yeni:9

3.5K 206 18
                                    

Diğer bölümü unutanlar okusun sonra buna geçsin cidden kendi yazdığım kitabı uzun zamandir bölüm atmadigim için ben bile unutmuşum bir önceki bölümü okuyup öyle yazmaya başladım.

+20 vote

Iyi okumalar:)

"Şimal alt tarafı bi akşam yemegine çağırdılar nooolur gidelim" diyerk bizim odada şimalin önüne diz çöktüm..turna yaldiz resmen bir egolu aras vakası için şimale yemeğe gitmeye yalvariyordu, Kahrolsun çaresizlik...halbuki daha bugün beni öylece okulda yere atıp gitmiş yine okul sitesinin maskarasi olmuştum.

" Turna saçmalama hadi benimkiler izin verse bile senin baban oo kızım erkekse git falan diyeceğinimi saniyorsun?" Babami öyle bir düşünmeye çalıştım ama hayal bike edemiyordum düşünün o halden o kadar uzak bir baba...aman herneyse yalandan kim ölmüş bi şeyler uydururuz dimj canım.
"Salak herhalde araslara gidiyom baba demicem sizde kalcam derim bi kaç kıyafet alir ordan size geceriz hem gece senin sevdiğin o ölüm günün kutlu olsun mu ne var ya onun son bölümünü izleriz...izlemedim diyordun" aha doğru yerden vurdum galiba şimalin bir gözler kayıyor.

Şimal bir anda diklesip ciddi bir ifadeyle gözlerini kısarak " kiz yoksa sen o kadar laf attıktan sonra bu arasa mi aşık oldunda bu kadar ısrar ediyorsun" demesiyle gözlerimj pörtletip" saçmalama...hem furkanda olucak" allah korusun yani aras neree ben nere

Çok büyük konuşma

Hatta az bile söyledim iç ses, o egoluya bakacagima mahalledeki yusufla cikarim daha iyi

Eminmisin?

Tamam o kadar abartmiyimda onlada çıkmam....aşık olmam

Ayhh bizde konuşuyoz öyle sanki o sana bakar

Niye bakmasın taş gibi kızım haha sen kendine bak

Aynıyiz malesefki mal

Off kes ya morelimi bozdun bi s.g

"Huu daldin" diyen şimalle irkilirken gözlerimj kırparak" ne dedin" diyince bana göz devirip " iyi tek değilse gidelim akinda gelirmiki dedim" umarim akına tutulmuyorsundur diye ic geçirirken" hayır sadece dördümüz olucaz...neyse ben babamdan izin alirim şimdi esofmala çıkayım sizde üstümüze adam akilki bi şeyler giyeriZ" dememle bana tamam anlamında başını sallarken babamdan izin almak için odadan çıktım.

Kolumdaki saate baktığımda altı bucuktu furkan sekizde ....adresinde olun diye mesaj atmisti yani bir buçuk saatimi var ve yol çok uzun hemen izin almam gerek....annem meyve soyarken babamin annemden elma istediğini gördüğüm gibi annem uzatmadan aralarına girerek ben babamin ağzına verdim.

" napiyon kızım sen" diye cirlayan anneme sadece göz devirerek babama en minnos gülümsememi yollayarak" Başka birşey istermisin babacim" dememe annem babam ve çakma sarışın (ablasi kayra) şaşkınca bakarken" neden bakiyorsunuz dans eden kertenkele görmüş gibi" dedim.

" o nasıl bir kelime ya" diyen kayraya sen çok biliyon bakışı atıp geri babama döndüm.
" kızım...ne istiyorsun işten yeni geldim hadi beni yorma" vay beni tanıyan bir adam gibi adam işte....ayh duygulandim

"Şimallerde bugün kalabilirmiyim hava kararmadan hemn simdj soyliyimde öyle gidelim dedim" direk soylememe babam bir anlık gulumserken" olmaz" demesiyle küçük emrah bakışlari yolladim babama" niden"goz devirerek" Çünkü daha yemek bile yemedik" mantiken orda yiyebilrdim...şuan göndermemek için bahane arıyor resmen.

"Baba orda yeriz gideyim nolur...sabah ordanda okula geçeriz" dememle babam bir kaç mirin kırın etsede sonunda tamam demesiyle onla annemi yanagindan öpüp kayraya dil çıkararak şimale mutlu son haberini verdim.

▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶

"Şimal şortlu bişey giymek zorundamiydin erkeklerin içine gidiyoruz farkindaysan" dememe şimal göz devirip " sanki sadece ikisimj var arasin anasi babasida vardir biraz güzel gozukelim"dogru annesi babasi vardir....ayy inş heyecanlanip sacma sapan şeyler onların yanında saçmalamam

Ben kot sadece diz kapağı yırtık bir dar pantolun üstüne beyaz kalın askılı üst tarafından kırmızı mavi bir kaç şerit olan bir kiyafet giymistim.
Şimal de kısa kollu beyaz üstünde pembe bir karenin icinde kız altinada beyaz, siyah kemerli bir şort kot giyip üstünü içine sokmustu.

