Yeni:22

2.2K 161 39
                                    

(+50 VOTE)

"Yusuf yanımdan kalk" diye bilmem kaç kere fısıldamıştım.
Dersin yarısına geldik ne o kalkmıştı nede ben susmuştım abi hep mi olaylar benim başıma gelir.
Yusuf sıraya başını koyup uyku pozisyonu alırken" turnam zaten seni bir haftadır görmüyorum şuraya uzanda kafam ayıkken biraz bakayım" acaba ben seni görmediğim için mutsuzmuyum Bi sorsana

"bak aras gelicek geç şurda bir saattir seni dikizleyen kız var onun yanına otur" dememle Yusuf göz devirerek gözlerini kapadı.
Ya bu sabah bu okula gelirken yürek yemiş kahvaltıda yada sadece ben hayal görüyorum.
"şimal siktir et aras gelince azına sıçsın" ayy ne güzel akıl veriyon şimal.

"saçmalama gel yer değişelim" diyip ayaklanırken şimal yerinde dahada yayılıp "yook kanka ben daha aklımı yemedim, o zamanda Yusuf benim ağzıma sıçar" piçe bak hele bizde bunu arkadaş diye yanımızda tutuyoruz.
Gözlerim kısık bir şekilde boş bir yer için etrafa bakındım.

Semih... Olmaz erkek
Ege... Erkek ama yanında Furkan oturuyor ki onlarda yok
En iyisi Yusufa bakarak düşecek olan çisemle yer değişeyim, abi zaten onunda kime yürüdüğü belli değil daha düne kadar aras diyordu şimdi de Yusufa bakıyor

Sanane bakarsa baksın

Amaan iki laf ettirmiyon iç ses ne halleri varsa görsünler.

Çisemin dibinde bittiğimde kısık gözlerle bana dönerken" maşallah sınıfta olan bütün yakışıklıları ayartıyon" demesiyle sinirlensemde kendimi tutup sahte bir gülümsemeyle "geç yusufun yanına ot_" diyecekken omzuma koyulan elle sınıfın ovlamaları tabisi başladı.

"onla oturmak isteyen kim" diyip Yusuf saçlarıma elini daldırdığında hızla geri çekilip "naapı yorsun" dedim.
Arkadan bitmek bilmeyen ovvlar arasında ilk defa hocanın sınıfta olup dert anlatmasını diledim.

"turna, turnayı gözünden vurdun vallaha" diyen seline nefretle bakarken şimal kızın saçına yapışıp "sen kes sesini" çığlık arası kız yalvarınca hoşnut bir şekilde şimale göz kırptım.
Tamam baylar acayip güzelimde hepinizin bana tutulmasına gerek yok.

"turna yanıma oturmazsan olay çıkartırım" evet yapardı.
Tıpış tıpış yerime geçtiğimde Yusufa yanıma geldi. Allahım nolur artık şu lanet saat ilerlesin, "son on dakika" diyen şimile kafa sallayıp alt dudağımı kemirmeye başladım.

"sahi Yusuf turnayla tanışıyormusunuz" diyen kaana göz devirirken herkes pür dikkat yusufun ağzından çıkacakları bekliyordu "evet aynı mahlledeniz, lisenin başından beri ona aşığım" voah bu ne açık sözlülük abi ben daha hoşlanıyorum diyemem birine.

Herkes gülerek ovladığında öfkeyle kafamı sıraya koyup gözlerimi kapadım, tabiki kulağım yusufun diyeceklerindeydi.
Tahminen aslı denen kız konuşmaya başladı "desenize bu sene baya olaylı olacak, arasıda lise birden beri tanırım ilk defa birine aşık olduğunu söyledi" bu söz nedensizce içimi kıpır kıpır ederken gözlerimi daha da sıktım.

"turnayı sana bırakmaz" diyen bir erkek sesi daha duyulurken Yusuf "orası bel -" diyecekken açılan kapıyla herkes susmuştu.
"siktir" aras?

Hızla sıraya gömdüğüm kafamı kaldırıp kapıya diktim. 
Yusufun başında olan herkes ayrılmış ürkek gözlerle arasa ve yanındaki ege atlas ikilisine bakıyordu.
Aras bir bana birde Yusufa bakarken ellerini ceplerine atıp ondan beklemeyeceğim bir şekilde rahat tavırla yusufun önüne gelirken Yusufa rahatlıkla ayağa kalktı.
Aras bana bakıp sırıtarak bir anda Yusufa kapayı geçirdiğinde yusufun yere düşmesi bir oldu.

Bunu cidden beklemiyordum o rahat tavırdan sonra herkes çığlığı basarken atlas tek tek hepsini susturup kapıyı kapadı.
Aras yerde burnunu tutan Yusufun üstüne otururken bir yandan yumruk atıp bir yandan söyleniyordu.
"Bi ton insanla adam dövdürtüyodun, şimdide dövsene yavşak"  derken bu sefer arasın bir boşluğundan yararlanıp Yusuf yumruk atarak düştüğü yerden kalktı.

