Kejam Stories

Refine by tag:

73 Stories

Mylove Syhera [C] by erianaroselle
#1
Mylove Syhera [C]by Eriana
hanya kerana hutang , Syahera Azurien gadis yang manja terperangkap dalam dunia gelap Danish Raykal yang merupakan pemberi pinjaman yang banyak kepada keluarganya . Kisa...
Completed
  • kembar
  • ego
  • terpisah
+2 more
KEJAM by PrevinPrevin
#2
KEJAMby Previn Previn
Apa lima orang dibunuh secara kejam. Siapakah yang membunuh kelima-lima orang tersebut. Apakah motif sebenar pembunuhan ini. Adakah pembunuhan ini untuk memberi pengajar...
  • bunuh
  • ceritaterbaik
  • fobia
+22 more
The Mafia Life by dierul
#3
The Mafia Lifeby Nurul
Puteri Sara seorang yang lemah lembut,mudah diperbodohkan,baik..Kini berubah kerana cintanya terhadap Haziq. Setelah putus cinta Sara berubah..Kini dia tidak lagi percay...
  • dendam
  • kejam
  • sweet
+3 more
Kerana Kau abangku [KaiFang] [COMPLETE] by CikRai_
#4
Kerana Kau abangku [KaiFang] [COMP...by ๐Ÿฃ RA๐Ÿฃ
Dia.. Tak pernah merasai kasih sayang kedua ibu bapa nya. Menjadi punca kematian orang tuanya. Abang? abang yang tidak pernah menganggapnya wujud. Selalu dipersalahkan a...
Completed
  • kasihsayang
  • memoriindah
  • kaizo
+10 more
DARKNESS by shintaellyananda123
#5
DARKNESSby VS.ArtDesign
'Mereka' ada... 'Mereka' nyata... 'Mereka' dimana-mana... Aku takut, disaat aku melihat wujud asli mereka. Tapi aku mampu sedikit menyembunyikannya. Aku takut, mereka ak...
  • darkness
  • ancaman
  • pembunuhan
+18 more
Penunggu Di Asrama Cyberaya(Rahsia Besar Telah Terbongkar...) by beatrizzzloveyaoi
#6
Penunggu Di Asrama Cyberaya(Rahsia...by Beatrix Mau
Ali bin Ghazali. Seorang remaja yang berumur 14 tahun.Comel,baik,peramah,sopan-santun,rajin,pintar,naif dan berbakat. Ali umpama seorang anak dara(Walaupun Ali ni lelaki...
  • moon
  • psiko
  • gay
+22 more
BLOOD [psycopath] ENDโˆš by Yoora_Na
#7
BLOOD [psycopath] ENDโˆšby Na Yoora
Unknown: wanna plays baby? TAK! TAK! TAK! "chanyeol, pulanglah cepat..hiks" -yeera.
  • tekateki
  • baekhyun
  • pembunuhan
+16 more
Marriage From Hell by __Shaycelless
#8
Marriage From Hellby fnat_
Here , Perkahwinan yang dirancang oleh Tengku Khalid selaku atuk kepada Tengku Hani Aleesa hanya untuk perbaiki hubungan persahabatan anaknya , ayah kepada Tengku Hani A...
  • kahwinpaksa
  • kejam
  • savage
+8 more
Culik by makkauijo
#9
Culikby 00_
Tengku Ruthfia Elysa Seorang yg sangat sombong dengan lelaki bak kata orang jual mahal,tapi dia bukan sombong dengan lelaki je dia juga sombong dengan orang sekeliling...
  • ego
  • kejam
  • dendam
+3 more
MISSION oF MAFIA by Winwinaa_
#10
MISSION oF MAFIAby CaramelLanessa
DON'T COPY MY STORY! GARIS KERAS BUAT PARA PLAGIAT!! [Judul baru = MISSION oF MAFIA] _____________ "Saya beri waktu satu detik, untuk menjelaskan." ucap gadis...
  • mission
  • psychopath
  • action
+9 more
Kau Milik Aku by sahdgal
#11
