Yeni:31

1.7K 102 35
                                    

Multi :turna

Peki kendi kitabımda turnanın hafızasını gidik olduğunu unutarak yarım saat boyunca yazıp silmeme ne demeli😂
Bakın o kadar uzun süredir yazmıyorum ki ne yazdığımı unutmuşum, lütfen sizde bundan bir önceki bölümü okuyup buraya geçin 💕

"bundan alsana.... Ayy şunu da deniyeyim çok güzel duruyor" diyip bir diğer elbiseye ilerlerken aras bıkkınlıkla ofladı.
Ona bilemem kaçıncı mağazada bilemem kaçıncı kıyafetimi alması için yalvarıyordum, tamam biraz onu fazla sıkmış olabilirim ama napıyım bu çarşı çok güzel vede ucuz herşeyi alasım var.

En sonunda arkamdan güm diye bir ses duymamla irkilirken paketlerleri yere atan arasa sonrada tere dağılan giysilerime bakarak hızla onları topladım.
"napıyorsun aptal" diye bir anda çıkmamla herkes bana döndüğünde tabiki normal olarak kafamı yere eğip sanki hiç birşey dememişim gibi yaptım.ama cidden sinirlenmiştim, ben göz bebeklerim, minik kıyafet paketlerin koca çarşıda yere serilmişti.

Aras bey ise benim bağırmamı umursamadan köşede duran banka yerleştiğinde ayaklarımı sürüye sürüye paketlerle yanına gidip "ne bokuma attın bunları" dediğimde göz devirirken saçlarını sağ eliyle dağıtıp "kızım bir saattir beni kölen ettin, hayır herşeyin parasını da bana ödetiyorsun iyice saf salak yaptın beni" dediğinde açılan ağzımla ellerimi belime yerleştirirken "öylemi aras bey... Sanki ben dedim sana beni iki günlüğüne kaçır diye, kusura bakma hatırlamadığım bir sınıf arkadaşımla aynı evde yalnız kalacağımdan biraz stresliyim" dememle bir anda yüzü acır hale gelip daha tamamım t'sini söylerken paketleri eline tutuşturup başka bir mağazaya girdim.
Ayakkabı mağazasıydı %50 indirim diyor hadi bakalım.

Ayağıma okul bitimine doğru olacak kuzenim düğünü için uyacağını düşündüğüm ince topuklu golf renginde bir ayakkabı geçirip hayran hayran bakarken bir yandan da burda çalışan kadını çağırdım.
"bunlar ne kadar" diyip o eşsiz gülümsememle son noktayı koyarken gerçekten benim gibi pinti birine bile uyacak fiyattaki ayakabbıyı satın aldım.

Tabii canım alt tarafı 1500 liracık babanın bir ayda aldığı paranın yarısı.. Amaan sana koyan ne? Başkası ödüyo sunuçta

İç ses ben zaten bin liradan aşağı da olan fiyatta ayakkabılara ayakkabı demem standartlarımız farklı senle

Hadi lan siktir git, daha iki ay önceye kadar 100 liralık ayakkabı bir haftada nasıl 120 oldu diye kavga eden kızsın sen, aynı kişiyiz bana yalan söyleme bari

Hafızamı kaybettim ya iç ses ondan herhalde

Yedim

Amaan neyse senle tantana yapamam daha çanta alacağım.
Bu düşüncemle sırıtarak yandaki çantacı mağazasına adımı atarken aras belimden tutup geri çektiğinde göz devirdim. Yine ne oldu acaba?

"ne var" dediğimde aras oflayıp "açlıktan ölücem galiba hadi hamburger yiyelim" demesiyle benimde karnıma açlığın sinyalleri otururken karnımı tutarak kafa sallayıp onu takip etmek için arkasına geçmiştim ki bir anda durup elimi tutunca şaşkınlıkla " neden elimi tutuyorsun yanlış anlaşılacak" diyip yüzümü buruştururken elimi çekmeye çalıştığımda daha da sıkıp mağazalara baka baka ilerleyerek"  emin ol senin tek takılman erkekler açısından daha yanlış anlaşılır " dediğinde içimdeki ego bir anda yüzüme vururken sırıtarak saçımı geriye atıp" ee sende haklısın güzel kızım, kim benim diyarla yada bir erkekle takıldığını düşünsün ki" dememle aras", diyarını sikiim" anlayamadığım bir cümle kurarken en sonunda çarşıda burger bulamadığımızdan bir dönercinin önünde durup ilk bulduğumuz boş yere oturduk.

"ne alırdınız?" diyen adamla ağzım sulana sulana "şimdi abicim bana yarım döner ama içinde bol acı olsun, sakın acı biber turşusu da koymayı unutma,yanına da ayran" dememle aras yüzünü buruştururken sadece göz devirdim.
Biraz fazla acı seven bir insanım naapabilirim.

Adam benden sonra aras'a geçtiğinde düz adam ne olacak yarım soğansız döner dedi geçti... Haa bide kola, bir kere dönerin yanına kola değil ayran yakışır zevksiz işte.

Dönerlerimiz yanımıza ulaşana kadar ben arasın boş konuşmalarını sadece kafa sallayarak geçirirken telefonu evde bırakmama küfretmeden edemedim. Bu sıkıcı insana iki gün katlanıcam bide, diyar olsa ne güzel olurdu.
Hayaller diyar, hayatlar aras kaya.

"buyurun" diyen adam ve önüme gelen dönerle sonunda aras yüzünden kaybettiğim enerji yerine gelirken döneri aldığımda aras yüzünü buruşturup " ulan dönere baktığın gibi bir kere de bana baksaydın, ölü balık canlandı" bakılacak suratı olsa bari, sadece he he der gibi kafa sallayıp yemeğe gömüldüm

****************

"ciddi anlamda şiştim, tuvalete gidip geliyorum ben" diyip arasın yanından çarşıda bulunan tuvalete gitmek için ayrıldım.

Tatlım, benide kendinle rezil etme lavabo oranın adı

Ne alaka aynı anlama geliyor istersem küçük abdestimi yapıp gelicem derim sana ne iç ses, diyerek kendimle kavga ma son buldururken ahşap kapılı yerden tuvalete girdim içerisinde de böyle bir orman havası vardı. Efsane derecede güzel kokan orman kokusu vede değişik sabunlarıyla beni gerçekten hayran bıraktı kendine, ulan utanmasam burada yatarım. Gerçi utanmam paralı olmasa net kalırdım.
Buraya puanım on üzerinden 9

Bir puanı nerden kırıdn

Paralı olmasından.

Tuvalet boş olduğundan ilk önce aynanın karşısında salak salak dans ederek sonradan tuvalete girdim.
Hayır ilginç olan yanıda şu ki ben kapıyı kapatır kapatmaz yeni bir kapı sesi açıldı.

Tuvalette durduğum her saniye belki dedikoducu kızlardır diye düşünerek sessizce onlara kulak verirken benden daha sessiz olan bu ortam ve ortalıkta dolanan minik ayak sesleri ürkmem için büyük bir nedendi.
Neyse turnacım güzel kızım, sadece çık kızlara iki gülümse rujunu sür ve o salağın yanına dön, diyerek kendime gaz verirken çıkmama karşımdaki aynadan iki genç erkek sonrada ağzıma kapana bir bez görmem bir oldu.






Çoook kısa bir bölüm vede sıkıcı gelebilir ama emin olun turnanın hafızası ile bağlantılı bişey olacak herneyse bu bir spoi dir😂inanın düzgün yazmak isterdim ama biraz yazdıktan sonra yanlış vede hatalı yazdığımı anlayıp başa döndüğümde cidden sinir oluyorum içimdeki heves kaçıyor.
Diğer bölüm emin olun bunu unutturacak güzellikte olucak💕

YENİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin