎✧卄ⒶŤι 𝓨άή𝓰 ∂𝓲ςᵘ𝐑𝕚 ❦ ✧ - SEASON2  by Landak_landak
#3
[RULI] 💎✧卄ⒶŤι 𝓨άή𝓰 ∂𝓲ςᵘ𝐑𝕚 ❦...by Khan
Sambungan ' Hati Yang Dicuri Season 1 ' Nanti share-sharelah ke Kawan korang yang peminat Ruli ni jugak🥰 WARNING!⚠️PROBABLY ADA UNSUR 18+ :) Selamat Membaca!~~
Love Take Away (On Going) by ChitRaZizi
#4
Love Take Away (On Going)by CitraZi
Cover by @najwaarizqi_ii #46 on cintasegitiga ( 15 oct 2019)🎖 #2 on duka ( 20 oct 2019 ) 🎖 #1 on Penghianatan (24 oct 2019) 🎖 #5 on kematian (...
OG | Cerita Ini Cerita Kita by aafirn
#5
OG | Cerita Ini Cerita Kitaby aafirn
"Aku terima nikahnya Nur Fatima binti Ilyas dengan mas kahwinnya sebanyak RM 300 tunai." Lafaz yang dizahirkan itu menjadi titik perubahan dalam kehidupan Fati...
Di Ujung Penantian (End)  by FadeelahNur
#6
Di Ujung Penantian (End) by Nurfadillah
Antara menanti dan dinanti, menunggu Masih menjadi pilihanku entah nanti kau benar pulang untuk diriku atau tidak. Shakila Alnaira
Ramadan Terindah Untuk Syawal (Novel PBAKL 2023) by azwari85
#7
Ramadan Terindah Untuk Syawal (Nov...by azwari85
Dari versi ebook kini diubah kepada versi cetak. Istimewanya RTUS, ada kisah Fattah dan Alina. Tempahan dibuka sehingga 15 Mei.
GREY (On Going)  by Fav_deinmoon
#8
GREY (On Going) by Noor_fav
Muhammad Gray Willson. Laki-laki berumur 22 tahun, yang rela menyamar menjadi anak Sma dan menggantikan nama menjadi Muhammad Jacy. Ia rela melakukan itu hanya demi istr...
jarak antara kita by adayshaa
#9
jarak antara kitaby adayshaa
senandika, bermaksud suara hati. disini, hanya seorang gadis yang meluahkan senandikanya melalui karya. karya yang ditujukan kepada mereka.
Menggapai Kesuksesan by somethingrain
#10
Menggapai Kesuksesanby Ayu dhiah bilqis
Cerita singkat ini dibuat hanya untuk bersenang-senang. Selamat menikmati guys. Semoga kalian suka
Aku , Kau Dan Kisah Kita Selamanya by missdoublebread
#11
Aku , Kau Dan Kisah Kita Selamanyaby sha ' s
"I miss you sayang.. I miss you so much , it's been 6 months since you coma..A long time sayang"-Mikael Dean "Dahlia Qasih , for a long time , you got me...
PELAMPIASAN by iniaku0506
#12
PELAMPIASANby iniaku
dikereta api kita menceritakan banyak hal dan meyakinkan aku bahwa om mu tidak galak, sambil mendengarkan lagu i love u 3000 kamu tertidur dipundak ku, Saat itu aku ti...
Menara Kembar Punya Cerita by pawsstories
#13
Menara Kembar Punya Ceritaby 🌷
Tentang sebuah pertemuan antara Samudra dan Arunika, yang mana mereka di pertemukan dalam sebuah kegiatan yang sama namun diadakan dari sumber yang berbeda. bagaimanakah...
Masih Terus Berharap (Tajuk asal Berhenti Berharap) by azwari85
#14
Masih Terus Berharap (Tajuk asal B...by azwari85
Ready stock kisah Karl dan Ema
Bledug Kuwu by Ghiyoojee
#15
Bledug Kuwuby Gilang Bayu Aji
Letupan amarah keluar dari dalam tanah
Because of you by messs_
#16
Because of youby messs_
aku pernah bahagia karena mu aku pernah sempurna karena mu Semuanya tak lagi sama semenjak dia hadir di antara kita semuanya berubah saat kau tak lagi memerhatikan ku ta...
KACAU by Ghiyoojee
#17
KACAUby Gilang Bayu Aji
Ketika melupakan tak semudah melepaskan
Coretan Hidup I by intan_syaz
#18
Coretan Hidup Iby intan.sam
..Sekadar Perkongsian..
Ayah by arahbana
#19
Ayahby ARAH
Sebuah cerita pendek. Aku, pada Ayah.
Completed
Fly me to the Moon by fumilen
#20
Fly me to the Moonby Fumilen
Kehadirannya yang rapuh selalu membuatku takut kehilangannya. Karena itu, setiap kepergiannya, dengan ucapan selamat tinggal darinya, selalu menumpuk rasa sepi dalam dir...
Completed