yeni:16

2.9K 194 67
                                    

(+50 VOTE )

aras bu kurduğu cümleyle beraber sınıfta beni öylece yapa yalnız bırakıp gitmişti.
Herkes bana bakıp öylece dedikoduya baslarken gözümden akan bir damla yaşı silerek " ne bakıyorsunuz aptallar" diyip koşturarak sınıftan ayrıldım.

Ilk defa kendimi bu kadar rezil ve yapayalniz hissediyordum.
Gerizekali aras ne bokuma benimdir falan diyo arasa aitmis hah!.. malmiyim oğlum ben?

Okulum terasına çıkmamla beraber simalde yanımda biterken tam bana iyi motive bişey söyler diye düşünüyordum ki ilk duyduğum cümleyle göz devirmem bir oldu " sıçtın" hayır artık bende bana moral motivasyon verecek normal bir arkadaş istiyorum yav bıktım bu kızdan.

" Sağol yaa"  diye mırıldanip bahceden tarafa yüzümü çevirirken aras ve sözde çetesi gülüşürken görürken elimi yumruk yapmaya başladım.
Kesinlikle böyle biriyle çıkacak değildim.
Terbiyesiz birde beni zorla öpmustu.

Öperken halinden memnun gibiydin.

Aaa ne munasebet iç ses o an sadece şaşkınlıktan kalakaldim bu.

" karşim arasında dudak yanlari pembe pembe bişey mi oldu ki" diye imali ses tonuyla konuşan şimalin kafasına geçirirken "ne sacmaliyon" diyip kufrettim.
Şimal sanki ona daha yeni vurmamisim gibi gülüp yüzümü gostererek " oo iş ciddi yanaklar kızarmiş ,oyş sen utandinmi anacım" derken ona göz devirip bir kaç kez daha vurdum.

"Şimal dalgayi bırak naapcam ben şimdi" derken aklima bir anda arasin öptügü an geldi kahretsin dudakları cidden haz vericiydi...
" turna çocuk seni sahiplendi daha naapcan çıkmaktan başka" diyip bana siritarak dönerken " senle cidden konusulmuyor kalk ben eve gidiyorum derse falan giremem bu utancla" dedim tam kapıdan cikiyorduk ki çisemin kapıdan girerek saçıma yapışması bir oldu.

Ben inlerken şimale döndüğümde bir kızla saç bas dalasmaya başlamıştı oda.hemen beni tutan çisemin saçlarına ellerimi gecirirken ona inleterek çelme taktım.
Çisem yere düştüğü gibi ona bir kaç tekme atarken " manyakmisin kızım sen ne diye saçlarimi cekiyon" demeyi unutmadim.

Ahh benim narin saçlarım nasilda acıdı.
" Turna arasa ne icirdin o böyle bir itiraf yapacak biri değil" demesiyle tam birşey diyecektimki " ne var kankami sevdiyse..seni biri sevmiyor diye kislaniyorsun dimi kızıl" diye bağıran cisemle irkildim.

Şimale göz devrip geri gözlerimi çiseme cevirerek " bak ben arasa aşık değilim al senin olsun" diyerek terastan öylece ayrıldım.

************

Okuldan çisemle kavgamdan sonra ayrılıp bizim mahalleye giriş yaptığımda arası düşüne düşüne taksiden indim.

" şşt güzellik analar neler doğruyo behh" diye arkadan gelen sesle göz devirdim.
Yine ve yine sabah bile olsa ayyaş yusuf.
Umursamazca yola devam ederken " bi yüz ver bee"  diye arkamdan yuruyerek seslenirken saçlarımı savurup ondan tarafa dönerek " canım beni her isteyene gitseydim adim oruspuya çıkardı....bilirsin taliplim ço-" derken sözümün kesilmesine neden olan omuza atılan bir koldu.

Bu kokuyu taniyordum..nane kesinlikle aras utangaçca kafami eğerken" hadi ya allahtan artık seni isteyen olmicak benim olduğunu herkez öğrenir yakında" diyip ukalaca bide pis pis gülen arasin kolunu hemen omzumdan indirerek ellerim belimde ona döndüm.

