Rindu Stories

1.2K Stories

Anderson's Temptation  by isyannaa
#1
Anderson's Temptation by sya 🇵🇸
MUHAMMAD ADAM AL-IMAN | QAYLISHA ILYANA Anderson × Q's series Perkahwinan mereka hanya bertahan separuh jalan. Bagi MUHAMMAD ADAM AL-IMAN, tiada apa lagi yang perlu dip...
Mrs. Emir Luthfi  by isyannaa
#2
Mrs. Emir Luthfi by sya 🇵🇸
EMIR LUTHFI | NADINE HARLEY ANDERSON Anderson series vol 1 Takdir yang telah menyatukan mereka. Sangat tidak sangka dari hanya berkawan biasa menjadi sepasang suami dan...
Completed
𝙼𝚈 𝚀𝚄𝙴𝙴𝙽 𝓡𝓲𝓷𝓭𝓸𝓾 𝓱𝓪𝓲𝓽𝓪𝓷𝓲 by cekm22
#3
𝙼𝚈 𝚀𝚄𝙴𝙴𝙽 𝓡𝓲𝓷𝓭𝓸𝓾 𝓱𝓪�...by ~♤kiko♤~
مغروره لكنها مثيره و رائعه لكن لن أقع في حب فتاه مغروره أليس كذالك؟ لاكنها جميله ربما هي هكذا فقط داخل عملها من يعلم لم أراها خارجه من قبل أريدها <<مَلِكَتِي>&g...
Mahligai Impian by Dzawizzakiyyah_
#4
Mahligai Impianby Dzawi Nufusi Zakiyyah
Fauzan Azhary Seorang putra Kiai ternama di Jawa Barat. Umurnya sudah sangat matang, namun tak kunjung ia ingin menikah. Bahkan, saat adiknya ingin menikah, terpaksa ha...
KUMPULAN PUISI DAN QUOTES (by Bagas Riandika Saputra - kreator Scaryte11er) by Scaryte11er
#6
KUMPULAN PUISI DAN QUOTES (by Baga...by SCARYTE11ER
berikut ini adalah kumpulan beberapa puisi dan quotes, tidak ada ending, hanya sebatas koleksi karya ku yang ku buat, sayang kalo diabaikan, mening disebarkan, hehe, enj...
Completed
|♤|THE PATIENT|♤| RAN HAITANI  by cekm22
#7
|♤|THE PATIENT|♤| RAN HAITANI by ~♤kiko♤~
أحببت مريض نفسي فالواقع انه ليس اي مريض انه مريض عندي احببته بشكل غريب لاكن هل هو يبادلني نفس الشعور؟ هل ساستطيع التقرب منه؟ هل ساستطيع معالجته؟ انه جميل و لاكن ما يمنع...
Completed
Bloom in the July by etherealkiee
#8
Bloom in the Julyby kiee
"To be with you, I would time travel." - Ezra Lance.
Quotes👑 [Senja Dan Kenangan] by putrisenja23_
#9
Quotes👑 [Senja Dan Kenangan]by Senja's Story
Tulisan ini tentangmu, tentang aku dan tentang kita yang tidak pernah jadi apa-apa:( Cover by: @friscabalqistya
Emerald High : Fight [ C ] by _Arhain
#10
Emerald High : Fight [ C ]by amara
Aisy Alynna. Nama yang sudah tidak asing lagi buat warga Emerald High. Tidak kira para pelajar mahupun tenaga pengajar. Biarpun baru setahun menjadi pengawas, ketegasann...
𝐏𝐬𝐲𝐜𝐡𝐨 𝐋𝐨𝐯𝐞𝐫𝐬  by hinata_sho39
#11
𝐏𝐬𝐲𝐜𝐡𝐨 𝐋𝐨𝐯𝐞𝐫𝐬 by 𝕜𝕚𝕣𝕒𝕣𝕚_𝕜𝕒𝕠𝕣𝕚ʕ•ᴥ•ʔ
takemichi life was great all the time but not until one day he found his room being complete mess it looks like someone break in his house and steal his things but was h...
Bonten's Favorite Pet: His Slave Dog by cedelinepeach
#12
Bonten's Favorite Pet: His Slave D...by Cedeline
Y/N met one of the Haitani brothers at a club. Y/N suddenly brushed to Rindou Haitani, Skin to skin their shoulder bumps her scent lingers to Rindou that's the start of...
Hujan Rinduku (Keluarga, Cinta, dan Impian) ☑️ by FitriaImraatul
#13
Hujan Rinduku (Keluarga, Cinta, da...by Imraatul Fitria
Asyifa Safitri, gadis pecinta hujan dan senja yang memiliki banyak impian di hidupnya, ia suka menuliskan mimpi-mimpinya di buka diary kesayangannya. Dibalik sifat ceria...
Pah Kusayang by NajwaRahman91
#14
Pah Kusayangby Najwa.Rahman
Paan si mekanik kampung, sukakan si Syarifah Eliana cucu perempuan Syed Alwi. Tapi si Syarifah ini anti betul dengan Paan. Dia, si cantik jelita nak dipasangkan dengan s...
LUAHAN SANDIWARA by haikalgtr
#15
LUAHAN SANDIWARAby gtrhaikal
Kata boleh Sajak boleh Puisi pun boleh Janji sampai
ISTERI YANG TIDAK DIANGGAP by AishInshira
#16
ISTERI YANG TIDAK DIANGGAPby Aish🌸
Perkahwinan atas cinta? sama sekali tidak terjadi kepada Nurin Aira. Mungkin, perkahwinan atas dasar busines? tidak juga. Perkahwinan mereka atas dasar dendam. NURIN AI...
Senandika  by ninazyluv
#17
Senandika by ninn
Ini kisahku, tentang dia dan juga mereka ~ninn
MS. KHAN💙 by aijoooo
#18
MS. KHAN💙by Ai.
(ON GOING) Aqasha Hady Herica Khan Arash Rayyan Bella Natasha Siapa yang tak kenal dengan budak paling hot kat sekolah,anak kepada jutawan terkenal dan satu-satunya anak...
Daddy Issues || Kokonoi Hajime x Reader by StrawberryKaishi
#19
Daddy Issues || Kokonoi Hajime x R...by Annaisha Kaide
Kokonoi Hajime a bachelor and an owner of a well known company and a well known playboy crossed path with Y/N a reserve woman whose always scared of her mother. They sha...
Tentang Yang Pertama by Leesaeri_
#20
Tentang Yang Pertamaby Saeri_
Kisah ini, belum memiliki akhir. Kisah kita. Aku dan kamu. Aku berharap kamu mengakhirinya dahulu, namun kamu menggoyahkan ku dengan datang membawa bunga layu. Saat kamu...