Yeni:23

2.3K 150 71
                                    

Okulumuzun yollu sürtüğü iki erkeği birbirine düşürerek kavga ettirdiği yetmiyor gibi birde üstüne boylu poslu dalyan okulumuzun medarı iftiarı çapkın beyimiz arasa bizden olmaz demişti, ayyh haspam sende değil sana yüz veren arasta suç ne var can...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okulumuzun yollu sürtüğü iki erkeği birbirine düşürerek kavga ettirdiği yetmiyor gibi birde üstüne boylu poslu dalyan okulumuzun medarı iftiarı çapkın beyimiz arasa bizden olmaz demişti, ayyh haspam sende değil sana yüz veren arasta suç ne var canım sadece kölen olarak kalsaydı.

Yine ve yine okulumuzun boktan doğma okul sitesi hakkımda konuşuyordu, Ahh site sahibi seni bir bulabilsem lime lime edicem, hayır bide sen nerden gördün bizi tövbee gizli gizli izlemiyorum resmen.

Yatakta tırnak kemirmem şimalin elime vurmasıyla son bulurken şimalle kısık gözlerle birbirimize bakıp "sende benim düşündüğümümü düşünüyorsun" dediğinde olumlu anlamda kafa salladım. Kesinlikle ikimizde şuan bu kızı bulmayı planlıyorduk.

Şimal kafa sallamam sonrasında fotoğrafımı gösterip "bu bildiğin sana hakaret, sende haklısın burda Bi ton sexsi, tatlı, güzel fotoğrafın varken san garezi varmışcasına en şebelek olanı koymuş" ve burdan da şimalle aynı şeyi düşünmediğimizi anlamış olduk.

Şimale göz devirip kafasına bir tane geçirirken yatağın köşesindeki laptop'u kapıyarak endişeyle Şimale döndüm" onu siktir et de, acaba arasa öyle demem çok mu kaba oldu? "dediğimde sadece şimalin moral amaçlı olsada bana hak vermesini istiyordum." abi kaba ne demek bildiğin utanç verici çocuk sana aşık senin için kavga ediyor, sen gelmiş bizden olmaz diyon hee olmaz haklısın o sana bir iki beden büyük gelir orangutan suratlı aqusuz aptal" diyip kafama geçirdiğinde hiç bişey yapmadan öylece durdum.

Lanet olsun Şimale hak vermek en son istiyeceğim şey ama haklıydı.
Tam şimal ağzını açmış muhtemel yeni küfürler sayacakken kapının dank diye açılmasıyla susmuş oldu "hello şimal, şu yanındaki salağa dersin düzleştiriciyi alıyorum" hem bana salak de bide üstüne düzleştiricimi al, hadi yaa... Asla vermem.

Hızla uçar adım uvey ablam olacak kayranın üstüne atlarken elindeki düzleştiriciyi o üstün hız yeteneğimle kapıp geriye çekildim" bu salak sana bok düzleştirici verir"diyip bide üstüne orta parmak çekerken evin üveyi üstüme yürüdü tabisi bende doğal olarak odanın yatak tarafına kaçtım.

Çakma sarı elini beline koyup gözlerini kısarak "vermiyormusun şimdi?" dediğinde bende aynı ksık gözlerle olumsuz anlamda kafa salladım.
Çakma sarı şuan beni anneme ispiklemesi normal durumlarda gerekirken tam tersi konuşmaya devam etti" iyi o zaman bende naapıyım madem saçımı düzleştiremiyom bu yüzden dışarıda çıkmam arkadaşlarla, annemle muhabbet edeyim az geçen gece senin camdan kaçmanı falan konuşuruz"diyip kapıya ilerledi vayy anasını zaten bu kozu kullanmasa şaşarım.

Salak bide nası yavaş yavaş yürüyo. Yanına gidip eline düzleştiriciyi tutuşturuken "al ablacım, saçını düzleştirde arkadaşlarınla eylen" evet bu hayatta ne demiyormuşuz? Asla deme asla!.

Çakma sarı sırıtarak bakıp "AA turnacım sen abla demeyi bilirmiydin? En son ilk okulda dediğini hatırlıyorum" diyip yanağımdan makas alarak kıvırta kıvırta odamdan çıktı mal.

