Yeni:30

1.9K 123 32
                                    

Multi :aras

Müzik :bakkala diye çıkıp

Delice çırpınsam ona vursamda nafile adama işlemiyor resmen, en son nefes nefese son kez omzuna vurup geriye yaslanırken diyara tekme tokat giriştiklerini görünce istemsizce gözlerim dolmuştu.

Dolan gözlerimle arasın bileğine yapışırken onun havalanan kaşları "söyle lütfen dövmesinler... Seninle çıtımı bile çıkarmadan gelicem" evet gençler yalvarmak ayıp değil.

Arasın havalanan kaşları dediğimle çatıklaşırken kolumu hızla benden kurtarıp" onun için mi ağlıyacaksın, onun için mi yalvaracaksın" dediğinde dolan gözlerim sel olmuştu bile sümüğümü çekmemle gözdevirip direksiyonun kornasına sertçe basarken onun arkadaşlar falan tüm dikkat bize döndüğünde aras eliyle ayrılımsı gibi bir işaret yaptı.

Onlar geri çekilip sadece tahminen bizim peşimizden gelmesin diye kollarından tuttuklarında bu sefer rahatça arkama yaslanıp " yolculuk nereye...bak akşama evde olmam lazım sen babamı tanımazsın ama çok fen-" derken Bi anda birkaç tuşa basıp kulağına telefon götürünce susmak zorunda kaldım.

"Cavit amca galiba kızının hafızasını yerine getirebilirim... Eğer izin verirsen iki günlüğüne kafasını dağıtması için arkadaşımın yazlık evine götüreceğim" kesinlikle bu babamı evlat katili yapacak.

Birkaç karşıdan gelen ses sonu "evet bana emanet iyi günler Cavit amca" dedi ve kapadı.
Neyy? Babam bakın benim daha geçen seneye kadar pazara bile annemiz yollamayan adam, çöp atarken dur ben seni kapıda bekliyom hadi git çabuk diyen kişi.... AA yok kesinlikle benim babamla konuşmadı bu başka Cavit olsa gerek

"o kimdi" umursamazca mırıldanırken aras şaşkın a sırıtıp " Cavit, amcan olmadığına göre baban" evet ve bilmem kaçıncı şok anım.
Bir anda hızla arasa yaklaşıp yanaklarını sıkarken "babama naaptın" dememle yüzünü buruşturup alnımdan beni geri itip "bağla kemerini işte iki gün okul yok ev yok yazlık6ev ve partiler var" dediğinde gözlerimden ışık saçmadıysa öliyim.

Öl de kurtulak

Normal olarak o zmn sende ölüyorsun iç ses

Senin çeneni çekerken binlerce defa öldüm bu komaz bana

Biraz seni saygıya davet ediyorum pls.

İç sesle aramdaki saçma diyalog basılan araba gazıyla son bulurken hızla canımın açıp kafamı dışarı çıkardım.

💨💨💨💨💨💨💨💨💨

"voahh bu zengin arkadaştan banada nasip et Allahım" diyip arabadan inerken aras arkadan " beni nasip etmiş daha ne olsun yat kalk şükür namazı kıl sen" desende sadece omuz silkip kocaman bahçesinrnsonrada eve baktım tek kelimeyle müteşemmel

Şuan Türkçe hocan benden önce öldü

Hahahha çok komik.

Tam içeri girdiğimizde mesaj sesi ortama yayılırken diyardan gelen mesajı tam açıyordum ki bir anda aras elimden kapıp " iki gün bende kalsa daha iyi" diyince kızmam gerek dimi?... Ama şuan eve bakmaktan kızamıyorum bile.

Sadece susup evin içinde koşturmaya başladım bahçeye göre ev faxls küçüktü ama altı kişilik bir aile rahat sığabilir.
Duvarlar kalın şerit halinde koyu mavi ve beyaza boyanmış koltuklar desen geneli sarı.... Pis fb.

Her neyse, hızla arasa dönerken " odam neresi olacak" dediğimde sırıtıp yukarı ilerlediğinde bende peşinden gittim.
Yukarıda sadede iki kapı vardı muhtemelen biri benim biride onun odası.

YENİNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