" Olum dua et taksi çok tutmasin" diuinve içimden amin diyerek gelen ilk taksiye atladık.
Dedgimjz yere bir saat sonunda varirken uyuklayan şimali dustumemle" hah geldikmj" diyip salak salak etrafına bakmasın ben dahik Şoförle beraber gülüstuk....tabi bu gulmemin bir sonuda var.

" 215 lira 10 kurus ablam" neyy?? bide on kurusu da diyor onu demese sanki olcek

" abi sacmalama ben uyurkwn bizi dolandirdinmj naaptin sen" diyen şimale katılırken adam etrafi gösterip " ormanlık bir yer buraya gelene kadar bir bir buçuk saat geçti ne bekliyon bacim...verinde inin arabadan zaten horluyodun ses etmedim"taksici içindeki çirkefi bize çıkardı resmen...sok olmuş bir şekilde ikimjz birbirimize bakarken " sende kaç var" diye şimalin kulağına fisildadim.

"150 allahta getirmisim sende?" Cebime baktığımda "80 lira var verelimde kurgulalim suna...Artık dönüşte naapariz bilmiyom" diyip adama ücreti uzattık.

Sonunda geri adam normale donerken üstünü verdi şok olmuş bir şekilde arabadan inerken" havan on kurusu da almis e vicdansiz" diye arkasindan bağırdım.
Bende bazi şeylerde pintiydimde bu ödül alır pintilikte resmen.

"Kanka hep senin suçun ısrar ettin buraya gelmeye ne bok varsa"simalin omzuna vurup " zaten pismanim kapa çenenide şu saray yavrusuna girek" hakkatten tartismadan karşımızdaki eve bakamamistik tam bir saray yavrusuydu mübarek ,buna ev desem bize kuserdi yeminle.

" Off eve bak yaa...bu evde bizimki köpek kulubesi lan" diyen şimalle gülüşerek bahçeye adım attık.
Önümüze çıkan kaslı iki koruma durdururken turna şimal diyince bi çekilmişler önümüzdeki üff çok havalı.

Ding dong ding....bu nasıl bir zil yav hiç uyuyormu buraya yüzüm istemsizce burusurken kapıyı açan mankenle bacaklarinj kesmeye basladim...pardon hizmetciymis

" buyrun" diyen aslen hizmetvi ama görünüm manken olan kadina bakmayi kesip " şey biz turna ve ş-" derken kadi sözümüzu kesip " aahh pardon geleceğinizi aras bey demisti...girin içeri" demeisyle yine bir grurlansamda belli etmeden şimali koluma takıp iceri girdim.
"Olum evin modernligine bak...bizimki tarihi eser resmen" diyen şimale donukca kafa sallamamla katılırken salondan gelen pes sesine doğru ilerledik.

" Siktir....olum nasıl bir kaleci secmjssin hile bu lan"

" aras hel şu oynu civitmak zorundamisin karsim oynayamiyon işte"

" hadi Sıkıysa gerçeğini oynada bu sözleri et bakalım"

Ben mj bu çocuğu agresiflestirmistim anlamadım yanj suna bak pamuk gibi eğlenen bir çocuk vat şuan....şimalin öksürüğü bu ortami sustururken ikiside bize döndü.

Furkan heyecanla yanımıza gelip bizimle selamlasirken o hödük yerinden kalkmaya bile zahmet etmeden oyna dönerek" Şurda siyah ceketim asılı ev soğuk acmissin kollarini iyice üsütüp başıma bela olmada giy" hiç bile soğuk değildi ev tam kivaminda...onun bu dediğine o görmeden dik çıkarıp " soğuk değil...hem hasta olup yataklara dussem bile senden yardim istemem merak etme" dememle sert bakışıni bana yollayinca yerimde ufalip bildiğin korkuyla sinerken aras hic birsey demeden ceketi alıp kollarımdan öylece gecirerek"bi egilsen her yerin ortada giy şunu uzatma emjr bu....Şimdi git yemegi hazirla bizde sohbet edelim şimalle" what dedin gülüm?

"Aval aval bakma bana sana kurallarda dememiydim hadi git güzel bişeyler hazırla" sonunda açılan ağzımi kapayarak" koca evde asciniz yokmu....yada anan falan" dememle boynunu kutletirken" annemde babamda yok....git yemek hazırla hizmetciyi simdj yollucam...bu günlük hizmetçi sensin" dedi sert bir tonda.

YENİWhere stories live. Discover now