yeni:7

3.8K 236 70
                                    

Multi : her kitaba uygun bir şarkı koydum yeni kitabimada koreden beğendiğim bir grubun şarkısını koydum.
Dinlemeyi unutmayin:))

+15vote

" baba ben tek giderim okula ne yeni yeni adetler cikariyosun çocuk muyum ben" dedim isyan edercesine kahvaltı masasina catalimi bırakırken resmen bebe muamelesi görüyom lan şuan.
Gelmisim 17 yaşıma babam diyor bugün seni ben birakcam okula.

"Ne o bir çekincenmi var okuldada birakmami istemiyorsun" bu nasil bir imali söyleyistir tanrim...babami cikciklayip uzatmadan" bari şimalide alalım öyle gidelim"babam olumlu anlamda kafa sallayip kahvaltisina dönünce bende şimale babamla gelcez etceğini içine falan katlama diye msj attim....ki normalde o da bende çok mibnakca bakin çok cok azcik katlarizda.

*******

Sonunda okulun önüne gelince bahçede oturan egolu grupla yani araslarla göz göze gelirken hemen kafamı çevirip babamın yanağından öptüm.

" Murat amca Sağol valla bıraktığın için.....yaşlı biriyle okula gitmeyeli en son ilk okul diye düşünerek baya olmuş" diyen şimale oda dahil hepimiz gülerken karşıdan arasin gel işareti yapmasina karşılık babamı işaret ettim.

Daha bismillah okula adım atmadik buda ne merakliymis canim kölelik işine.
" Neyse baba biz gidelim" babam ahanda elini cebine sokuyor...mütevazi davran turna sakin adrinalin pompalama
"Turna harçlığın varmı senin"demesiyle hemen küçük emrah bakışları eşliginde boynumu bukerek" ihtiyacım yok baba ben şimalden atistirirm bir şeyler"

Kurnazz adamın damarina basiyon

Ayıp ettin beni gaybettin iç ses skska

"Olurmu öyle şey al bakalim şunu" demesiyle gözlerim parlarken küçük...minnak bu okulun sakız parası diyeceğim beş lirayi elime tutusturunca tabisi dona kaldim...şimal hanimada bak nasıl gülüyor.
Babam gozlerimj kısıp " baba sen bunu al istersen ben sana iki katını vereyim" babam şimalle bir birine göz kirpinca sonunda şaka olduğunu anlayıp rahat bir nefes verdim...bes ne gardesim

"Al hadi şu yirmiligide" demesiyle babamı tekrardan öpüp sonunda okulun bahçesine giriş yaptık.

" Yeni....gel buraya bi sen" acaba benimde bir ismimin olduğunu biliyormu bu egosu bir adim önde olan adam?
" Kanki benim gelmeme gerek varmi?" Diyen şimale en Ölümcül bakislarimi atmamla ellerini havaya kaldırıp " şakaaa..şaka tabiki gelicem kankalik görevi...haa ama ben yalnız gitmek istiyorum dersen ısrar etmem" bunu ciddi anlamda kankalarin yüz karasi olarak ilan etmem gerekiyor.

"Beraber gidelim canım arkadaşım" diye bildiğin tislayip babasının yeri gibi yayilan beş gencin yanina ilerledik.

Ellerimi göğüsümde birleştirip tek kaşımı kaldiramsamda en azından çalışarak konuşmaya başladım" ne var" aras kafasini bankin gerisine yaslayıp " şurda bizim sırt çantalarımız var giderken onlarida bir götür hazir giderken" demesiyle bütün çocuklara ölümcül bakışlarımi yolladim

Hafi canım bende gülümsedin sandim

Dur bi iç ses sen yaa...gri saçlı yani ege ellerini havaya kaldırıp " vallaha aras tuttu yoksa biz çantalarımizi taşırdık" damdan atla dese atlicaklar sanki.ne dinliyorlarsa şu aptali.

" Turna bırak onları almak zorunda degilsin...bu okukda hak hukuk yokmu yaa" diye bir anda gelen gazmidir nedir hepimiz saskinca ortada bağıran şimale döndük akın seslice sabır çekip" burada hakta hukukta biziz kardeşim"

" Kardesim deme lazım olur" şimal napiyosun sen güzelim....lazım olacakları şaşırdım herhal sana furkani ayarlicaz onu değil.
Biz şaşkınca bakarken furkan uzgunce kafasını eğdi.akin fukana ilk önce bakıp sonra kızgın bir şekilde şimale dönüp"lazim olmaz bacim" demesiyle şimalin yüzü düşerken daha fazla uzatmalarina izin vermeden iki catayi zorla şimale kakaliyip üçünüde ben aldim.

YENİWhere stories live. Discover now