Hati Stories

Refine by tag:

947 Stories

Unspoken Words│rhymes by blackrism
#1
Unspoken Words│rhymesby 🌙
messy rhymes in Bahasa and English translation. p.s : please do not copy my writing. let's respect each other. History Rank : # 1 on sajak [May 20, 2020] out of more tha...
+22 more
Buku Merah Delima by yudha_styawan
#2
Buku Merah Delimaby yudha styawan
 Ilham, mahasiswa sarjana satu program studi Fisika ini mempunyai pola pikir yang terbilang berbanding terbalik dibandingkan kebanyakan orang-orang di kampusnya. Kesend...
+9 more
Fenrirove deti II by Lunna232
#3
Fenrirove deti IIby Lunna232
Zeme smrteľníci, vy bratmi čo ste slávnemu vlku, hľaďte vstriec novému roku! Hľaďte na noc, hľaďte na jej oblohu, na jej hviezdy i Lunu! Hľaďte, vstriec vlkovmu ďalšiemu...
+10 more
HABELLA by theneeli
#4
HABELLAby naili
"Kebahagiaan tetap milik kita walau engkau sudah bertemu pencipta" "Tengku Nabila Qaihani Binti Tengku Liwaudin,aku ceraikan kau dengan talak tiga" D...
+8 more
Bukan Aku tapi Dia by Mecxira
#5
Bukan Aku tapi Diaby Cikbunga
Book 1 [ Brian π Helena ] Apabila kau melangkah masuk ke dalam dunia aku. Kau takkan mampu keluar lagi kerana Aku bukan lelaki yang baik untuk melep...
+22 more
Cinta Itu Untuk Aku by kokobophun
#6
Cinta Itu Untuk Akuby kokobophun
Rafa Rania Marisya Dato'Mohd Ramsyar Samuel.Siapa tak kenal dengan nama itu.Gadis kacukan Melayu-Cina-Arab-Thailand.Cantik bukan main seperti namanya.Tetapi perangai dan...
+11 more
ʜᴀᴛɪ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴊᴜᴀʟ {마음 판매} by skymarkchan_
#7
ʜᴀᴛɪ ᴜɴᴛᴜᴋ ᴅɪᴊᴜᴀʟ {마음 판매}by 𝑺𝑾𝑬𝑬𝑻𝑪𝑯𝑨𝑵🌹
ada satu syarikat yang menjual hati bukan organ tetapi maksud jual hati itu ialah dimana lelaki lelaki akan dijual kepada para wanita atasan. Kim Taehyung seorang bapa...
+9 more
Diam by sapasilirih
#8
Diamby sapasilirih
Tulisan yang saya tulis menurut apa yang saya rasakan dan saya alami, dengan sudut pandang saya sendiri. ✌🏻
+19 more
Cinta Sang Jejaka Psycho by unmistakablekin9
#9
Cinta Sang Jejaka Psychoby unmistakable king
"Sampai bila awak nak kurung saya macam ni? " ~Aidieleya Syafiqah "Sampai ada diantara kita berdua MATI" ...
+10 more
Words Of Love by themost00
#10
Words Of Loveby Caa
Hanya sebuah kata Makasih buat yang udh baca🥰☺️ Jangan lupa vote ya guys!! ☺️ Follow juga authornya ya!❤️
+1 more
Risalah Hati  by adiexzuke
#11
Risalah Hati by adiexzuke
Puisi
+4 more
HALALKAN AKU [COMPLETED] by NurlinSugar768
#12
HALALKAN AKU [COMPLETED]by Nurlin Sugar
[REVISI] ♡ Sungguh Allah maha membolak-balikkan hati manusia. ♡ "Ketika Zulaikha mengejar cinta Yusuf, Yusuf menjauhinya. Tapi saat Zulaikha mengejar cinta Allah, m...
Completed
+22 more
KING'S VS QUEEN'S by Nananio_
#13
KING'S VS QUEEN'Sby SyKi
Erm..maybe bagi setiap org,menjadi pengawas ialah perkara yg bagus..tapi tidak bagi QUEEN'S,mereka yg baru pindah ke sekolah tersebut dan terus menjadi pengawas adalah p...
+6 more
Two God Like Mortals (Trial) by Phantomous_Author
#14
Two God Like Mortals (Trial)by Daiki Nakimura
Ashton is a normal Grade 9 student at least until the Incident happened and he is reincarnated as powerful as Fenrir and starts going to school also being engaged to a c...
+22 more
AKSARA PATAH by handyfirmansyah
#15
AKSARA PATAHby DWI HANDY FIRMANSYAH
pada sebuah curahan hati, semua aksara tertulis rapi tanpa niat apapun, selain sebagai pelupa dari segala janji-janji.
Completed
+11 more
The One That Got Away by RimaAnaa
#16
The One That Got Awayby Rimaanaa
"Kenapa kamu pergi, Adrian?" tanya Sandra. "Sorry, Ra. Karena dari dulu gue memang nggak niat untuk menetap." **** Adrian adalah cowok badboy yang te...
+22 more
inside (Tamat) by habible
#17
inside (Tamat)by habible
serpihan kata yang disimpan rapi dalam hati , yang kan kuucapkan lewat sebuah puisi - author
+9 more
[COMPLETE] Beautiful Flying Kiss (New Way To Get Love) by _CikNor_
#18
[COMPLETE] Beautiful Flying Kiss (...by Queen 💓
-------- ********* Wah wah wah!! Hidup kaya lecturer pulak tu.. Tapi malangnya gaya hidup gila! Aku paling tak suka dia! Sebab? Ni lah lelaki! Kuat gila seks Kaki judi K...
Completed
+13 more
Antara rindu dan senja (Quote) by rindutegar
#19
Antara rindu dan senja (Quote)by Pengguna211
#sakit #patah #sengaja #cinta
+7 more
Baik, Bait Puisi by djeladjahtangguh
#20
Baik, Bait Puisiby U D A
Baik, bait puisi
Completed
+10 more