Benci Stories

393 Stories

To Be A Prince's Wife by ledybunga
#1
To Be A Prince's Wifeby ledybunga
"Dengar cakap saya,awak tu isteri saya !" -Tengku Afeeq "Saya bukan officially isteri awak!Saya gundik je!" -Asha Adira "Seorang peserta sahaja...
GARIS MERAH  [END] by Nanadtary02
#2
GARIS MERAH [END]by Nadia Lestari
{ FOLLOW DULU BARU BACA ‼️} PLAGIAT❓ JAUH-JAUH SANA DISINI GAK NERIMA PLAGIAT‼️ {Revisi setelah Tamat!} (Revisi versi cetak) • • • • • Garis merah cerita dua geng yang...
Flat Women by FiraAmandaUpriana
#3
Flat Womenby Fira Amanda Upriana
HARAP FOLLOW DULU AKUN NYA‐!!! Tidak semua tentang hidup aku kalian tau.cukup kalian tunggu kejutan kejutan yang akan ter ungkap seiring berjalannya waktu. ~...
Dia atau Dia? by Mollyharu
#4
Dia atau Dia?by Secret Person👑
Tengku Raja Syahira Amira merupakan seorang gadis yg gila²,masuk air,kuat nganjing org,menyebabkan dia telah mencuit hati slh sorg atlet di sklh mereka merangkap ketua p...
Mati Rasa by bacod_anda15
#5
Mati Rasaby Beban Keluarga🤸‍♂
Di hancurkan oleh keluarga, di patahkan oleh cinta, dan di hianati oleh sahabat. Komplit sudah penderitaan Nara bukan? Instagram : @bacod_anda15
OnlyOne by NurulHuda015
#6
OnlyOneby 𝓝𝓾𝓻𝓾𝓵𝓗𝓾𝓭𝓪
"You are not my number one but you are my only one" Bukan senang nak bercinta selepas dicurangi.Bukan senang nak buka hati untuk menerima orang lain. Dia,Luna...
Completed
Shakti by shofiiyyah
#7
Shaktiby shofiiyyah
Menjadi sahabat untuk Shakti sudah membuat kepala Shera pusing dengan sifat kekanakan milik Shakti. Bagaimana jika status itu berubah menjadi suami-istri? Hanya karna se...
JANJI DI UJUNG SENJA  by haizaamelia
#8
JANJI DI UJUNG SENJA by haiza amelia al rosid
"Anak Cewe mah main di kamar aja main boneka sama masak masak aja gak usah di sini " "Iya bener tuh sono lu di ketek mak lu aja gak usah di sini gak kita...
ERVAN [ON-GOING] by anelaainnfsh
#9
ERVAN [ON-GOING]by N A E
[ FOLLOW DULU SEBELUM BACA YUK! ] Seorang murid Most Wanted, yang terkenal akan kepintaran dan ketampananya. Tapi dia juga seseorang yang memiliki kepribadian dingin dan...
ɪsᴛᴇʀɪ ᴍʀ ᴛʀᴏᴜʙʟᴇᴍᴀᴋᴇʀ by AlisyaSyakir06
#10
ɪsᴛᴇʀɪ ᴍʀ ᴛʀᴏᴜʙʟᴇᴍᴀᴋᴇʀby ʏᴏᴜʀ ʙᴀʙʏɢɪʀʟ
Syazrina? Huh! Mendengar nama itu terngiang-ngiang di telinga Syakeef rasa berbulu hati. Bencinya tak bersebab . Tapi kerana benci dihati itulah dia kacau minah senget i...
UMAR AL-HAKIM by Ftinnrizzti_
#11
UMAR AL-HAKIMby ciktiey🌸
Cinta itu lumrah insan. Masih tertanya-tanya adakah dia ini sedang dibutakan dengan cinta? Dia sendiri tidak mampu mengungkapkan kenapa dan bagaimana dia mula terjatuh h...
ARESHAKEEL [COMPLETED]✅ by NazhiraHusni
#12
ARESHAKEEL [COMPLETED]✅by Nazhira Husni
Hari demi hari, bulan demi bulan, begitu pun tahun demi tahun. tak pernah lagi ia mendengar kabar tentang dia. Dia yang selalu ia tunggu. Entak kenapa cewek ini merasa b...
Suamiku, Anak Dekan by lagitsyantiq
#13
Suamiku, Anak Dekanby kembaran pevita
MENIKAH DENGAN ANAK DEKAN? Biasanya ketika kalian membaca cerita-cerita di wattpad, kalian akan menemukan cerita dimana perempuan bertemu dengan sang lelaki, terikat kon...
Desperate Married With Mr. Kerek by diarysh
#14
Desperate Married With Mr. Kerekby itsme
Incident kecil yang dianggap remeh ternyata bertukar menjadi bala as know as malapetaka besar pada Adina Shabirah. Itu lah! berani lagi cari pasal kononnya nak ganti rug...
Musuhku My Hero (HIATUS) by mysterious_72
#15
Musuhku My Hero (HIATUS)by nothing
Tengku Ivy Khadijah.Seorang gadis yang amat merendah diri tetapi berpangkat tinggi.Kejadian silamnya membuatkan dirinya berubah ke arah lebih baik.Ivy terlalu menjaga in...
Mengejar Cinta Alisya by theJurneyofMe
#16
Mengejar Cinta Alisyaby Titaaann
Alisya seorang dokter muda, cantik, kaya dan tentu saja sempurna. Kejadian tak terduga membuatnya bertemu dengan lelaki gila dan possesife padanya. Cus langsung baca aja...
Beautiful Suffering by lrxqismxzz
#17
Beautiful Sufferingby Laraqismaz
Beautiful Suffering ! Cerita ini mengisahkan tentang adik beradik yg bernama Ellysha dn Errysha. Sejak semenjak pemergian ibu tersayang, hidup mereka berubah apabila aya...
Kahwin Paksa by sayraaahh
#18
Kahwin Paksaby Sara hanida🌈
Muda- muda dah suruh kahwin. Dengan org yang aku tak kenal pulak tu. Habistu, life aku yang sebelum ni mcm mana? Kena ubah 360 darjah ke? Hmmm
Incredible Secret Story  by Alamandathvf
#19
Incredible Secret Story by ⚜️M.N.T⚜️
WARNING!!! SIAPIN HATI, OTAK, DAN PIKIRAN KALIAN!!! DI SINI KALIAN BAKAL MENERKA-NERKA KARENA BANYAKNYA TEKA-TEKI YANG BERTEBARAN!!! Cherophobia merupakan suatu ketakut...
Completed
Perempuan Simpanan by hakak_king
#20
Perempuan Simpananby Aryna
ANIS • IQBAL Berkahwin bukan atas dasar bercinta. Tapi kalau dah kerana tanggungjawab mestilah kena tunaikan. Kan? Sekarang benci lama-lama sayang juga kan? Bekas tunang...