Psiko Stories

36 Stories

Blind Girl  by nurlins
#1
Blind Girl by N U R ❤
Highest Rank #1 in Chicklit #1 in Aulia Aulia Mardhiah, gadis berusia 16 tahun dan mula menjejaki ke sekolah baru setelah usianya sudah makin me...
Love Lens by MeIsDoremi
#2
Love Lensby MeIsDoremi
Dari sekadar trend Tik Tok, Mayaa berjumpa dengan seorang lelaki yang elok rupawan untuk dijadikan subjek fotografinya. Tapi yang menjadi masalahnya, apabila lelaki itu...
7 DAYS LOVE YOU [BLAZEICE SEASON]  by RaishaIris
#3
7 DAYS LOVE YOU [BLAZEICE SEASON] by Sha🌸
BLAZER CRISTIAN - Seorang bilionaire muda yang sangat terkenal. Bagaimana tidak, dia mempunyai segala-gala kemewahan. Hotel, rumah, kapal, lapangan terbang dan pelbagai...
101 Kisah by KaiKeyyah
#4
101 Kisahby 🐰 KEA 🐰
Hati manusia tiada siapa yang tahu
Things I Can't by hanaeey
#5
Things I Can'tby H A N A
Diana Alessia sangat mempesona, cantik, kaya dan selalu membuat orang-orang sekelilingnya terpukau. Dikelilingi banyak orang yang rela melakukan apa saja asal jadi teman...
rubbish.  by hanrivera
#6
rubbish. by Cik Topeng
this is the story that have been staying in ma draft for years . jadi aku endup nak jadikan ia one shot story atau lebih tepat cerpen je sebab aku tak mampu nak hurai id...
hitam by __xviee
#7
hitamby iee 🌱
tajuk inspirasi daripada tajuk cerpen yang aku tulis . jangan terlalu mengharap . aku tak boleh tolong jangan terlalu percaya . aku hanya diam jangan terlalu yakin . aku...
BERHENTI MENGHUKUM by MsLiaaa
#9
BERHENTI MENGHUKUMby MS. LIA
Satu keluarga yang sederhana. Inginkan sedikit kebahagiaan. Aura, dialah harapan keluarga. Mempunyai dua adik lelaki yang sangat mencabar. Mempunyai ibubapa yang langsun...
romance playlist [OG] by jihafiyah
#10
romance playlist [OG]by nana💚
hello this is my first story.. so yeahh.. spread love everybody.. 💖 .
ILUSI by hazelhaven9
#11
ILUSIby hazelhaven9
ILUSI membawa imaginasi anda kedunia ke 2.Ilusi hanya sekadar mimpi atau 'dia' yang menjadikan Ilusi itu satu kenyataan.Menceritakan mengenai seorang penulis novel thril...
Seram Akal by mira_asyikin
#12
Seram Akalby nikiysa harima
Kisah-kisah rekaan minda. Tiada penjelasan, cuma bayangkan dalam fikiran sendiri. Mungkin ada yang betul-betul terjadi?
FIXEEE🤘 by forCHILL
#13
FIXEEE🤘by the truth
a lot of a SAVAGE words, bukan sentap tapi ZASSSSSSS buat untuk aku motivate diri aku and others, kau tak suka boleh blah hahahhahaha #savage #poems #puisi #puit...
My Beautiful Girl by BoboyJinpachi
#14
My Beautiful Girlby hunny
Aku mesti dapat kn dy before dy ada kt tangn org lain because she just for me!
Black Roses by mshhmn1
#16
Black Rosesby shah04
Kejadian pembunuhan berantai yang berlaku di Taman Desa Purnama telah mengundang rasa gerun terhadap penduduk sekitar. Mangsa dijumpai dalam keadaan yang mengerikan dan...
SISA CINTA UNTUK DIA  by caja_in
#17
SISA CINTA UNTUK DIA by caja_in
lumrah seorang budak sekolah nak ber crush crush ni kan. so itu lah Wardah. hilang sorang, sorang lagi muncul. nope! bukan BOYFRIEND ek! CRUSH! entah macam mana Wa...
Sesat Dihatimu by qaicaraa
#18
Sesat Dihatimuby qaicaraa
Saja je tulis isi masa lapang and tak beberapa pandai lagi Seorang gadis yg ingin melihat negara orang bersama kawan kawanya. Btw cerita ni latar belakang tahun 90an. Ok...
DIA MARYAMKU (Sudah Terbit)  by shafatinyusof
#19
DIA MARYAMKU (Sudah Terbit) by shafatinyusof
"Sarah Maryam, awak sedang menghukum saya?" "Saya tak pernah menghukum awak. Saya bukan Tuhan. Bukan juga malaikat. Saya tak berhak menghukum, menghakimi...