YENİ

By moon__light23

115K 6.2K 2.1K

herşey okulun tadilatı yüzünden başlamıştı, kim bilebilirdiki aşka inanmayan tek aşk Beşiktaş birde onun kuma... More

yeni:1
yeni:2
yeni:3
yeni:4
yeni:5
yeni:6
yeni:7
yeni:8
yeni:9
yeni:10
yeni:11
yeni:12
yeni:14
yeni:15
yeni:16
yeni:17
yeni:18
Yeni:19
Yeni:20
Yeni :21
Yeni:22
Yeni:23
Yeni :24
Yeni :25
Yeni:26
Yeni :27
EMEK HIRSIZI
SÖZDE YAZAR VE SAF BİR ME🤷‍♀️
Yeni :28
Yeni:29
Yeni:30
Yeni:31
MASUM DEĞİLİZ
Yeni:32
Yeni :33
ÖNEMLİ
Yeni:34
Yeni:35
KARTALLAR YÜKSEKTEN UÇAR
LİDER SERÇE (BATAK)

yeni:13

3.1K 168 31
By moon__light23

"Benim kraliçem sen çok yoruldun bırak bugünde yemeği ben hazırlıyayım" diyip annemin yanağına o eşsiz dudaklarimla sulu bir öpücük kondurdum annem tiksinerek bakin bakın bildiğin tiksinerek gerilerken "ayy yüzümü yaladin resmen turnaa" dedi.

Hahh benim gibi bir şahsiyet onun yaşlı suratını öpmus sukur namazi kılacağına dediği laflara bak...neyse turnacim sakin neydi kural iyi ve kibar davranicam ki partiye gitmek icin izin alabileyim.

" vayy be şu 19 yıllık hayatimda bir kere bile turnayi ocak başında gormedim bu bir ilk....hayirdir annemden ne isticen, sen karsiliksiz iyilik yapmazsin" diyince bir an grurlanmadim değil. ..afferim çakma sarışın ablacim beni iyi tanimissin.

Hemen kendime cirlama pozisyonu alıp masada elmasini kemiren kayraya öfkeyle dönüp " ben senmiyim lan çakma sarı...benim kralicem nasıl yorgun bugün görmüyormusun" diyip dudak buzup bide yavru köpek bakışı yüzüme yerleştirerek anneme doğru dönerken annem bildiğin saclarimla yüzümü gizleyip" kizim bu bakış sana uymuyo boşver....vede sana yemek yaptiripta aç kalacak kadar bunamadim ben, hadi direk ne istediğini söylede başımdan git" ayyh göçüm benimde uzatmaya niyetim yok zaten " şimalle beraber okulun kuruluş partisine gidebilirmiyiz dicektim" dememle annem aninda " babana sor " derken göz devirip " bu ne ya...ona dicem oda klasik anana sor dicek, sen karar ver işte" dememle dogradigi domatesi bırakıp sonunda o gül yüzünü bana bahsetti hanfendi.

" Kızım tamam akşam sofrada hep beraber konuşuruz bu konuyu"  diyince  oflana puflana kabul ederken kayra aklına bişey gelmiscesine gulunce göz devirip " anne şimdi o Lüküs kolej partileri bunlarin okulundaki kiytirik mevzuniyet partisine falan benzemez, kavalye falan gerekir" diyin ee derken "seninle ayqu  seviyesi düşük yada 49 falan kromozomlu  biri haricinde hiç bir aptalin o partiye geleceğini düşünmüyorum. bu yüzden rahat ol anne kızın yarin hafta sonuda dizinin dibimde mandelina soyucak" diyip annemle kahkahalar icinde gülüşürken gözlerimi kısıp " hah ha çok komik , siz gülün son gülen iyi dans eder bunu unutma kayra " dememle tekrar bir kahkaha tufani olurken annem omzuma vurarak "ilahi turna komedyen gibi kizsin....sen bizi güldürdün allahta seni  guldursun, o atasözü öyle değil çatlak" diyince oflayip dolaptan bir tane çikolatalı süt alarak odamin yolunu tuttum.

Daha hic istemesemde o çakma sarışın kayranin dedgi gibi bir kavalye eksigim vardi.
Odama girdiğim gibi canım besiktastan en sevdiğim kaleci kayrusun koca posterini tam dudağından öpüp şimali aradim.

