yeni:18

2.7K 185 31
                                    

(+50 VOTE )

nefes nefese bir ara sokaktan daha geçerken en sonunda dayanamayıp durdum.
Hayır erkek degilmisin kaçmak ne ya, gülerek arasın terlemis suratına bakarken bana göz devirip " ne var kızım elinde Çakı vardı çakı..ben canıma susamadim" demesiyle ben dil çıkardım o ise beni süzüp " şu giydiklerine bak insan böyle maç izlemeyemi gider" hah her insan istediğini giyebilir where senin adalet?

Bari ingilizce bir söz söylicen tam söyle

İç ses cidden aradaki o kelimeye mi takıldın?...arasla hala tutusmus olan elimi sertce çekerken " ben onların giydiği şorta bakıyormuyum onlarda bakmasın" diyip kollarımı kelebek yaptım tabiki bu aras bacaklarımı arsizca süzüp diliyle üst dudağıni yalayana kadar sürmüştü. .
Hızla ellerim bacaklarima siper yaptığında bu sefer o kahkaha atınca çatık kaşlarla ona baktım, bide gülüyor pis sapık

" bak nasıl rahatsız oldun , sende benimkini süz hiç rahatsız olmam arada fark var kızım benim bacaklar odun gibi seninki sütun" aa terbiyesiz dedikleriyle dahada igrenclesiyor hızla omzuna vurup " sapık sapık konuşma ne sütun mütun" dedim.

Hayır bide derdim yok gibi eve girmeye uğraşacaktim ki bunu nasıl yaparım hiic bilmiyom inmesi kolay tabi artislik yapcam ya, ama çıkması?...tek kelimeyle sıçtım.

" Aras o konuyu şimdi atlayalim daha büyük problemimiz var" dememle aras alayla " ne problemj sütun bacaklim" dediğinde yüzümü buruşturup omzuna vurarak " kes sesini...eve nasıl gircem ben" sanki çok normal bişey demişim gibi rahat bir tavırla " çıktığın yerden" gel sen çık bakayım gerizekalı

"Nasıl çıkcam " dememle aynı anda" nasıl indiysen öyle çık" tamam sakın ol turna allahta sana sınanman için bu mahlukati göndermiş olabilir sabırlı davran...sıktığım dislerimle beraber yüzüne bakıp " bak kardeşim demek istedigim ordan ben inebiliyorumda çıkma aşamalarını daha hic yapamadım" dememle dilini şaklatip önümde elini sallayarak " ilk önce bana bir daha kardeşim deme biliyorsun yakinda lazım olcak ikinci olarak çıkamıyorsan bizde kal" dediklerine göz devirip " lazım falan olmaz merak etme, haa ama diğer konuya gelirsek ben senin kadar geniş değilim tatlım eve girmem gerek" dememle düşünür gibi yüzüme bakarken " bak tatlım sözünden hoşlanmam onun yerime aşkımı kullan bence" tövbe tövbe buna cidden dalicam az kaldı, bu ne labali ukala tavırlar ben diyom anya o diyo konya

" aras bak benim eve girmem gerek yoksa babam beni gebertir" dislerimi bastıra bastıra söylediğim sözün ardından sırıtarak elini omzuma atıp " yeni,baban beni sever biliyorsun sen dert etme" yoh amına bu kıt akıllı anlamiyo...sertce üzerimdeki elini itip " bobon bono sovor sen sokito etmo" diye onun taklidini yaparken bir yandanda ondan Hayır gelmeyeceğini anlayıp hızla eve doğru yurümeye başladım o ana kadar benim şu eşsiz beynim elbet bişey bulurdu.

" Yav bekle bekle" diyip bir iki ayak sesiyle arasta dibimde biterken onla beraber yürümeye başladık bir iki sokak ardindan arabayi park ettiğimiz yere geldigimizde binerek eve doğru ilerledik...vee söz dinletmede turna bir, aras koca bir sıfır

*************

" bu merdivene kadar çıktım da daha iki kat var" diyip bunala sıkıla guzeller güzeli camıma baktım....uykum geldi bee şimdi yatakta olmak vardı,  aras aynı daha yeniki benim gibi kısık bir sesle " kalanını tırman " bu ciddimiydi?...mal mal onun suratina anlamsizca bakarken konuşmaya devam etti " Öyle inmedinmi" diyip gülerken inadına hırslı yandaki evin cam demirine çıktım.

" yeni, düscen başıma kalcan hastane masraflarini odeyemem in saçmalama" dediğine göz devirip bir demire daha ayak basarken artık nasil bir bok demirlerine sürümüşlerse ellerimin ve ayaklarimin kayması bir oldu....seninde ömrün buraya kadarmış be turna, az ama öz...Güzel yaşadım be.

Öleceğimi bilsem bile çığlıklarım babamın cehennemde yakalama korkusundan mıdır nedir kısık çıkmıştı.
Tam tamamen düştüm diyecektimki arasın kucağında beni yakalamasiyla hayatımda gördüğüm en iyi erkeksin bakışlarıni ona sergiledim o ise kizarmaktan patlayacak suratiyla zorlana zorlana " tu...t..tum" diyip aynı hız bırakması bir oldu.