Iyy bide pis elleriyle bana dokunuyor çakma sarı hızla yüzümü elimle silerken geri şimalin yanına gittim bak bak ben burda davam uğruna çakma sarıyla tartışayım onun yaptığına bak sırıtarak telefona bakıyor.

Ani bir refleksle şimalin elinden telefonu alarak açarken bir yandan o almak için çırpınsada mesajları açtım, daha yeni şimali rencide edicem diye gülen yüzüm tabiki gördüğüm karşısında solmuştu, atlasla mesajlaşıyor, Furkan gibi onu seven biri dururken... Naaparsın işte salak kız.

Hızla geri telefonu Şimale uzattığımda yüzünü buruşturarak"bak turna valla sana konuştuğumuzu söyleyecektim hem zaten yeni daha dün konuşmaya başladık "diye bir ton laf zırvalarken ben sadece aşık çocuk Furkana üzülerek yatağa oturdum birde Furkanın sevdiğini bile bile nasıl yazarsın sen şerefsiz çocuk

" kimler biliyo "diye kısık tonda Şimale sorarken omuz silkerek" ilk sen oldun ama atlas kimseye söyleme dedi, bak sende söyleme "diyen Şimale göz devirdim tabi öyle der piç, yakın arkadaşının yüzüne artık ben senin sevdiğin kızla çıkıyorum deme gibi bir cesaret var mı onda?

****************

" kızlar hadi kalkın sabah oldu good morning" galiba bir melek beni dürtüyor, yoksa bu her sabah beni terlikle yada bağıra çağıra kaldıran annem olamaz.. "şimalcim hadii" yok yok kesinlikle benim annem değil yer yatağından gelen ayak sesleri benle buluşurken koluma gelen çimdikle inleyerek gözümü açtım "hadi kızığğm" aha işte bu benim annem.

Voahh kadına ak dün şimal bizde kaldığı içinmiş meğerse bu kibarlık o olmasa turna vefat, turna is go go.
"okula geç kalacaksınız hadi, şimal senin formayıda ütüledim kızım, turna seninki de buruş buruştu ama ütüleyecek vakit kalmadı hem birazda kirli onu makinaya atarım sen serbest git bugün" where is the adalet... Kayra ya üvey diye diye ben çıktım ya üvey, şuna bak öz annem benim şeyimi ilk ütğleyeceğine el kızının kini ütülemiş.

Çıkan anneme pis pis bakarken sinirle hayla yerde yatan Şimale tekmeyi basarsak"kalk kız okula geç kalcaz"dedim ve gardolba uçtum, madem evden giyinicez koleje gidiyoruz güzel giyinmek lazım..

İlk dersimiz beden olduğundan hem spor hemde gün boyunca giyebileceğim bir şey kendime seçtim sonrada uykulu gözlerle mal mal bana bakan Şimale siyah bir eşofman takımı attım.
"ilk ders beden bunları giy kanka" dediğimde yüzünü buruşturup üstü incelerken " kanka eşofmanın 34 bedeni yok mu ya bu bana büyük gelir" yohh amına küçülde cebime gir, ben varken atma bari şimal sende benim gibi 36 giyiyorsun.

"yok şimalcim zaten onun kalıbı dar banada küçük geliyordu giy sen" diyip kendimkileri hiç çekinmeden odada değiştirdim. Zaten ikimizde de olanlar aynı şey fazla kasıp utanmaya gerek yok.

            (turnanın giydikleri)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

            (turnanın giydikleri)

Saçımı da öylece tarayıp salık bırakırken Şimalede çok ısrar etti diye ikili topuz yaparak evden ayrıldık zaten kahvaltı yapacak vaktimiz kalmamıştı okula kesin geç kaldık.

****************

Boş olan sınıfımıza geçip öylece çantaları fırlatırken sesiz koridorda koşar adım spor salonuna indik.

Kapıyı açmamızla sıradaki bütün gözler bize dönerken arasta Bi anlık bakıp kafa çevirince az biraz utanmış olabilirim.
"geç kaldığımız için özür dileriz hocam" diyen Şimalle boy sırasına göre yerimize geçerken hoca konuşmaya devam etti"evet arkadaşlar dediğimiz gibi bugün serbest bırakmak yerine erkekli kızlı ikili grup halinde spor yapacağız. Zaten sizi eşlemiştik, sonradan aras, Furkan, şimal ve turna geldi... Turna sen arasla şimal sende Furkana eş ol başlayalım"

YENİWhere stories live. Discover now