yeni:8

4K 231 52
                                    

Multi : aras

+20vote

O...o beni az önce öpmüstu, hemde bana sormadan...tamam şuan ayy ilk öpücüğüm tramvasi yapmicam tanri bilir kaç kişiyi öpmüşümdur ama hiç birinde böyle canım yanmasina ragmen bağımlılık yapıcı gelmemisti.

Herkezin gözleri hala benim uzerimdeyken istemsizce sol elimi dudaklarima götürdüm...aciyordu ama nasıl güzel

Ne saçmaliyorsun

Doğru sacmaliyordum...şuan ona kizmam gerek te...Böyle bir belaya kizamamda vallaha kemiklerime kadar ayirir bu hayvan
" turna gel hocadan izin aldim biraz kantinde oturalim" diyip omuzumdan dürten şimalle kendime gelirken hiç bişey demeden onla beraber sınıftan çıktım.

Önümde şuan çikolatali süt vardi ama onu bike içecek havamda değildim şuan resmen...gözlerini pörtletmis bir şekilde ağzı bir karış açık şimal en sonunda konuşmaya başladı " vavv çikolatalı süt içmiyorsun...bu çocuk cidden snei fena kızdırdı herhalde" aslında o kadarda kizmamistim...hoşuma gitmişti.
Ama tabikiii bana böyle birşey yapmasinin hesabini onunla konusmayarak verecektim.ne demiş atalarimiz en büyük ceza susmaktir

Siktir git ataları oynuna alet etme ...onlar öyle birşey demedi

Gelecekte belki benim bu sözüm kazinacak duvarla iç ses...
Bendrn hala bir cevap bekleyen şimale göz devirip " onunla bi daha konusmicam" dememle bu sefer o göz devirip sanki gizli birsey yapıyormuşcasina bana doğru egilerek" onu köşede bir yerlerde sıkıştıralim istersen" diyip geri cekilince kafasina son anda vurup " o mu bizi döver bizmi onu sence man kafa"dedim.

Şimal trip atar gibi yan dönerek " hahh sen bilirsin..iyilikte yaramıyor bu zamanda insanlara" derken gülümseyerek yerimden kalkıp ona sıkıca sarıldım.
Bu hayatta karsilastigim belki en satici en kurnax en pic en kufurbaz kisilerden biriydi ama onun gibi kardeşte yok bee...hatta bi kere belki şimalle benim çakma sarışın ablam kayra karışmıştir diye annemden bi tel kayradan bir tel sacla annesi olma ihtimali hakkında test yaptırmıştım...kesinlikle bizim aleden böyle bir tipsiz çıkmaz diyordum taki o kara gün% 99 diyene kadar.

"Seni seviyom giz" diyip şimalden ayrilirken bana eliyle öpücük yollayıp " bi beşlik verirsen neden bende seni sevmeyeyim ki" pislik yaa illa bi yerde civitcak sjskka onun dediğine gülüp geçtim.

Tenefüs zilinin çalmasıyla beraber bir anda ikimizidne mesaj zil sesi duyuldu.
Okulun sitesinden bildirim gelmiş.

Yeni kız çok hızlı gidiyor...arastan öpücük kazanmış....ahh şuan onun o yolpa saçlarını elime dolayıp çekiştirmek istitorum

Yolpa saçlımı?

Arasındaki kelimelrden bumamj taktın

Haa öpüşme konusunu nereden öğrendi bu hemencik yaa, off rezik olcam herkeze...kantine yavaş yavaş insan gelirken kimse sağolsun bize bakmayı eksik etmiyordu.
Şimalde aynj mesajı almış olacakki bana vah vah bakışı atarken elimk yüzüme siper edip" hadi sınıfa gidelim..go bebeğim" diyip uçar hız sınıfa gittim.

Ee çisem hala siradaysa naapcam onu kaldirmam lazim bir öpücük daha almak istemiyorum

Yalannn...Çarpılcannn

Tovbest...yalan değil lan..

Ohh Allah'tan çisem kendiliğinden kalkmis geri en ondeki sırasına geçmişti.
Onun düşmüş yüzüne bakıp tam ilerleyecekken bilegimden tutmasiyla duraklaidm, yüzü aşırı düşünceli ve bana bakmıyordu bu olay onu etkiledi galjba nede olsa sevdiği çocuk...kısık bir sesle" onu benden alamazsin...her ne derse yap bir daha sizi opusurken görmek istemiyorum" haah ben cokymerakliyim sanki?

Bileğimi geriye hızla çekip ondan kurtulurken kaanin dusunceli yüzüne bakmadan cantami alıp bay egonun sırasına koydum.
Tam ingilizce uzaniyim derken ege yanıma oturunca istemsizce göz devirdim.

