yeni:11

3.3K 182 20
                                    

Gözüme kapali olmasina rağmen bildiğin direkmen batan gün ışınlarına daha fazla karşı koyamayip gözlerimi açtım.
Başım aşırı derecede bildiğin ağrı icindeydi...bembeyaz yorganin görüntüsünün ardindan gözüme gözleri yarı açık aras carparken kafami ona dahada yaklaştırıp" günaydin" dedim.

" Günaydın" bir dakika bu ses....lan bu gerçek mi?....kokrkarakta olsa arasin çıplak omzuna dokunmamla çığlığı basıp ayaklanmam bir oldu.

" ne bagriyosun kızım" diyip arasta yerinde diklesip omzunu arkasındaki yatak başlığına yaslamasiyla o çıplak vucudu dahada ortaya çıktı.
Bide ne bagiriyosun diyor ya...onu öyle görünce gözlerimi kapayarak korktuğum sorulardan birini sordum" ne işim var benjm burda...şimal nerede?...senle niye ayni yerde uyandik....Üstün nede-" derken sözümü bunalmişca kesti" dur lan bi"...ayyh doğru sözde tek bi soru sorcam dedim bir sürü şey siraladim...ama hepsinde hakliyim meraktan olabilirim şuan.

Gözümun daha fazla kapali durmasini istemedigimden ona arkami dönerek açtım.....oha amk acmaz olaydim tami tamına karsimdaki aynada duran bana baktim....ciplak bacaklarim sadece popoma kadar örten tahminen arasin siyah bir tshistten baska birsey yoktu.

Hızla kiyafetin uclarindan tutup assagi Aşşağı sürdürmeye çalışarak aynada gözüken arasin siritmasina göz devirip " sorularima bi cevap ver artık" sesim sonlarina doğru titremisti.
Aklıma bekaretimin gitmw düşüncesi geldikce kendimden tiksiniryor bütün korkularim aklima geliyordu.

Aras eglenircesine dilini yalayip şaklatarak" seninle güzel bir gece geçirdik olan bu" demesiyle gözlerim pörtlerken elime ilk bulduğum şeyi arasa fırlattım. tabi benim gözler aşırıca kör olduğu için onun tam tersi yanina gidince attığım şey kahkaha atmaya başladı.

Elimi gözlerime koyup kapayarak yatağa doğru ilerledim ve beyaz ince yorgani çekerek üstüme tutup her yanimi kapayarak tatmince gözlerimi açtım. ..ahh lanet olsun her açtığımda baska bir şokla karşilaşmak zorundamiyim?

" aaaaggg" sadece altinda bi boxterle yatakta kalmıştı aras, çığlığımdan sonra o daha önce dediği güzel bir gece geçirdik şüpesi gerçektende var cumlesi aklima gelerek korka korka hızla yorgani arasin üstüne atip ciplak ayaklarimla oylece odadan çıkıp merdivenden Aşşağı inmeye başladım.

Beni birinin aglatmasi normalde çokça zordur ama şuan bildiğin hüngür hüngür agliyordum.
O iğrenç şeyi bi gecede nasıl yaşamış olabiliriz?...kahretsiz ickilerden dolayimidir nedir hic birseyde hatırlamıyorum ki.

Ayyh merak etme bişey olmamistir naapsin daş gibi cocuk senin o orantisiz vücudunu

Ne kadar morel verici konuşuyorsun ya sen iç ses....diye geçirip tam kapiyi acarak dışarı çıkacaktım ki bir kolun aralanan kapıyı kapamasiyla gözlerimj kırparak geriledim.
Arasin ciplak vücuduna değince titreyek hıçkırıklarım arasinda tam ileri adim atacaktim ki aras arkam arkamdan belime sarıldı.

Gözlerim eminim şuan kan canagi gibiydi ve ne yapacağımı düşünemez bir halde ona karşı çıkmadan öylece durdum aras sağ taraftaki saclarimj sola atarken kafasini omzuma yaslayarak "şst sakin ol...Böyle ağlıyacagini bilseydim demezdim...sadece bi şakaydı" duyduğum şeyler gözlerim bir anda sonuna kadar acilirken arastan ayrılıp aglamamla karışık gülme arasi ona vurmaya başladım.

" yeni elin sert ha" diyip aras gerilerken siritarak " dur daha bu başlangıç" diyerek arasa doğru yurememle koşmaya başlayınca bende peşinden kosturdum.
Güle güle kahkayala merdivenden çıkan arasa bir anlık duraklayip baktim hep yüzünde bir alaycilik siritma falan vardı ama şuan sanki cidden mutlu gibiydi. cok durmadan pesinden bende gülerek kosturdum.

Geri yatak odasina girip en uç köşe o geçerken diğer köşede ben geçip elimi salllaya sallaya" demek bana şaka yaparsin ...ha?" Dedim.
Aras ciddi olmayan her an güldü gulecej gibi dursada kaşlarını catarak" lan sende gece üstüme kustun bende onun ocunu almak için bi oyun oyniyim dedim sana ne biliyim aglayacagini"...hahah ağlamakmis" ay bi kere benim gözüme toz kaçtı ağlamamıstim" diyip omuz silktim.

Aras bana he he bakışı atarken yine ve yine aklima gelen soruyla cinlerim tepe cikarken" lan pic peki senin bu kilikta benimle aynı yatakta ne işin vardi...vede beni kim giydirdi" olum resmen boxterle bi daş onumde kosturutordu.

" Ayy tabi seninde gözün gönlün bayram etti daha ne istiyon..ve ayrıca üstüme kustugun için kıyafetleri çıkardım seninde üstüne bulasmisti onlarida cikardim sonra sen benj yatağa çekince bende o an öylece yatmış bulundum" diyip daha ben konusmadan ekledi" bu arada sarı südyende fena degilmis...dantelde olsa tam seksi" neyyy...utancimdan kizarmamj onleyemezken üstüne yastığı fırlatıp bir kaç küfür ettim.

Tam biraz daha saydirmak için hazırlanıyordum ki arasi birinin aramasiyla sözüm yarıda kesildi

......

..........

............

Tamam kardeşim geliyoz hemen biz" diyip kapayarak bana dolabindan siyah tshirtin altina bir eşofman verip "giyin hemen yeni gelen bi hoca varmış sözlü yspcakmis gelmeyene direk 0' i giriyomuş" diyince aceleyle lavobaya kosturup onu altima gecirerek üstünü giyinen arasida cekistirip arabaya bindirdim ve hızla okula doğru yol aldık

YENİWhere stories live. Discover now