Kau Milik Akuby honeyluv
Menjadi Personal Assistant kepada salah satu CEO termuda di Malaysia adalah dimana jalan kehidupan Mira Zarifah bermula --- "Shhh darling, I won't hurt you anymore...
  • kawan
  • darling
  • married
+21 more
๐•ป๐–—๐–Ž๐–“๐–ˆ๐–Š๐–˜๐–˜ ๐•ฌ๐–Œ๐–Š๐–“๐–™๐–˜ by Aidil2018
#12
๐•ป๐–—๐–Ž๐–“๐–ˆ๐–Š๐–˜๐–˜ ๐•ฌ๐–Œ๐–Š๐–“๐–™๐–˜by ๐•ฟ๐–๐–Šย K๐–Ž๐–“๐–Œย ๐•ฌ๐–Ž๐–‰๐–Ž๐–‘
๐‚๐ก๐ฎ ๐๐ข๐š๐จ, ๐ฌ๐ž๐จ๐ซ๐š๐ง๐  ๐š๐ ๐ž๐ง ๐๐š๐ซ๐ข ๐ข๐ง๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ž๐ง ๐๐š๐ซ๐ข ๐๐ข๐ฏ๐ข๐ฌ๐ข ๐ค๐ž-11 ๐ฒ๐š๐ง๐  ๐๐ข๐ฃ๐ž๐›๐š๐ค ๐๐š๐ง ๐ญ๐ž๐ซ๐ค๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ง๐  ๐๐š๐ฅ๐š๐ฆ ๐ฉ๐ž๐ง๐ฃ๏ฟฝ...
  • transmigrasi
  • romantis
  • china
+22 more
OBSESION | Waiting The Day โœ” by Wife_shrek
#13
OBSESION | Waiting The Day โœ”by Mrs.Shrek
Kisah yang pada mulanya adalah tentang kehidupan seorang polis muda yang menghadapi kesukaran untuk menempuhi dugaan hidup setelah mendapat berita tentang kematian kawan...
Completed
  • pembunuhan
  • sacrifice
  • syakila
+11 more
SUGA WIFE?? by adbs05
#14
SUGA WIFE??by adbs05
Mengisahkan seorang wanita yang telah dipaksa untuk berkahwin dengan min yoon-gi iaitu CEO syarikat yang terbesar di Korea.... Suga-seorang yang keras kepala,kuat melent...
  • playboy
  • taksurekalautakdebyuntae
  • bts
+6 more
Yang Terakhir โœ”๏ธ by AmiraRzk
#15
Yang Terakhir โœ”๏ธby Amira Rzk
Sunday [4.8.2019] : diterbit @novel_.mygold "Disebabkan rupa..disebabkan harta ..kau tinggalkan aku !! ..kau khianat perhubungan kita! jangan salah kan aku jika aku...
  • chicklit
  • wattpads
  • kolej
+12 more
Mafia by syqhmz_
#16
Mafiaby nrsyqrhazmie
Aurora Syafiraz. Anak ketua mafia yang sngat sangat dingin. Dia tidak pernah ingin bercinta namun disebabkan satu cabaran,dia telah menyebab kan ramai hati yang terluka...
  • kejam
  • cabaran
  • beku
+2 more
๐””๐”ฒ๐”ข๐”ข๐”ซ๐”ท ๐”„๐”ซ๐”ก ๐”Ž๐”ฆ๐”ซ๐”ค๐”ท by ftynizati
#17
๐””๐”ฒ๐”ข๐”ข๐”ซ๐”ท ๐”„๐”ซ๐”ก ๐”Ž๐”ฆ๐”ซ๐”ค๐”ทby Ftyn๐ŸŒธ
"Kau takde mata ke sampai langgar aku"? -LAURA XANDER- "Lain kali jalan pakai mata lah" -ALEXANDER LOUIS- "Dah lah tu Laura" -QUEENZ- "...
  • atlet
  • persahabatan
  • tiadabelaskasihan
+20 more
SEKSAAN | S1 by eucomic
#18
SEKSAAN | S1by ็งใ ใ‘
SEKSAAN SIRI 1 แด€แด‹แดœ แด…แด€แด˜แด€แด› ส€แด€sแด€แด‹แด€ษด sแด‡แด›ษชแด€แด˜ แด˜แด‡ส€ษขแด‡ส€แด€แด‹แด€ษด แด€แด‹แดœ แด…ษชแด˜แด‡ส€สœแด€แด›ษชแด‹แด€ษด. sแด‡แดแด€แด‹ษชษด สŸแด€แดแด€ แด€แด‹แดœ sแด‡แดแด€แด‹ษชษด แด›ษชแด…แด€แด‹ sแด‡สŸแด‡sแด€, แด€แด˜แด€ สแด€ษดษข แด…ษชแด€ แดแด€สœแดœแด‹แด€ษด แด…แด€ส€ษช แด…ษชส€ษช แด€แด‹แดœ, แด€แด‹แดœ ส™แดœแด‹แด€ษดษดสแด€ แดแด€ษดแดœsษชแด€ สแด€ษดษข...
  • kejam
  • thriller
  • dead
+2 more
Rentak Karma by cikmira
#19
Rentak Karmaby Cik Mira
Lahir di Sungai Golok, Rantau Panjang.Indah Sumaiyah membesar menjadi antara arkitek muda yang berjaya. Mempunyai rumah yang besar hasil rekaan sendiri, kerjaya yang me...
  • malaysia
  • thriller
  • bahasamelayu
+14 more