yeni:10

3.8K 190 51
                                    

Multi : aras

Şimdiiiik ben bu üç içerde keyif cata cata muhabbet eden kendini genç sanan insanlara ne yemek yapabilirdim....bak bak şimal hanim nasılda arasla falan şaklasiyor...ohh sen arkadaşını yalniz birak burda sen orda ben...bak bensiz gülüp Eğlen

"Turna düşünme işlemini bırakıp yemek yapma faslinami geçsen artık" şuna bak utangaç furkan beyimizinde dili açılmış ohh maşallah yaa...sinirle kaşlarim havalanirken kölelik maddelerinin aklima gelmesiyle kendimi dizginleyerek" şimdi yapmaya başlıyorum....siz keyfinize bakın" son sozleirmi bastirmistim...tabi anlayana

Patates kızartması ve köfte yapmak em mantıklısı

Demiyonda en zor bildiğim akşam yemeği olabilecek tek şey o

Hayır canım ben şimdi bi kuru yapardim tabağı yalarlardi amma ve lakin yapasim yok bu günlük hem köftede zor iş iç ses.

He he ondan

Sen beni şuan takmıyomusun

Öyle demiyim biraz kabaca olur diyodum ama sen söylediğine göre gerek yok...takmiyorum seni hadi bay

Şimdi böyle olduk demek iç ses...bir daha gelmemeni umarak bay...hihh

Eveet ilk önce youtube açıp tarife bakmam lazım. ..Hayır hayır tabiki yapmayı biliyorumda ufak tefek ayrıntıları unuttum sadece ona bakcam .

Youtube ye girip iyice izledikten sonra mazemelri aramaya başladım. .ki mutfak bizim ev kadar kesin ben burada bulamam hiç bir bok en iyisi egolu aras beyi çağırmak.
" Aras bi gelsene"dememin hemen ardindan aras sesli bir gülücük patlatip " ne o benimi ozledin...aaa daha yeni ayrildik ama" ayy sen çok mu komiksinnnn ha haaa haaa...arasin dediğine göz devirip tekrardan arasi çağırdım.

" Ne var" Sağol yaa gelebildin çağırali iki dakka geçti şuradan şuraya gelemedin ya helall...aman neyse simdj bunu diyip laf yiyemem" malzeme lazim bana bulamiyorum" aras düşünürcesine kafasını kasiyip" eee...açıkçası bende yerlerini bilmiyorum" bu çocuk cidden mal...bana eziyet etcek diye hizmetliyi gonderdi kendisininde bir bok bildiği yok aç kalcaz valla.

" aras bak benim karnim aç...Bugün çikolatalı süt de icmedim cinlerim tepemde seni bogmadan bir çözüm bul" hızlı hızlı öfkeyle bu kelimeri siralarken aras kahakha atıp " oyyş...yeni kiz sütünü icmedenmk evden çıkmış. ..kiyamammm" demesiyle dizine sertce gecirirken aras inleyip"bana bir daha vurmaya kalkarsan sonuçlarına katlanirsin...bilirsin kız erkek ayrımı yapmam" ovv çok sert demişti...Hayır anlamdigim tek şey nasıl bir anda mutlu gülümserken sert bir ifadeye geçebilir?

Yerimde kilitlenmis gibi kalıp yutkunurken"ne..ne y...yicez" aras yüzüme bakmadan hızla eceri ilerleyince grurum ister istemez incinirken bağırarak " herkeze bende büyük boy pizza yemeği unutun" demesiyle sesli bir şekilde" ollley" diye bağırdım.

Cidden pizzaya bayılırdim.
Arasin bu bagirisima bir anlık sırıtmasina yakalasamda sonradan geri sert ifadesine bürünüp  köşede telefonla konuşmaya başladı.
Herhalde pizzayi sipariş ediyordur.

Çift Kişilik koltukta oturan şimalin yanına hızla yerleşip arasin ayy yok soğukta oran buran aviliyoduda diye verdiği ceketi nazikçe köşeye fırlattim sksmks
Hava normaldi bu egolunun ceketine kesinlikle ihtiyacim yok.
"Ee ben yokken siz ne konusuyoduz...Gülerek öyle" dememle şimali yine bir gülme basarken furkan soylenerek yan dönüp " ayy benkm sünnet düğünümde bir kıza evlenme teklifi edisimi konuşuyorlar...cocuktum daha diyorum anlamiyo bu ikili" diyip eliyle şimalle arası gösterdi.

Arasa dönmemle oda tam tel görüşmesi bitirmiski bize dönerken göz göze gelince benden beklenmeyecek bir sekilde utanirken hemen önüme döndüm...noluyo lan?...hahh galiba bir anda dönünce korktum utanç değildir bu yaa.. evet evet öyle oldu.

YENİWhere stories live. Discover now