" Yaa sen ne diyorsun orangutan akıllı beyni kus kadar cüssesu beygir olan adam" wovv bu cümleyi resmen nefes almadan kullanmıştım.
Karsimda duran aras kaşlari havada hayret icinde bana bakarken arkadan yusufun sesiyle irkildim " turna neğredeğn senin lağn bi...biz onunla seviğğşiğriyoruğz" dedi aptal cümleyle beraber kaşlarım havalanirken aras çatık kaşlarla arkamdaki ayyaşa baktı.

Afferim sana yusuf şimdi tam sırasıydı.
" Ne diyon lan sen" diyip aras tam yusufa atilacaktiki önüne geçerek" sarhoş görmuyormusun sacmaliyo inanma sende mal ma-" derken sözümü bitirmeden aras beni köşeye itip yusufa kafayi çaktı.
Hani filmlerde kız öne geçince adam onun sözünü dinlerdi?.where is the adalett

" nediyon lan serefsiz ibne" diyip yerde kivranan yusufa aras bir tekme daha atarken şuan cekirdek keyfiyle içimden onlari izlemek gelsede el mecbur tekrar aralarina girdim vee bamm evet evet burasi tekmeyi dizime yanlışlıkla yediğim sahne

"Oobov " diyerek inleyip yere cokerken arasta benle beraber çöküp" yeni acidimi" acimasa neden inliyim karsim?...." acimadi yaa" diye yalan attim her insan anlar yinede acidigini ama bu öküz hemen kalkıp geri yusufa Yönelince tekrardan inleyerek" bi cıt diye ses ge-" diyecekken sözüm korktuğum sesle kesildi.

" ulan se...sen kızımla ne halt karıştırdın" diyen gür sesli babama birde yerdw bağırdı yusufa bakarken babamin sesiyle beraber yusuf bildiğin bi ilahi güç kaldırmış gibi o morluklara beraber ayaklanarak koşar adım uzaklaştı.

Şuan yusufa hani benim icin herkesi karşına almaya dayak yemeye bile ragziydin lan diye bağırmak istesemde tek yaptığım oturdugum yerde dudak buzerek" baba sarhoş işte sen yanlış anladin" dememle beraber babam dahada kaslarini çatarak" bu serefsiz sana dokunmadi dimj" derkez hızla olumsuz anlamda kafa salladim.

Off ne bokuma babam bu kadar erken geldi yada arasin burada ne işi var?...bu gün kesinlikle lanetli olmaliyim.

" Aras oğlum sen de bu durumda bir abi gibi bizim safoza yardım ettin Sağol" diyen babama hayretle baktım.
Ne kadar ballı bir oglandir bu yine o iyi ben kötü saf oldum ya helal olsun.

Aras gülümseyerek babama bakıp " ne demek efendim turna bana emanet abisi olamasamda başka biseyelri olarak hep yaninda olucam" dedi.
Ahh benim ciddi anlamda saf babam bu imayida anlamamis olamazsin dimi?...evet anlamadı.

Göz devirirken babam bana küçümseyen bakislarini yollarkem birde uzattığım ayagima vurarak " yalandan ağlama kalk ayağa" diyince dudak buzup hızla yerden kalkarken arasta bana hayretle bakiyordu...çohta umrumda hiih

"Neyse aras arkadaşım sende artık git" derken arkadaşı inadina bastirmistim tam aras bişey diyecektiki babam koluma girerek " yaa bay bay arasçim bizde bi eve gidelim turnayla dertlesmeyi ozlemisim" derken dişlerini sıkıyordu....dayakmi geliyor?..no no no nayir olamaz.

"Iyi aksamlar" diyip bak bak nasılda sahteden gulumsuyor yalaka, babam bana dönüp gitmeden önce" sana bes gün ev hapsi" diyince kaşlarimı çatarak" okul?" Dememle babam biraz düşünerek " rapor yazdiririz" diyince hemmen okeyledim ee tabi babama göre bu bi ceza ama benim canima minnet zaten olanlardan sonra anneme gitmemek icin bahane arayacaktim gerek kalmadi.

Arasa dil cikararak tam yanindan geçecekken aras bileğimden tutup kulağıma doğru" akşam pencereni açık tut gelicem " derken hızla bileğimi çekip yola devam ettim.
Kesinlikle gece camı zincire vuracağım.

YENİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin