Cantik Stories

892 Stories

un incidente   by adiamondra
#1
un incidente by geulishD
Menikah karena kecelakaan? Tanpa Cinta? Apa yang akan mereka hadapi di rumah tangga yang sangat tidak mereka inginkan itu? Let's see!!!
Pembantu Sebelah Rumah by Ratull3
#2
Pembantu Sebelah Rumahby butterfly🕊
LILY AMIRAH seorang gadis yang baru sahaja menamatkan pengajiannya dalam bidang accounting . Dalam masa beberapa bulan , dia perlu menunggu hari konvokesyennya dan dalam...
HAI, GANTENG! by butterskye
#3
HAI, GANTENG!by jj
[MY SECOND STORY] [SEQUEL MY SWEET DEVIL.] NOTE: [BISA DIBACA TERPISAH] "Ini punya lo kan? Lo punya nyali berapa sampe berani lempar gue pake ini?" Tunjuk lela...
Jejaka Idamanku! by ledybunga
#4
Jejaka Idamanku!by ledybunga
Mengisahkan tentang seorang gadis yang memendam perasaan kepada Jejaka idamannya itu.Malangnya jejaka itu terlalu ramai peminat yang membuatkan gadis ini menjadi mengala...
Crush In Rush by SanthyAgatha
#5
Crush In Rushby SanthyAgatha
Joshua dan Kiara, dua anak manusia dengan perbedaan yang sangat bertolak belakang, dua anak manusia yang seharusnya tidak pernah bersua ini pada akhirnya harus bersimpan...
Completed
SAHABAT(?) by Cyjmn2713
#6
SAHABAT(?)by Cyjmn2713
"serius kalian cuma sahabat doang?." "sahabat kok kaya gitu." menceritakan sebuah persahabatan yang dijalanin oleh 2 orang cowok dan satu cewek. me...
Indahnya tangisan by hazelnutmints
#7
Indahnya tangisanby ℑ𝔷𝔷𝔞𝔱𝔦
Siapa kata muka naif tak ada bekas kekasih? Arya Syabella, pelajar tingkatan 5 yang baru sahaja diputuskan oleh kekasihnya. Zayyad Arqad. 5 bulan tanpa kata kata manis d...
Sweet Enemy - Grey Morning [ colorful of love ] NOVEL EDITION by SanthyAgatha
#8
Sweet Enemy - Grey Morning [ color...by SanthyAgatha
Colorful Of Love Enjoy The Series! Colorful of love adalah seri bertema romantis dengan kisah percintaan empat tokoh gadis yang memiliki kisah berbeda-beda. Ikuti kisah...
Completed
Awekku Ayu Nak Mati !  by _wrdaah
#9
Awekku Ayu Nak Mati ! by wardah sahalam
Mat rempit suka gadis ayu? Memang tak lah ! Begitu juga dengan kehidupan Adham Harris. Seorang yang kaya,berada, poyo tapi satu perangai je yang pelik yang ada kat dia...
Indahnya Takdir Kerana Kamu by Lunna1215
#10
Indahnya Takdir Kerana Kamuby LunnaRis
••• Pertunangan yang pada mulanya diadakan tanpa kerelaan ARRYANA dan FAIQ akhirnya membawa ke jinjang pelamin tatkala kakak sulung Arryana melarikan diri dari majlis pe...
Satu Peluang (hold) by Ratull3
#11
Satu Peluang (hold)by butterfly🕊
Bertahun lama pun bercinta dengan seseorang , kalau bukan jodoh terlerai juga cinta itu . Begitu juga dengan Tun Dairina dan Riyaz . Tun Dairina ; mempunyai sikap yang...
TUAN HARRAZ MIKHAIL by mycutie02
#12
TUAN HARRAZ MIKHAILby mycutie02
" Nak rampas harz? Huh! Langkah mayat aku dulu. DIA, AKU YANG PUNYA "-lissa . . . " I LOVE YOU, lissa! tak faham lagi ke? Huh "- harz . . . " a...
SHINE BRIGHT, SEXY! | BesQ by Una_Caramella
#13
SHINE BRIGHT, SEXY! | BesQby JELITA
Daripada kecil lagi mereka bergaduh dan tidak pernah berbaik hanya disebabkan satu hal yang berlaku. "Stay away, you idiot!" Daneen Haura. Hingga dewasa, setia...
PSYCHO OF LOVE by wnieee
#14
PSYCHO OF LOVEby -vlska
bukan mengisahkan tentang cinta sepenuhnya . walaupun tajuknya 'psycho' , tapi bukan mengisahkan tentang pembunuhan semata-mata . mengisahkan tentang seorang lelaki yan...
AUSTINATASYA by mhrniiauliaa
#15
AUSTINATASYAby aulia
{BACA SEKALIGUS VOMMENT YA} Cerita ini mengisahkan seorang badboy bernama austin yang bertemu dengan gadis polos bernama natasya. Bagaimana kelanjutan nya? Silahkan baca...
Wanda Alenka by Irsal_
#16
Wanda Alenkaby Alien Bumi
Wanda Alenka, ruh dari susunan kata dan bait-bait yang disuguhkan secara emosional juga bangga. Tentunya berisi tentang dia, tentang bagaimana aku menuliskan bahagia kar...
✨I'M RICHELLE✨ by nylasrl
#17
✨I'M RICHELLE✨by @naynay
{Sebelum baca FOLLOW author dulu dng} Gausah di deskripsiin lah ya,langsung baca aja wkwk. Cerita ini mengandung KEBAPERAN.g *Cerita ini murni,hasil fikiran saya sendiri...
PHOTOBOOK - MIRA FILZAH by Asyrafie
#18
PHOTOBOOK - MIRA FILZAHby Mohd Asyrafie Sani
MIRA FILZAH PHOTOBOOK | HIGH QUALITY PICTURE
Different by caramelyync
#19
Differentby Peachyshnq
"Berbeda bukan hall yang buruk"...Kata siapa? Gw bisa buktiin klo itu buruk ny setengah hidup
RECEHBTS KESATU by RECEHBTS
#20
RECEHBTS KESATUby RECEH BTS
Ini bukan FF romansa, penuh tantangan, bahkan adegan dewasa.... Ini hanya sebuah coretan dari para anak muda yang kurang kerjaan, tapi memiliki cita-cita dan impian. #EE...
Completed