yeni:2

6.4K 250 133
                                    

"Şimal bi siktir git başımdan" oflayarak inatla ona s bedenini vermeye calisyordum...şuan ne mi yapıyoruz? okulumuzdan aldığımız o eşsiz şanslı olduğumuz kolej haberini annemize vermiş şimdide şimalle okulun formasını almaya geldik . inşallah buradan da çıkabiliriz resmen bir saattir ona olmayan bir bedeni giymeye calisiyor ,neymiş bikiniye girmek için çok kilo vermis xs beden ona olurmuşta Muş .

" Knk şu eteğin fermuarinı biraz zorlasan olur sanki" bende belki bir ümit olur diye cekecekken görevli kadın önüme geçerek " hanfendi olmuyor işte hem xs sizin neyinize...en iyisi size s beden verelim sanki s büyük bedenmi?...bakın bende m giyorum ama sizin kadar bedenlere takmiyorum" vay be helal olsun kadına bir anda bizim çenabaz susmaz şimali muma çevirmişti, , Hayıranlamadigim normalde müşterilere bişey satmak için insanlar herşeye güzel falan der ama galiba bizim normal olmadığımız gibi normal olmayan bir kadına çarpmıştık.

" Hanfedi siz öyle diyorsaniz öyledir, ben s sini alayım"diyip kadına uzatmasiyla zor tuttuğum kahkhami patlattım, , şimal kaşlari çatık bir şekilde dirseğini kolima gecirince kahkaham inlemeye dönerken şimal gözlerini kadından ayırmadan"turna bak bana burda ağzına sıçtirma zaten kadın bana yicekmis gibi bakıyor" diye fisildayinca elimle ağzıma gizli bir fermuar çekip kadının bize verdiği s beden formalara baktım.

Beyaz gömlek siyah kıravat uç taraflarında iki tane seçkin sarı şerit şeklinde seçkin koleji yazısı ve siyah uçlarında aynı şekil ama yazisiz sadece sarı ikişer şeritten oluşan bedene yapışmış bir etek...tam anlamıyla mükemmel, gerçi parasıda mükemmel güzelliği gibi

Pıntimisin kızım ne var bi kere alcan

Yaa off sorunda o iç ses bir kere alcam ve sadece bir dönem gicem...335 ne ama sence benmi abartiyorum

O senin neğdüğü belirsiz okuluna benzemez ne sandın şekerim

İç ses kaç kere dicem sen bensin...yani orası seninde okulun.

Ayh yüzüme vurma şu lafı...bizede bi seçim şansı tanisalardi senin gibi cirkef olmayan birini secerdim

Ben sana bayılıyorum sanki..dediğim iç sesle tartışmadan çıkıp bir saatir indirim diye boş yalvarislarda bulunan Şimalin kolundan tutup ikimizinde parasını ödeyerek çıktım...haa sakın yanlış anlamayın yanında çanta getirmemis parayı bana vermişti.. ben ona Günahımi bile vermem normal durumda

Kararmaya baslayan havada oluşan loş ışıkta sallana sallana yürürken bir saatir 'yok ben indirim yaptitidim sen tutmasaydin....hem kadin tam beni sevecek gibiydi" gibi sözler söyleyen şimalden evinin önüne gelmemizle sonunda kurtuldum.

Bizim bir arka sokakta oturuyordu ellerim cebimde bizim sokağa girince her zamanki gibi  sarhoş yusuflari görmemle hızımı artırırken yusuf beni gördüğü gibi koluma yapıştı...off bu ne koku be kardeş

Yusuf olduğu yerde sallanip" turna...ölürüm kız ben sana"her zamanki yusuf bana aşıktırda kendisi...ahh gerçi bana kim aşık olmaz eşsiz güzelim bee diyip sırıtırken yusuf üstüne alinacakki sallanarak elini siritan yanağıma dokundurarak" bak seninde hoşuna gitti demj ...lan zaten benden iyisini mi bulucan"diyince isterik bir kahkaha atıp kolumu ondan kurtararak" elimi sallasam ellisi...sana mi kaldım pis ayyaş"ayy biraz ağır mi olduki? Ama haklıyım yalanmi şimdi

Yusuf kalbine dokunup" bu acıttı" diyince onu umursamadan yoluma devam ettim..ben aşk insanı değil macera insaniyim ne zaman anlayacak bunu bu gençlik....Hayır aşk insanı olsam bile iki güne babam kemiklerimi kirar vu genç yaşımda koreye gidemeden mazallag ölürüm falan.

Evin kapısını yavaşca açarken babam yoktur diye dua etmeyi de unutmadim beni bu şortla görürse...aboo düşünemiyom bile,kapıyı açmamla annemin ağzımi kapaması bir oldu ben sakinca pörtlettigim gözlerimle ona bakarken "turna baban oturma odasında uyuyor yemek yicez bu kız nerde diye seni sorup durdu gözükmeden hemen odana gir üstünü değiştir gel" içeri giden annemi kolundan yakalayıp" anne söyledinmi yeni okul şeysini babama" diye bildiğin fisildadim , ne dediğimi ben bile pek anlayamadim inş annem anlamitir.

YENİحيث تعيش القصص. اكتشف الآن