Benci Stories

399 Stories

Always Mine by mishter_kermit
#1
Always Mineby nich X isya
Cover by: @cikpenguin_ P/s: Bole req kat dia kalau nak. ⚠️warning: 3C detected; cringe, cliche, clingy⚠️ Pertemuan yang semestinya klise dan ringkas. HANNAH INARA BATRI...
TASNIM by nrnntsy
#2
TASNIMby 🐨
Bagi Luqman Asyraf, Tasnim Iman adalah punca keluarganya tidak menerima kekasihnya. Sejak itu dia telah mengisytiharkan "war" dengan adik angkatnya itu. "...
Bagaikan Landskap Pelangi by xtheaura
#3
Bagaikan Landskap Pelangiby .
Mencari hero untuk seorang Liyyan Lashira yang keras kepala, tak menyabar dan suka bertindak sendiri. Entah siapa yang mampu bertahan dengan gadis seperti itu yang serin...
Aku Terima Dia [ OG ] :3 by hanosss
#4
Aku Terima Dia [ OG ] :3by hanis
siapa sangka,jodoh kita adalah orang paling kejam dan orang yang paling kita benci ? itu yang terjadi kepada alya amirah,sorang gadis biasa yang tidak terfikir langsung...
Aisyatul Mardhiyah  by _BLACKZAFY
#5
Aisyatul Mardhiyah by hoodie_biru
Kuatnya seorang wanita bergantung atas keberaniannya. Aisyatul Mardhiyah. Seorang gadis yang banyak jalan cerita kehidupannya. Hidupnya selalu diuji. Di sihir. Di hin...
Princess Xavier Return  by questn
#6
Princess Xavier Return by LittleKid
COMPLETE ✔ [#2 ChickLit, 21418] [#3 ChickLit, 11318] [#4 ChickLit, 23218] [#5 ChickLit , 12218] [ #8 ChickLit, 11218] [ Bagi mengelakkan salah faham, sila baca, rujuk...
Akhir Dari Sebuah Penantian [SLOW UPDATE] by Nanadtary02
#7
Akhir Dari Sebuah Penantian [SLOW...by Nadia Lestari
{ Follow dulu sebelum baca!! } Plagiat❓ Di sini gak nerima Plagiat ‼️ Update (Seminggu 1 kali, setiap hari Sabtu/Minggu) ⭐⭐⭐⭐ Kehidupan antara dunia perkuliahan dengan d...
 Cik Lyn Zahara by fana_syaa
#8
Cik Lyn Zaharaby Fana_Syaa
Lyn Zahara merupakan seorang gadis kampung yang serba kekurangan yang dipaksa berkahwin dengan seorang lelaki tidak dikenali.Hidupnya bukanlah seperti seorang manusia no...
Biar Aku Jadi Kaktus 2 (On Going) by ArenyssNabielah
#9
Biar Aku Jadi Kaktus 2 (On Going)by anisnabilah
Selepas merawat hati yang terluka, Ain kembali ke tanah air untuk membesarkan Afia dan menghantarnya ke sekolah. Bahagianya sekejap. Hari demi hari, dirinya dan Afia dig...
 Mr Razyl's Grudge [OG] [SU]  by ann__isa
#10
Mr Razyl's Grudge [OG] [SU] by ann__isa
Second generation. Razyl Safwan, lelaki berkarisma dan berjaya yang diminati ramai. Di sebalik wajah dingin tersebut, tidak ramai yang tahu kisah hidupnya. Bagaimana pa...
FABULA AMORIS  by RinaWenas
#11
FABULA AMORIS by Rina Wenas
Fabula Amoris [On Going] Tiga tahun lalu saat semua nya baik baik saja dan tidak ada warna gelap di hati ini sehingga rasa itu hadir membuat semua nya hancur lebur dalam...
Completed
+10 more
Do You Love me? by Syh4nn
#12
Do You Love me?by Syh4nn
"I won't never love you."~Arif "I'll try to love you cause you're my husband"~Lily "You will be mine.If not today,will one day."~Bella Perk...
JATUH 2 [OG] by irachhi_
#13
JATUH 2 [OG]by irachhi_
*Sambungan JATUH [C]* Selepas kes mereka bertiga kena kurung dalam stor tu, Sarah masih tak serik. Dia masih mahukan AF untuk sengsara. Semua orang makin melupakan kes t...
CINTA YANG TERBIAR by Raraemohd
#14
CINTA YANG TERBIARby Raraemohd
Orang kata ada kembar ni best tapi tidak bagi Nureen Airahalyn. Baginya kembarnya Nureen Aurahelen itu seorang perampas. Dari kecil apa dia mahu, kembarnya turut mahu...
Jodohku, Mr Berg? by cherylim18
#15
Jodohku, Mr Berg?by Cherylim
Nama Dato' Amir Helmi sememangnya tidak asing lagi di alam perniagaan. Dialah yang menerajui AH Holdings Berhad selepas arwah ayahnya meninggalkan kepadanya dengan maju...
Cinta Mr Pensyarah by mine_lysa
#16
Cinta Mr Pensyarahby nrell
Maya Nadhira, seorang gadis manis yang bercita-cita tinggi. Pertemuan pertamanya dengan Tengku Zayn Shah, jejaka sweet talker sangatlah menyakitkan hati. "Eh kau n...
Cinta Segi Tiga by milaanjelika__
#17
Cinta Segi Tigaby Mila Anjelika
Love Story💘🔺 ↓ ↓ Aku mencintaimu-batin edyan ↓ ↓ "Tapi cintaku terhalang oleh dia yang selalu saja menghalangi jalan ku untuk mendapatkanmu" ↓ ↓ 'Siapakah ya...
Apabila Budak Bandar Masuk Kampung! by Miralynaa
#20
Apabila Budak Bandar Masuk Kampung!by Miraaaaaa
kisah tentang diri aku yg tak biasa duduk kampung lebih dari 2minggu bermula... Hanya sebab covid-19 aku terkandas di kampung terlampau lama haa Jangan gelakkan aku okk