Çalıyor....

Çalıyor...

Üçüncü Calista zorda olsa açınca göz devirip hızlıca konuşmaya başladım.

Kanka annemler büyük bir ihtimal partiye gitmeme izin vericek ama bil bakalim ne eksik?

Tabiki bir kavalye hahahsak

Off gülme!  Nasıl halletcem bu işi yarin aksam parti

Senin bu Jennifer lopeze taş çıkaracak kankan o işi halletti merak etme

Ne?.....nasil?

Bak bu furkan varya beni davet etti okul çıkışı sen benden ayrılıp gittiğin zaman yanindada cetenin diğer uyeleri vardi

Ee sadede gel

İşte herneyse ben seni kabul ederimde benim turnamin kavalyesi yok onsuz nasil gideyimki partiye diyince aras siritarak yarin tam 13 te avm de olsun biraz dolaşıriz o anlık ruh halime göre belki ona  benimle gitme şansıni verebilirim.

Bak bak ego yığınına şons vorobolorom mis miste mus mus

Off turna gitmicekmisin işte firsat

Yok lan tabiki gidicem avm me ye tek şansım o egi yığını olsa bile harcatmam zaten sadece girişi saglasa yeter iceri girince o benim için yabanci bende onun icin bir yabanci

Iyi o zaman karsim ben kapatıyom bugün fenerin maçı var biliyorsun şimdi başlar

Diyip bay bile dememe izin vermeden yüzüme kapattı....bazen aşırı kız bazende tam erkek fatma gibi biseydi buda yaw bir günü bir gününü tutmuyor.

Off benim bu arastan çektiğim seye ne demeli peki. ...ilk önce kolesi olduğum icin yanindan ayrilmiyordu ki hala oyle ama bide şimdi onla yüzsuz gibi partiye gidecektim.

Yuzsuzluk hiç yapmadigin bişey değil ya tatlim

Haklısın iç ses hirslarim=yüzsüzlük

"Turna sofraya gel hadiii" diye bağıran annemle beraber hızla aynada kendime bakıp göbeği açık tshiti mi cikararak böyle tunik gibi up uzun bir tshirt gecirdim üstüme....babama böyle görünmem daha hayırlı.

Masaya oturmadan hızla babamin boynuna sarılıp yanağını öperek masadaki yerimi aldim.

Yemeğin yarısında ben anneme annem bana kayra her ikimize bakarken resmen birimjz başlamak için söz ariyorduk ve ilk bozanda kayra oldu.
"Ee turnacım sen bişey diyodun sanki" seni evlatlık çakma sarışın....şuna bak direk topu baa yollamisti gözlerim kısık bir şekilde "tuzu uzatirmisin ablacim dicektim" dedim dişimi sıka sıka.

Oda ayni şekil sert bir ifadeyle tuzu bana verirken yemeğin üstüne biraz serpistirip kaşığı daldirdim.

" Ayy sıkıldım....Ahmet turnalarin okulda yarın kurulusmu batişmi ne partisi varmış gidebilir mi" demesiyle babam umursamazca ağzına ekmek atıp kafa sallayarak "gotson" diyince hızla yerimde zıplayıp ayaklanarak " vallahami" dedim.
Ben sok ben iptal, ilk defa babam sorgulamadan israr ettirmeden birşeye izin vermişti.

Babam sonunda çiğne çiğne bitiremedigi ekmegi yutup gulerek " zaten oraya sap sap gidemezsin senle gelecek bir akilsiz erkekte olmadığına göre büyük bir ihtimal evde kalcan" diyince hep beraber yine ve yine kahkahayla gülmeye başladılar.

Sinirle masaya geri çöküp" niye ikidir bu sözü duyuyorum,  elimi sallasan ellisi....ahh benj ne doktor muhendisler istedi ben gitmedim" diyince kayra gülüp " alla alla ...anne ev adresimizmi değişti?  Bu kapıya hiç öyle kisiler gelmedide" diyince o essiz hat shot vuruslarimdan birinj yapip  plastik tuzlugu tam evlatlik ablamin kafasina gecirdim.

" turna!" Babamın uyarı dolu ses tonunu duyarken geri yemeğime döndüm.

