Rindu Stories

Refine by tag:

1.2K Stories

BLIND DATE by NajwaRahman91
#1
BLIND DATEby Najwa.Rahman
Untuk menutup mulut mak cik bawang, Piqa bersetuju untuk berkenalan dengan seorang lelaki yang tidak dia kenali. Blind date yang diaturkan mengenalkan Piqa dengan Acer...
Completed
+16 more
👑Mr Pilot vs Miss Diva💋[ON GOING] by Christinelcr01
#2
👑Mr Pilot vs Miss Diva💋[ON GOING]by CikMuda@DaiRymilk
Seorang digilai ramai, Seorang lagi jual mahal Seorang di Utara, seorang di Selatan Segalanya bermula apabila si Miss Diva pulang ke negeri kelahirannya setelah menamat...
+11 more
Dylan Qareena Qashmyra ✔ by aidafawa
#3
Dylan Qareena Qashmyra ✔by FawFaz
Book 3 ✨ DYLAN HAKIMIE - Dia seorang lelaki yang mempunyai rupa , harta tapi tidak cinta sejati . Dia terima kekasihnya hanya saja-saja , hakikatnya hatinya milik orang...
Completed
+15 more
Dia Encik Monyet ✔ by aidafawa
#4
Dia Encik Monyet ✔by FawFaz
Book 1 ✨ Khairil dan Aira tidak serasi langsung . Bagaikan anjing dengan kucing . Pantang berjumpa pasti salah seorang akan memulakan perbalahan . Si Khairil suka menyak...
Completed
+9 more
PENUNGGU RINDU. by MekAin
#5
PENUNGGU RINDU.by MekAinShuef
Setelah bertahun-tahun, Zahirah kini telah pulang ke tanah air semula.Namun tidak disangka, takdir yang tergantung dahulu telah menemukan Zahirah dengan lelaki yang mem...
+22 more
Podcast Rintik Sedu by rininara
#6
Podcast Rintik Seduby R.H.A
Hai semua... balik lagi sama pasukan paus yang satu ini hehe... Disini aku mau share podcastnya rintik sedu (kak Tsana) dalam bentuk teks Karena semua kata-katanya indah...
+5 more
NAMA AKU REZA!  by Reyshaaziz
#7
NAMA AKU REZA! by Capital R
Duda? Apa yang ada sepotong ayat itu? Salahkah andai takdirnya yang menentukan dia menjadi seorang duda terlajak HOT? kiri kanan depan belakang orang sibuk nak menkenen...
+18 more
Cinta Si Troublemaker by kimiafina
#8
Cinta Si Troublemakerby peanut_butter
"Kauorang nak tau tak ni, muka siapa? "-IMAN IMANI "Saya tak taulah pula muka Firash macam tu, "-USTAZ HALIM Bila Iman Imani dan Firash Amjad bertemu...
+8 more
Sir Dara by orkidhanari
#9
Sir Daraby orkid
Airis Damia? Bukan susah untuk buat dia jatuh cinta. Cukup dengan pandangan redup anak mata kelabu itu. Tapi kalau sekadar pandangan untuk apa? Ah! Susah benar nak menge...
+7 more
Aku, Kamu, dan Bintang by wawa551
#10
Aku, Kamu, dan Bintangby wawa551
"Aku, kamu, dan bintang" merupakan bentuk pengembangan dari cerita sebelumnya "Cinta dan penantian yang tak berujung" ...
+3 more
My Mr. Tengku by s_rhyun
#11
My Mr. Tengkuby mei
Adreane Shofeyaa seorang wanita kacukan Auckland yang mempunyai wajah yang rupawan seiring dengan personalitinya. Malangnya Ad sering dihina dan diejek oleh jejaka yang...
+4 more
Mr. Fighter I Love You [ On Going ] by nr_shaey
#12
Mr. Fighter I Love You [ On Going ]by cik_shaa
Start : 7th of Disember 2019 End : Genre : action-romance Status : on going My second baby after ENCIK DATUK UNTUK CIK LAWYER 💎💎💎❤💎💎💎❤💎💎💎❤💎💎💎 Aima x Eddy Ka...
+22 more
Diary cinta Te Amo by Lulan_Imutz
#13
Diary cinta Te Amoby Leni Dwi Puspitasari Fras
Kupuisikan setiap kisah, kisah cinta, kerinduan dan amarah Bertabur emosi Baca dan rasakan Ada kisah yang pasti di kenang
+6 more
AKSARA PATAH by handyfirmansyah
#14
AKSARA PATAHby DWI HANDY FIRMANSYAH
pada sebuah curahan hati, semua aksara tertulis rapi tanpa niat apapun, selain sebagai pelupa dari segala janji-janji.
Completed
+11 more
Bicara Aksara by rainssoms
#15
Bicara Aksaraby D x I
Berhentilah mengharap hujan, karena langit sudah bahagia sekarang. • • • Sekelumit kata dari perindu yang kesepian.
+8 more
Highschool Love Story by sweetieeeeegirl
#16
Highschool Love Storyby sweetie
Jangan lupa baca dan vote ya💕 Kisah cinta Nurul Afrin Sophea dan Muhd Elhasiq Asyraf. "You're mine baby girl.Now and forever" - Muhd Elhasiq Asyraf. "Wai...
+22 more
Mr. Pervert I Hate You!! by cikhoters
#17
Mr. Pervert I Hate You!!by cikfath
"Kalau dulu kau kiss dada aku. Sekarang kau kiss la aku".- "Aku Tak kuat...bila teringat kau. Aku Minta maaf..".- "What!!!! Jadi selama Ni awak...
+22 more
Manuskrip [Completed] by nightrhapsodyyy
#18
Manuskrip [Completed]by Indah Nr
Kumpulan puisi
Completed
+4 more
Crushku mamat kerek!!! by nr_suhailnr
#19
Crushku mamat kerek!!!by nr_suhailnr
Perjumpaan yang tak disangka membawa kepada persaingan yang sengit.. Asal berjumpa sahaja bergaduh,asal bergaduh sahaja berjumpa.Ada saja tak kena di mata kedua-dua makh...
+22 more
Quotes👑 [Senja Dan Kenangan] by putrisenja23_
#20
Quotes👑 [Senja Dan Kenangan]by _Putrii.setia
Tulisan ini tentangmu, tentang aku dan tentang kita yang tidak pernah jadi apa-apa:( Patah-Jatuh cinta-Cinta dalam diam-Terluka- Kecewa-Pergi-Mengikhlaskan:) Cover by: @...
+9 more