yeni:17

2.8K 227 51
                                    

Lütfen en az 200 kişi okuyor emeğe saygı için bi 50 voteyi çok gormeyin alt tarafi bir yildiza basacaksiniz siz böyle yapinca benim modum düşüyor yazasim gelmiyor ki gördüğünüz gibi baya aralarla bölüm atiyorum herneyse artık bundan sonra bölümler düzenli gelicek pazartesi/ perşembe ve pazar

(+50 vote)

Aras ve yusuf vakasindan ayrıldıktan sonra babam eve girdiğimiz gibi annemin yanina giderek " kızın ortada yusufla fingirdiyo haberin yok" diyince şaşkın şaşkın ağzım açık babama baktim.
Utan be adan hem önümde giybetimi yapip kız gibi anneme yetistiriyorsun hemde fingirdiyo falan ayıp ama

Tam annem bana dönüyordu ki hızla araya girerek " baba fingirdemek falan ayıp bak o benden hoslaniyo ben ona bakmam biliyon benim tursumu kuracaksin-" derken kafama yediğim terlikle inleyerek elimi kafama götürdüm, ne diye bu kadın şimdi bana terlik firlatmisti...inlerken bir yandan smda sorarca anneme baktigimda endiseyle babamla bana bakıp " tövbe de kız ben seni bir ömür boyu cekemem bak gencecik yaşımda zaten senin yüzünden saçlarım Ağardı" demesiyle babamin daha yeniki siniri ve kayranin ders çalışan mody gecmis kahkaha atarken anneme yüzümü buzerek baktim.

Bu ne yaa kos koca kadin evladım başımın tacidir demesi gerekirken dediğine bak
" anne 45' e dayandin birakta beyazlaşsin saçların, hem sen beni istemiyonmu" diyip dudak buzerken annem aynı hız" istemiyorum" demesiyle tekrar bir şok gecirdim...vayys be kayraya üvey diyorduk ta benmisim üvey olan bilemedim.

"Turna seni boşuna mi yaz boyu teyzenlere gondermeye çalıştık...bizimkide kafa yani seni bütün yaz okulda yok evde cekemezdik, bide sen şimdi universitede tuturamazsin annenin basina kaldin" diyip babam acir gibi anneme baktiginda hayretle nefes verdim...ayy bende babam kızım yazın denizi gorsun diye teyzosumun yanina gönderdi saniyordum.

" Am-" diyecekken babam eski sinirli haline dönüp sözümü keserek " turna sana bir hafta ev cezasi okul raporunu falan hakketcem evden çalış derslere , o yusufuda görürsem bir daha yaninda bacaklarini Kırarım, allahtan aras evladım ordaydida sana abilik yaptı" diyince göz devirerek " yasitiz onla baba" dedim.

Ayhh babamda arasi iyi sanıyordu, bir bilse asıl onun bana eziyet edip sonrada asilmaya başladığını nasıl mors olurdu...amma neyse iyi evlat olup babamin katil olmasini tabisi engelleyecegim.

" Baba yusuf sarhoş yaa hayal meyal turnayi Jennifer Lopez' e falan benzetmistir bir ayıkken baksin buna istemez zaten" diyince aynı ışın hızıyla annem terligi kayraya gecirince rahat bir oh cektim.
" Benim kızım dünya güzeli ona bakmistir" tövbe tövbe annemde az değil iki yanlı oynuyo

" o ne demek" diye babamin gür sesi etrafi sararken beni kolarina alarak " o ayyas kızımın etrafinda nasıl olursa olsun durmayacak" demesiyle gözlerim dolarken babamın bu koruyucu tavrına on uzerin on verip bende ona sıkıca sarılıp " kral father" derken babam geri itip " ecnebi dili konusma kız benle father falan anlamam" derken gülerek tekrar babama sarılip " ee bu olayida anladığımıza göre ben odama çekiliyorum yemek yemicem fazlaca uykum var" tabiki yalan sadece cami simdi belli olmaz gelirse diye kitleyim de

" sen ve yemek yememek? " kayra tekleyerek konuşunca göz devirdim.
Hayır yani cokta yemiyorum bu ne şaşkınlık cakma sari " bu fizik neyle oldu saniyon ciğerim" diyip saçımı savurarak öylece odadan çıktım.

Odama adım attığım gibi kapıyı tek tek zincirlerimi geçirip kitleyerek karşıdaki camida kilitleyip daha fazla bu ekşınlı hayata dayanamdan kendimi yatafa saliverdim.
Köşedeki cekmeceden bir tane cikalotaki süt çıkarıp saate baktım bu aksam 22 de Beşiktaş be galatasaray derbisi vardi keisnlikle onu kaciramam bunun icin hızla telefona da bir alaram kurup şimale durumları anlatmak icin telefonu caldirdim...ne zamandır giybet yapmıyoz

YENİWhere stories live. Discover now