Sofra toplanirken  babam beni durdurup kendinj sıkarak " hank olurda...yani olabilir belli olmaz...tabi bu düşük bir ihtimal biriyle gitme Şansın olursa ilk buraya uğrayın kimle gittiğini gorucem " diyip o sıktığı gülüşünü sergiledi ve kayrayla el cakistilar....ahh tonreemm ben nasil bir aileye dusutum.

▶▶▶▶▶▶▶▶◀◀◀◀◀◀◀◀

Bakın tam 13 te bu avm de olacaktim....ve tamda 13 te burada girişte beklemeye başladım ve saat 14 oldu hala gorunurde bi ego yığını gözükmüyor....Hayır ben yapsam anlaşılır kiz dediğin bekletir ama bekleyen taraf o değilde benim.

Whre is the adalet???
Off daha fazla dayanamicam vallaha aptal aptal burada dikilemem diye icimden geçirip tam ayaklaniyordumki...etrafimda drift çekerek duran arabayla kaşlarimı cattim.

İçinden arasin cikmasiyla bu catik kaslar ikiye katlandı.
Hayır bide gosterisci etrafdaki herkezin bak bak nasıl ilgisini çekmişti.
Tabi keloğlanında altında böyle bir ferrari olursa oda dikkatimizi ceker hihh..

Ellerimi bağdaş yapıp yanıma yakalasan metero- ayy pardin arasi beklemeye başladım.
"cok bekletmedim degilmi?" Diyince hiçte samimi olmayan gülüşümu sergileyip " yok canjm ben erken geldim zaten....buyurun buyurun iceri girelim"  dememle umursamzca bide önden önden ilerlemeye başladı.

Yaklaşık bir yarım saattir aras beye smokin baktiktan sonra en sonunda birini begendirip almıştık.
Ciktihimizda yorgun argin oflarken elime bide smokini tutusturdu...neden ben koleyim...neden turna salak

En sonunda bir yerden iki cikolatali milksake alinca nefes alıp onu icmeye başladım.
" Ohh dünya varmış" derken aras beni baştan aşağı süzünce "ne...hayranmi kaldın vucuduma...bak hala bakiyon bakma lan"derken sırıtıp geri ciddi bir ifadeye burunerek " sanada aksama bir elbise almamız gerek" diyince sevincle el şaklatip " bende bunj ne zaman soracagini dusunuyordum...hadi gidelim" diyip önden önden ilerlerken beni tutup diger taraftaki magazaya sürükledi.

Bende pek ısrar etmedim benimde acil gece için elbise almam lazimdi.
Elime gelen en güzel elbiseleri alıp kabine girerken hemen mürdüm rengindeki baya mini sirtinida sadece zincirlerin az cok kapattigi o essiz elbiseyi giydim.

Kabinden çıkıp ilk aynaya so ra tamda karsimda oturan koltuktaki arasa dönerken kaşlarını çatıp" ultra acik sevmedim" diyinve göz devirip kabine girdim.

Bu sefer straplez üst dekoltesi olan göbeği açık hir abiye tarzi asker yesili üstün altina onun takimi olan ayni asker yesili tül den uzun etegi gecirip dışarı çıktım.

Aras gözlerini kısıp " üst dekoltesi fazla alt taraf fazla siradan"  diyince bu sefer ofkeyle " ost dokoltesi fozlo olt sorodon" diyip onu taklit ederek kabine geri girdim.

En az bir saatte böyle giy çıkar yaptıktan sonra en sonunda dayanamayip kendi beğendiğim birini alarak magazadan çıktım.
Hayır bir insan kibarlik yaparda ben odeyim der dimi ama bu hodukte oda yok....gitti canim 500 tl' mmm

Neyseeem şimcik welcome to partii

Continue Reading

You'll Also Like

13.2K 1.1K 11
Alara canı sıkıldığını için bir numara sallar ve yazar ama bir sorun vardı. Salladığı numara seri katil olan barın kılıç atasoy'du...
1M 107K 41
İngilizceden nefret eden Han Jisung ve onun ingilizce ögretmeni Lee Minho.
47.8K 3.3K 10
。⁠◕Bu his çok tuhaftı onlar benim gerçek ailemdi ama bir o kadarda uzaklardı...◕⁠。
370K 27K 88
Şuan sap gibi kalmıştım gerçekten. Neyse canım. Başa gelen çekilir. Yapacak bir şey yok, mecbur ıslanacağız. Gidebildiğim yere kadar kaldırımın yağm...