yeni:14

3.5K 178 86
                                    

Multi : aras

"Baba of ilk defa bi partiye gidiyom beni bi sal" diye bildiğin yalvarircasina ofladim.
Aras beni eve bırakıp kendi giyinmeye gitmişti biraz sonra gelir ama ben hala babama kiyafeti gostermekle ugrasiyordum...koca bir saçmalık.

" Turna daha uzun biseyelr yokmuydu kızım" diyen babama göz devirirken yardım için annemi dürttüm....pis hain karı, bir insan evladı yardım istedi diye ondan en uzak yere geçermi?

" Baba...benim özgürlük haklarım va-" derken annemin 38 numerolu terligi tam isabet kafamı bulunca inleyerek kafamı tuttum " seni vicdanli olmaya davet ediyorum gönul hanim" derken birde dramatik bir şekilde elimi burnumun üstüne koyarak ağlıyor numarasi yaptım.

" Ayy sizin bu tartismanizla ugraşamicam...git giyin, on ikiden önce evde olucaksin" diye bir anda babamin bu ani çıkışı beni şaşırttırken hemen boynuna atlayıp öperek odama doğru koşturdum.

Hızla aldığım beyaz elbiseyi üstüme geçirerek saçlarıma kayranin odasindan gizlice aldığım masayla dalgalar yaptım. Dudağıma kiraz rengide mat bir ruj, gözüme ince ama uzuncana bir eyeliner ve mascara sürdükten sonra yine aynı kiraz tonları ve şeftali rengini elime alarak şeftali renginden kiraza geçişli bir far sürdum.
Her şey bitiginde gözlerimi aynadaki benden alamadim.

" Yine yaktim ortalığı beeh" diye sesli bir şekilde düşünürken kapının çalma sesiyle arasin geldiğini tahmin ederken üstüme yasemin kokulu bir parfüm sıkarak odadan çıktım.

( Turna'nın giydikleri )

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Turna'nın giydikleri )

Odadan çıktığımda ayakta sorguya kesilmiş gibi babam koltukta aras elleri önde Birleşmiş ayakta görünce istemsice sessiz bir şekilde gulerek yanlarına gittim.

Aras beni gördüğü gibi değişik değişik bakış atmaya başlayınca istemsizce kaşlarım çatılarak gözlerimle babama dönmesini işaret ettim. Büyük ihtimal bana öyle aylak aylak bakmaya biraz daha devam ederse buradan ikimizde bir yere cikamayacktik dimi canım.

"Sen...Eminmisin bir daha bak bu kızı mi almaya geldin?" Diyen babamla kayrayla annem gülüşürken onlara ölümcül bir bakış atıp babama da yok artık bakışı yolladım.
Adam resmen inanamiyordu bunun bana geldiğine...hahh halbuki elimi sallasam ellisi

"Evet ahmet amca merak etmeyin ben dediğiniz saatte hem kızınızi geride getiririm " ayyh bunlar ne ara isimlerini öğrenip tanınmıştı alt tarafi en fazla bir beş dakika içinde gelmiştim.
"Aras oğlum....sen iyi bir çocuğa benziyorsun" yalan...bad boyun teki " Öyle birine zarar verecek gibide durmuyorsun" ben gelmedim diye ahh babam yemekhanede yaptıklarini bir bilsen " kızım sana emanet" what? " ona orda göz kulak ol...bu kız biraz saftir , cok konuşur ama boş konuşur....herneyse yaa sen beni anladin on ikiden önce evine getir olurmu" vay babam vay anam....bu nasıl bir gömmedir omen tonrem.

YENİWhere stories live. Discover now