"Ne var?" Evet evet ben...ben turna halsizdim,
"Furkan şimalle yemeğe çıkmak istiyormuş ama yanlış anlamsin yalniz kalınca diye sanki sen davet etmissin gibi beraber....lokantasina bu aksam gelin"yavv bu çocuğun ağzı yokmuydu durmadan birilerine iletiyor?
Yakisiklisin falanda furkancim utangaclkta zirve.

Benden cevao bekleyen furkana sakince gözlerimi açıp kapayip"benim aksamlari dışarı çıkmama babam izin vermez ama şimali okul çıkışı ikna etmeye caksirim...bana telini verde geliyi yada gelmiyo diye haber vereyim furkana" dememle direk verip sirsdan uzaklasti...menfaatci pislik işte, işi bitince çuf çuf

Hoca sonunda derse girince yanımda boş olan arasin sırasının heo böyle boş olmasını diliyerek gözlerimj kapadım.

Dudağımda hissettiğim hafif dokunuşlarla gözlerim kapalı istemsizce olduğum yerde sırıtırken bu sefer dokunuş dudagimin üst tarafındaki bene gitti.
Bu nasıl bir rüyaydi hissetmek var görüntü yok

Ruyamj sence

Değilmi iç ses? Peki bana dokunun şey ne?
Çatık kaşlarımla gözlerimi aralarken sıraya uzanmış bana dokunmayi birakan dibimdeki çocukla arama mesafe koyup sessizce" napıyorsun" dedim.

Şimdide öpücükten sonra bana dokunmayami kslkiyrodu.
Arasin bana karşı buğulu donuk bakışları hala dudaklarimda kenetliyken yutkunmasi ve adem elmasinin belirmesi istemsizce benimde yutkunmama sebep oldu.
Tekrar arasa aynı sorumu tekrarlayinca bur anlık benle göz göze gelip sonra tekrar dudağıma dönerken eliyle sağ üst dudagimi işaret ederek" morarmis" ne demek istiyor"ne" aras tekrar yutkunup " amma narin dudaklarin var...bir öpücükte morar-" derken ayağına geçirdiğim tekmeyle sessizce inledi..oh olsun, ne diye hiç bişey olmamış gibi böyle ragat konuşuyor bu konuyu benle.

Çatık kaşlı aras karşısında istmesice biraz daha geriledim...cidden bu halleri bi ara altima etmeme neden olucak.
"Ne...n..e ba..bakiyorsun ..o...yle"ne bokuma kekeliyon turna sen yaa off karizmam yerle yeksan...gerçi karizma falan hiç bi bok birakmadi kendisi ama olsundu

"Bana bir daha tekma atarsan tekrar öperim" demesiyle gozlerim iyice açılırken diklesip "sustum" diyio dersi dinlemeye başladım....bir anlık ondada gülüş sesi aldim ama bir anlık.

Resmen hiç bir bok anlamasamda ders boyu gözleri üstümde olan arasla göz göze gelmemek için mal mal tahtaya baktım.
Tenefüs sesi bana en şuan dünyanın en güzel sesi gibi  gelirken" ee zil caldi ben gideyim" diyip ayaklandim ki bilegimden cekilmemle nasil olduğunu çözemedigim bir şekilde arasin kucağına dusmutum...vee yine bütün dedikoducu sınıf bize bakıyor.

Yav sinir krizi gecircem ofkeyle hala arasin kucagindan kalkmayip bağırmaya başladım.
"O okul sitesinj kuran kız biliyorum şuan burdasin hemen bununda fotosunu cekte haber yao tamammi geride kalma...haa benide kotulemeyi unutma" derkn arasta dahil sınıf kahkahaya başladı.

Çatık kaslarla kucağında oturdugum arasa dönerken gülüsu karşısında bildiğin ne diyeceğimi unuttum...sahi ne dicektim?

"G...gülme"diyip donuk bakışlarımi ona gönderirken aras gülüşünü kesip tek kaşını kaldirirken" neden" diyince yutkunup" Çünkü şuan senin o arada bir çıkan gülümsemenin herkez görüyor ve bu bana özel hissettirmiyor"dedim.

What?
Ne dedim lan...sabah sabah ayyasmi oldum yoksa? salak turna çocuk sana aşık sancak şimdi vede çok güzel olduğum için boş boş benle çıkmak istiyecek diye düşünürken aras bir anda beni kucağından itmesiyle yeri boyladim..buda ne şimdi

"Ahh" çanak gitti yaa , aras umursamazca brni ittigi gibi ayağa kalkarken" furkan larin yemek işi benim evde olacak....akşam sende geliyosun...Hayır deme emir bu" diyip yine beni öylece aptal aptal bırakıp sınıftan ayrıldı.

YENİWhere stories live. Discover now