Lan tam sana karşı bir anlık isinmistim ama çanak gittiği için geri soğudum.
inleye inleye yerde oturur pozisyonda bacakları titreyerek bana bakan arasa " piç" derken o endişeyle yere eğilip " bir yerinde bişey varmı" dediğinde canak gitti ne olsun demek isterdim ama ağzımdan tek çıkan" yok" oldu.

O bana böyle garip baktığı surecede zaten hiç bir abuk subuk kelime kullanamazdim ki.
Hala endişeli olan suratiyla koluma falan bakarak " sana bisey olsaydı dayanamazdım" diye kısıkca fisildadiginda duymuştum....keske duymasaydim.

Yavaşca elimi kendi omzuna attiriken beraber ayağa kalktigimizda arabanin arkasina beni oturttu, şaşkınliktan dur bile diyemezken oda aynı şekil yanıma yerleşip " şurda yanlış anlama güçsüzlükten değil senin kilon yüzünden biraktim da düştün....gerçi yinede bana sükretmelisin ben olmasam öbür dünyaya yolcuydun" diyip sırıtınca eski haline döndüğü için rahatliyarak " hani sütun bacakliydim kilom nasıl olsun" diyip dil çıkardığımda öylece beni suzerken diğer taraftan inmek için ayaklandigimda  beni tutup" naapıyorsun" dedi.

" inip tekrar denicem eve giremem anahtar yok" dememle bana göz devirirken " sıçıcam evine haa tamam bize gidemiyorsak burda uyursun sabahta sanki bakkaldan geliyormus gibi eve gidersin ekmekle" voah benim beynimden bile böyle zekice birsey çıkmazdi.

Onaylar bir şekilde kafa salladiğımda beni kendine çekip uyku pozisyonuna geçen arasa şaşkın şaşkın bakıp " çüş...o kadarda değil" iyice geniş sandı bu beni herhalde..aras bana göz devirip " tamam be cırlama hemen sende diger tarafa dön yat....bu herkesin koynuna almak için para verecegi kişi sana sariliyor senin yaptığına bak" ayyh götüm, sanırsın bulunmaz hint kumaşı.

" sen bana baksana bu güzellikte bir kızla aynı arabada uyuyacaksun bence sen ön koltukta şükür namazı kıl" dedim.

Birbirinizin aynısısınız biliyorsun dimi? Ego +ego .ukala+ukala. Mal +mal= turna and aras

Sende bensin biliyon dimi iç ses

Hatırlatma şu lanet şeyi, elimde olsa senle olmazdim

Benim gibisini buldun daha ne istiyorsun...aman neyse benle deli deli konuşma daha senle muhattap olamicam.

" Turna egonu yana çek aşkım" diyince göz devirirken " bana aşkım deme " dedim onunkide serefsizlik degilmi inadına aşkım diye tekrarlarken bir anda arabadan indiginde ne yaptığına baktım.
Bagaji açmıştı.
beni öldürmez dimi? Haberlerdede hep böyle bebek suratli yakışıklılar katil oluyor diyordu...içimi nedensix bir korku salarken elinde siyah biseyle gelen arasa korkuyla baktım.

Binince geri geri giderken sadece bir tshirt olduğunu anlayınca rahat bir nefes verdim.
Aras tshirti üstüme fırlatıp " giy şunu sabah insanlar kalktığında formayla görünce biseyelr cakmasinlar " bak yine tekrarliyorum bu cocuk zeka fışkiriyo mübarek.

Grurla elime tshirti alirken tam formayı belime kadar açtım cikariyordumki beni sırıtarak seyreden arasla beraber aynj hız indirip" ne bakıyon öküzün trene baktığı gibi inde degistiriyim" dememle aras yerinde dahada yayilirken " gözlerimi kaparim ben sen giyin" bu cakala Güvenirmiyim? No

Sinirle kaşlarimı çatarken " iyi sen kal burda ben dışarda giyinirim" diyip tam iniyordumki tahmin ettiğim gibi aras bileğime yapışarak" tamam lan içerde giyin dışarı çıkıp ite kopuga vücut şov mu yapcan " diyip arabadan inerken şaşkın şaşkın arkasindan baktım....ilk defa onu bu kadar sinirli görüyordum.

Camlar filmli olduğunda hızla üstüme bol uzun kısa kollu tshirti geçirirken cama tıklayarak arasin gelebilecegini söyledim.
Aras arabaya bildiği gibi bana bakarken hoşnut bir şekilde üstüme bakıp " güzel olmuş" dedginde sadece göz devirip  " iyi geceler rüyanda benj gör" diyip ona ters dönerken " tamam senle Gerdek gecemizi hayal edicem" demesiyle ağzım açık kalırken utanctan ondan tarafa dönmeden " kabus niyetine şey yapmistim...beni rüyanda o artı on sekiz sahnelerine ortak etme" diyip oflarken  "hayal benim değilmi kızım sanane" dedi.

Tabiki daha fazla zorlamadan öylece uykuya daldim...zaten kenidimi zor ayakta tutuyordun fazlaca uykum vardı

YENİWhere stories live. Discover now