yeni:13

3.1K 168 31
                                    

"Benim kraliçem sen çok yoruldun bırak bugünde yemeği ben hazırlıyayım" diyip annemin yanağına o eşsiz dudaklarimla sulu bir öpücük kondurdum annem tiksinerek bakin bakın bildiğin tiksinerek gerilerken "ayy yüzümü yaladin resmen turnaa" dedi.

Hahh benim gibi bir şahsiyet onun yaşlı suratını öpmus sukur namazi kılacağına dediği laflara bak...neyse turnacim sakin neydi kural iyi ve kibar davranicam ki partiye gitmek icin izin alabileyim.

" vayy be şu 19 yıllık hayatimda bir kere bile turnayi ocak başında gormedim bu bir ilk....hayirdir annemden ne isticen, sen karsiliksiz iyilik yapmazsin" diyince bir an grurlanmadim değil. ..afferim çakma sarışın ablacim beni iyi tanimissin.

Hemen kendime cirlama pozisyonu alıp masada elmasini kemiren kayraya öfkeyle dönüp " ben senmiyim lan çakma sarı...benim kralicem nasıl yorgun bugün görmüyormusun" diyip dudak buzup bide yavru köpek bakışı yüzüme yerleştirerek anneme doğru dönerken annem bildiğin saclarimla yüzümü gizleyip" kizim bu bakış sana uymuyo boşver....vede sana yemek yaptiripta aç kalacak kadar bunamadim ben, hadi direk ne istediğini söylede başımdan git" ayyh göçüm benimde uzatmaya niyetim yok zaten " şimalle beraber okulun kuruluş partisine gidebilirmiyiz dicektim" dememle annem aninda " babana sor " derken göz devirip " bu ne ya...ona dicem oda klasik anana sor dicek, sen karar ver işte" dememle dogradigi domatesi bırakıp sonunda o gül yüzünü bana bahsetti hanfendi.

" Kızım tamam akşam sofrada hep beraber konuşuruz bu konuyu"  diyince  oflana puflana kabul ederken kayra aklına bişey gelmiscesine gulunce göz devirip " anne şimdi o Lüküs kolej partileri bunlarin okulundaki kiytirik mevzuniyet partisine falan benzemez, kavalye falan gerekir" diyin ee derken "seninle ayqu  seviyesi düşük yada 49 falan kromozomlu  biri haricinde hiç bir aptalin o partiye geleceğini düşünmüyorum. bu yüzden rahat ol anne kızın yarin hafta sonuda dizinin dibimde mandelina soyucak" diyip annemle kahkahalar icinde gülüşürken gözlerimi kısıp " hah ha çok komik , siz gülün son gülen iyi dans eder bunu unutma kayra " dememle tekrar bir kahkaha tufani olurken annem omzuma vurarak "ilahi turna komedyen gibi kizsin....sen bizi güldürdün allahta seni  guldursun, o atasözü öyle değil çatlak" diyince oflayip dolaptan bir tane çikolatalı süt alarak odamin yolunu tuttum.

Daha hic istemesemde o çakma sarışın kayranin dedgi gibi bir kavalye eksigim vardi.
Odama girdiğim gibi canım besiktastan en sevdiğim kaleci kayrusun koca posterini tam dudağından öpüp şimali aradim.

Çalıyor....

Çalıyor...

Üçüncü Calista zorda olsa açınca göz devirip hızlıca konuşmaya başladım.

Kanka annemler büyük bir ihtimal partiye gitmeme izin vericek ama bil bakalim ne eksik?

Tabiki bir kavalye hahahsak

Off gülme!  Nasıl halletcem bu işi yarin aksam parti

Senin bu Jennifer lopeze taş çıkaracak kankan o işi halletti merak etme

Ne?.....nasil?

Bak bu furkan varya beni davet etti okul çıkışı sen benden ayrılıp gittiğin zaman yanindada cetenin diğer uyeleri vardi

Ee sadede gel

İşte herneyse ben seni kabul ederimde benim turnamin kavalyesi yok onsuz nasil gideyimki partiye diyince aras siritarak yarin tam 13 te avm de olsun biraz dolaşıriz o anlık ruh halime göre belki ona  benimle gitme şansıni verebilirim.

Bak bak ego yığınına şons vorobolorom mis miste mus mus

Off turna gitmicekmisin işte firsat

YENİWhere stories live. Discover now