yeni:15

3.1K 217 76
                                    

(+50 VOTE)

Off ciddi anlamda hir rezillik o ne be öyle az kalasiya beni opecekti.
Tanrim iyiki bastan opecegini belli ettide kendimi sakınıp oradan kaçtım,  gerci kaçtım da ne yarın okulda onunla hangi yüzle yuzlesecektim.

Kızım Mal misin senin utanmani gerektiren bi durum yok o öpmeye kalkıştı.

Ağzın iyi laf yapıyo iç ses hanım ama biliyorsunki ben bir kızım ve bu durumlarda utanmam gerek

Ne sen kizmiydin

Benim burada icim icimi kemirsin Sen geç dalganı.

Taksi bizim mahallenin önüne gelince hiç istemesemde elimdem adama bir ellilik vererek aranadan indim...gorende dicek iki saatlik yoldan geliyorlar bu ne para caniiim.

" allı turnam eger biz...ğzim eveğ variģrrsan.." arkadan gelen yusufun sarhoş sesiyle yüzüm burusurken ondan tarafa döndüm.
Bir turkuden alıntı söylemişti ama ne soylemek, bunu söyleyen görse utanir bu türkuyu birakirdi.

" Gece gece ne bagirarak konuşuyon be" diye cirlarken  istemesemde bende aynı şekil bagirmistim.
Yusuf siritarak elini omzuma atarken hızla geri cekilmemle onunda ayni hız sarhoşlugunda etkisiyle yeri boylamasi bir oldu.

Yerdeki küçük emrah bakislari sergileyen koca adam bana dudak buzerken bide acıklı ses tonuyla konuşmaya başladı " sevmek suçmu?...neden beni itiyorsun...seni istedikce neden beni itiyorsun" dedi ve tabiki bu sarhoslukla söylediği şeyleri takmayacaktim.
Ammağn canim bi kızı bin kişi ister bi kişi alir ben bir kalan 999 kişiye bakıp uygununu bulamazsam sana donerim yusufcum.

İçimden geçirdiğim bu sözün ardindan yusufun hala içmeye çalıştığı içkiye hızla yerden alıp çöpe tam basket firlatirken bana kufretmelerini takmayarak evin yolunda ilerlemeye başladım.

●●●●●●●●●●●●●●

"Off anne bugün okula gidesim yok çok yoruldum gece" diyip yattığım yerde tepinmeye başladım. tabiki dün geceki olaydam sonra direk ardindan bugün okula gitmicektim...yani gece zekice bu fikir aklima geldi.

"Kız kalk..zaten erkenden geldin nereye yorgunsun" diyip ustumdeki ince çarşafi cekmesiyle kendimi çıplak gibi hissederken dudak buzerek yatakta oturur pozisyona geldim. "Annee" derken ayni hız  annemin" anne deme bana" diye karşı defansa geçmesi bir oldu.

Hem bu ne çirkin bir laf babami dicektim?
" Ya ne diyim" derken annem göz devirip önce tavandaki saate bakıp yerdeki terligine uzandığını görmemle bir uçarak lavobaya girmem bir oldu.
Vee burdanda anlıyoruz ki evde kalma işi ebediyen yattı.

Formami üstüme geçirip asik suratla kapiya çıkarken kayraya dil çıkarıp bugunde cirkinsin demeyi unutmadim.

Kesinlikle o üvey bir evlatti bizim bu esmer aileden öyle rus kilikli bir kızın çıkması imkansiz.

Bu düşünceler arasinda okula varirken son kez nefes alıp verip koca kapidan içeri girdim.
" Kanks" diyerek üstüme şimalin atlamasiyla irkilirken kafasına bir tane geçirip" ödümu bokuma karistirdin Sağol" dememle tiksinerek bana bakıp " o nasıl iğrenç bir laf"  derken göz devirip sınıfa adımı attım.

Gerçi ayni şekil gerilememde bir oldu.
Off neden okula bugün erken geldiki herzamanki gibi geç gelse hatta gelmese olmuyormuyud? Duvarin arkasinda kalp atislarimla nefes nefese kalirken şimal bana şaşkın bakışlar atarak " ne zombi görmüş gibi geriledin" derken olumsuz anlamda kafa sallayip kalp ritimlerim normale döndüğünde  konuşmaya başladım.

" H..hic hadi girelim" tabi buna da konuşmak denirse...
İçeri girer girmez yere doğru egsemde gözlerimi arasin bana baktığını hissedebiliyordum.
Yavaş yavaş dünki gece gözümde dahada canlanirken buna kalkisan adamın yanına gidiyordum.

Tamamen dibine geldigimde heyecanim katlanirken ters tarafa dönüp burslularin sirasindaki kaanin yanina oturdum.
Bu günlük böyle olsa daha iyi.

Arasi geçtim bu sefer bütün sınıfın odak noktasi olmam brni rahatsiz etsede hoca içeri girince herkez önüne döndü bende en sonunda rahat bir nefes verdim.
"Bir sorunmu var?" Yanimdaki kaanin konusmasiyla irkilirken sadece olumsuz anlamda kafa sallayip orhun anitlarinı anlatan gülşen ogretmene odaklanmaya çalıştım.

Dersin yarısında tam zil çaldı çalacak bende hızla koşar adim cikarim diye düşünceler kurarken sandalyemden arasin çekip dibine getirmesiyle ben istemsizce şaşırarak onun yüzüne çevirdim bakışlarımi.

" Neden kaciyorsun?" Diye bir soru bana gönderdiğinde ben  etraftaki dolanan gözlere huzursuzca bakıp " herkez bize bakıyor bırak" dedim.
Aras bu dedigime sırıtıp etrafta gozlerini gezdirerek " hemen iki dakika içinde boşaltın sınıfı" derken benim gözlerim yuvadan cikacakmiscasina açıldı.

Bütün sınıf öğretmende dahil mırın kırın ederekte olsa sınıfı bosaltirken tam bende kalkmak için ayaklaniyordum ki bilegimden tutup geri sandalyeye çekti beni.

" Napiyorsun?" Diyip kaşlarimı öfkeyle çatarken göz devirekek" neden kaçtın" diye tekrarladi.
Salak çocuk neden kaçtığımi bilsem belki gitmezdjm bile ama şuan sadece nedensiz bir kaçıştı.

" Bilmiyorum"  fısıltı gibi çıkan sesime karsilik birde utanmasi hesap sormasi ben olmam gerekirken sadece kafa ağip dediklerinj dinlemeye başladım.

" Bak seni dün opecekken izin istemem hataydi" ee yani bunu anlamasida bir marifet, şuan rahatlıkla kafamj kaldirabilirim diye düşünüp arasin gözlerine gözlerimi dikerken o konuşmaya başladı.

" Dün..Bütün gece eve gidip düşündüm"  demesiyle göz devirip anlamazcasinj yüzüne dahada odaklanirken " senin benim sevgilim olmanı istiyorum....vede seni opmek istiyorum....ama bu sefer izin istemeden direkmen" diyip bir anda duskalrima yapisinca gözlerim dolu dolu beni öpüşune baktım.

Öyle donmustum ki ne dudaklarimi kıpırdatabiliriyordum nede onu itmek için ellerimi....beni kendine kitlemisti...o beni istiyordu....

Karsiliksizda olsa opusmesi bir dakika gibi bir şey olurken gerilediginde dudagima surulmus olan pembe rujun onun dudağına ve kenarlarina dağılmış haline baktım.
Hala donuk öylece kalmıştım o ise benim tam tersim parlak gozlerle  beni öyle bırakıp kapıya koştururken içeri sınıftan insanların girmesiyle bir  " bundan sonra herkez turnaya karşı ayağını denk alsın ve haddini bilerek konussun artık o arasa ait" dedi ve gitti.

YENİOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz