Kejam Stories

83 Stories

ATHELEA : Their Little Devil |OG| by Ivyzeliesya_
#1
ATHELEA : Their Little Devil |OG|by Azeliesya
My first book (1) (on hold) kejam dan dingin tetapi dalam kekejaman dan kedinginan itu ada juga sifat kasihan, lemah lembut malahan manja. bermata kelabu, Violet dan s...
MINE by Laveflo
#2
MINEby Laveflo
Xiao Lian, the youngest son of a conglomerate family. He was kidnapped by his Father's enemies for the sake of making ruined his family business. Unexpectedly, however...
The Queen of Drakness by sendidiyahayu17
#3
The Queen of Draknessby sendidiyahayu17
WARNING... ~Plagiat dilarang mendekat ~Dibawah umur mohon menjauh (21+++ ) ~Bijak dalam membaca entar gak kuat ~Banyak typo yang berterbangan dimana-mana ~Banyak umpat...
cinta mafia by emmadayah
#4
cinta mafiaby dierul
Nama aku natasya humairah.Aku seorang yg peramah,lemah lembut.Aku couple dengan airel hakimi.Namun cinta kitaorang terhalang disbbkan adik angkat dia.Yup adik angkat dia...
Bila Kakak dan Abang menguasai kita by Shqifcb
#5
Bila Kakak dan Abang menguasai kitaby Qifxb
Ada kakak ? Ada Abang ? Ada salah satu daripada diorang ? Pernah rasa nak maki diaorang tapi tak boleh sebab takut kena marah dengan mak @ ayah ? Disini aku nak cerit...
OBSESSION LOVE by srhjk78
#6
OBSESSION LOVEby 친애하는 방탄
gaftan Alexander Imanuel sangat mencintai kekasihnya Tasya khaisandri sampai sampai dia tak ingin miliknya di sentuh orang lain jika ada yg berani menyentuh miliknya i...
ASRAMA | FF BBB by RaishaIris
#7
ASRAMA | FF BBBby Sha🌸
Asrama? Dorm 13, paling jarang pelajar yang mahu duduki, meski terdapat pelbagai kemudahan di dorm 13. Namun, tiada siapa berani menduduki dorm tersebut. Namun, segala...
Puteri Ayreena Qaisarah  by maizatulakmaaa_
#8
Puteri Ayreena Qaisarah by maizatulakmaaa_
Ayreen seorang gadis yang terpisah dengan keluarga kandungnya (puan sri marina) , semenjak berumur 10 tahun . Satu hari dia dipungut oleh (rusli) sewaktu ayreena menang...
SUGA WIFE?? by adbs05
#9
SUGA WIFE??by adbs05
Mengisahkan seorang wanita yang telah dipaksa untuk berkahwin dengan min yoon-gi iaitu CEO syarikat yang terbesar di Korea.... Suga-seorang yang keras kepala,kuat melent...
DIE(LADY ROSE)  by RDA_RIDEAN
#10
DIE(LADY ROSE) by RIDEAN
kematian sudah pasti terjadi namun pasti semua dari kita berharap untuk meninggalkan dunia ini dengan tenang, Namun jika takdir berkata lain maka tak ada yang lagi-lag...
I'm that PSYCHO by aliya_nayanaj
#11
I'm that PSYCHOby aliya_nayanaj
mengisahkan tentang seorang gadis yang agak psycho.semua orang ditegurnya.gadis itu terpaksa hidup sebatang kara apabila seluruh keluarganya mati dalam kebakaran yang me...
My Dark Side (On Going) by minyoonah134
#12
My Dark Side (On Going)by yoonie :)
This is my first story "mau gak lo jadi pacar gue?" "hahahaha....lo mau cari mati hm?!!!!" "yuk,aku bawa lo kabur,yuk kita kabur dari sini"...
SYAH by XZTRHX
#13
SYAHby TIRA
"Syah! Kalau kau nak tahu, ayah kau tu sebenarnya mak kau. Dia yang lahirkan kau!" - Zack "Huh? Mak aku dah meninggal. Apa kau merepek ni beb?" -Syah...
screams of death by cahyamly
#14
screams of deathby hi
"pergi dari sini brengsek''jeritan seorang wanita sambil memeluk anaknya ''jangan coba'' mendekati ibuku tua bangka''teriakan seorang gadis kecil ''minggirlah gadis...
CINTA LELAKI SPD by Lale_Harika
#15
CINTA LELAKI SPDby Lale Harika
Cerpen Cinta Lelaki SPD ni sebenarnya sambungan cerita bahagian saya sendiri untuk task Whatsapp group. Tapi disebabkan cerita ni saya tak save semua bahagian dari ahli...
Welcom to my world by FatiniTeen
#16
Welcom to my worldby FatiniTeen
Hanya sekadar contengan yg berbeza - beza. Ini juga saya akan letak quetos dn pelbagai lagi. Kalau nak baca silakanlah tekan read tapi kalau tidak ingin tidak perlu diba...
ARSHAKA by ElLaelalea
#18
ARSHAKAby Lea Laela
Dont copy my story. Saya rasa anda bisa bahasa manusia untuk mengerti kata kata tersebut. Semoga suka dengan ceritanya. "Ayok berjuang jangan menyerah. " uc...
"The Thron Of Mafia" by LuzzyVanBeethoven
#19
"The Thron Of Mafia"by Luzzy Van Beethoven
Cerita pendek berjudul : "The Thron of Mafia" Menceritakan tentang kehidupan seorang Pria yang penuh dendam Joseph Philips seorang pria yang penuh Dendam...