"ulan sen benim sevdiğim kızın etrafında dolancan bende hiç bişey demicem öylemi" diyip bir tane daha Yusuf yumruk attığında içim sızlaya sızlaya arasa baktım.
Yusuf durduğunda ağzında birikmiş olan kanı tükürüp yusufun karın boşluğuna sağlam bir yumruk geçirerek" ulan piç kız nerden senin oluyor, birde gelmiş yerime çökmüşsün ecelinemi susadın "diyip yusufun yakasından çekerek sınıfın ortasına attı.

" arasın sırasına oturmanın bedelini söylemediler mi sana"dediği gibi yerde kıvranan Yusufa tekmeyi geçirirken "sana zaten öfkeliyim birde benim sevdiğim kızın yanında duruyorsun bak elimde kalırsın" derken biraz sakinlesede sonradan geri öfkelenerek yusufun üstüne oturdu delicesine vurmaya başladığında atlas ve Ege, arası durdurmak için kollarına yapıştı ama nafile arasın öfkesi dinmiyor dahada vurmaya çalışıyordu... Tam anlamıyla delirmişti.

Ben ise yerimde donup kalmış öylece olanları seyrediyorum. Ellerim ilk defa bu kadar fazla titriyor başım sızlıyordu.

Sesleri duymuş olacak ki yan sınıfın öğretmeni gelirken arasa dur dediğinde "siktir git hoca" diyerek bir yumruk daha geçirdi Yusufa...hocada korkudan birşey yapamıyor çaresizce izliyordu.
"çocuklar ben müdürü çağırıp geliyorum" diyerek hoca sınıftan ayrılırken arkamdan birisi öne itip korkulu gözlerle "ne duruyorsun....aras senin yüzünden katil olacak sadece sen ayırırsın onları" diye bağıran çisemle irkildim.

Nerede kaldı benim cesur turnam?.... Titreyen ellerime birde yerde baygınca yatan Yusufa bakıp ellerimi yumruk yaptım.

Arasın önüne geçtiğimde durmayacağını bildiğimden bir anda arkasından beline sarılarak" lütfen dur... Yapma" diyip gözlerimi sıkıca yumarken ortam sessizleşmiş arastan hiç bir kıpırdama yoktu.
"napıyorsun kızım çekil" diyip bildiğin müdür beni yere iterken nefes nefese ter içinde kalmış arasla göz göze geldik.

Yusufun üstünden kalkıp bana elini uzattığında ona tutunarak kalktım.
"aras ne halt yiyorsun"diyen müdür ilk defa bu kadar öfkelenmişti.
Aras bana birde yerde yatan Yusufa bakıp sadistçe dudağındaki kanı yalarken "sen ne halt ediyorsun asıl" diyip bir anda elimi tutarken, havalanmış kaşlarıyla ellerimizi gözüne sokmak ister gibi kaldırıp "benim tuttuğum eli, bana sarılan kızı sen nasıl itersin" dedi.

Yerdeki Yusufu bir kaç öğretmen kucaklayıp sınıftan çıkarırken zil çalmış herkes bizim sınıfın kapısına doluşarak olan ları izliyorlardı.
Gelin anasını satayım pok var.

Müdür şaşkın birazda korkulu biza bakıp "aras konu şuan o değil, senin Yusufu öldüresiye dövmen" dediğinde aras göz devirip sınıfa döndü "benim Yusufu dövdüğüme şahit olan varmı?" demesiyle herkes suspus olurken kapıdaki öğrencilerden biri ukalaca sırıtıp "tühh ya iki gündürde okulun kameraları bozuk arasın dövmediğini kanıtlardık" diyince herkes kafa sallarken yüzümü buruşturdum. Yerde ölmek üzerine bir çocuk dayak yiyordu ve bunlar susuyordu.şimdi benim yaptığım gibi.

"duydun müdür" diyip aras elimi bırakırken müdürün omuzlarını silkeleyip "artık emekli olmanında vakti gelmiş" dedi ve telefonda bir numarayı tuşlayıp "Akif arışan, okulumuzun müdürüdür kendisi lütfen onun tahminini başka okula aldır avukat burada sıkılmış" diyip telefonu kapatırken müdür gözleri dolsada kendini tutarken acıyarak ona baktım.
Ulan benim bile gözlerim dolmuştu.

Aras bir anda beni çekerken o topluluk bizim her geçtiğimiz adımda bir bir yok oldu.
Yukarı terasa aras beni çıkardığında usulca elimi ondan kurtarırken tam o bana yaklaşıyor du ki geri çekilip "aras bizden Bi bok olmaz, ben senin gibi biriyle en fazla arkadaş olurum, merhaba merhaba diyen.... Mümkünse bundan sonra muhatap olmayalım" diyip akacak olan göz yaşımı elimle geri itip koşar adım yanından uzaklaştım.

YENİWhere stories live. Discover now