Babysitter|✓

بواسطة xsagittariussx

122K 3.6K 10K

Da Megan Davis finder en falsk barbiedukke - der prøver at dræbe hendes kat - i sit hus, går der ikke mere en... المزيد

00. Intro
Kapitel 1. Falsk Barbie & mordforsøg på Larry
Kapitel 2. Fucking fuld & Harris
Kapitel 3. Ansøgning & fladt Larry hoved
Kapitel 4. Skole & matematik crap
Kapitel 5. Tilbud & møde
Kapitel 6. Morgen levering & dramatik
:: THE DANISH FICTION AWARDS - VIGTIGT
Kapitel 7. Grøntsager & høj tyssen
Kapitel 8. Job tyv & sinus sutter
Kapitel 9. Klicé Jackson & intet socialt liv
Kapitel 10. Netflix Tyv & Shopppetur
Kapitel 11. Forførings-kamp & underbukser
Kapitel 12. Hot forførelse & "spildt" is
Kapitel 13. Sov sødt & sprittusch
Kapitel 14. Håndjern & forhandling om natten
Kapitel 15. Tændt & invitation
Kapitel 16. Et svar & Lama spyt
Kapitel 17. Blod & diss
Kapitel 18. Vrede & lille pik
Kapitel 19. Løgne & ismanden Torben
Kapitel 20. Opkald & toiletbørst
Kapitel 21. Planlægning & jomfru
Kapitel 22. Netflix & Austins hemmeligheder
Kapitel 23. Skrig & løse tanker
Kapitel 24. #Larrytime & indrømmelser
Kapitel 25. Supris det er Aus & køretur
Kapitel 26. Mor & kaninsex
Kapitel 27. Sandheden & endnu en fail
Kapitel 28. Larry & morder på snowboard
Kapitel 29. Had & turn off
Kapitel 30. Lærer & sne drukning
Kapitel 31. Sex tanker & øjeblikke
Kapitel 32. Flytur & udnyttelse
Kapitel 33. Følelser & tilføjelser
Kapitel 34. Knapper & høj misbilligelse
Kapitel 35. Slag & pervers Romeo
Kapitel 36. Katten Engolf & nudes
Kapitel 37. Katte bold & hemmeligt min
Kapitel 38. Offentligt? & opdaget
Kapitel 39. Lige klamme & familie problemer
Kapitel 40. Shopping & skænderig
Kapitel 41. Bal & stemmer
Kapitel 42. Barbie-marton & fuck-fingre
Kapitel 43. For meget? & opdagelse
Kapitel 44. Vold & officielt ovre
Kapitel 45. Ovre & bartender
Kapitel 46. Katte-afpresning & Jackson
Kapitel 48. Creepy støn & ødelagte bukser
Kapitel 49. B & Spion Megan
Kapitel 50. Drugs & flyvende kat
Mine Andre Bøger
Bonus kapitel. Austin Harris
Bonus kapitel. Lola Harris
Bonus Kapitel. Aria Smith
Bonus Kapitel. Jackson Levin
Bonus Kapitel. Josh Smith
Bonus kapitel. Megan Davis
Bonus Kapitel. Larry Davis

Kapitel 47. Biltur & spist undertøj

1.5K 58 98
بواسطة xsagittariussx

"Megan jeg kan køre dig," tilbyder Austin, "heller gå" "ja, det bliver du sjovt nok nød til, hvis du ikke køre med mig," svare han og smiler, "du henter Lola i dag," fortæller jeg ham afvisende, inden jeg vender om for at gå, "Megan" Austin griber fat i min arm og trækker mig ind mellem ham og bilen, "kom nu, jeg gør alt," han spærre roligt vejen for mig, "hvis du mangler action, ka-" "Stop" Austin holder med det samme mund, "hvad så?" Spørg han og stryger mig over kinden, "jeg vil have dig til at stoppe," jeg kigger seriøst op på ham, "nej du vil ikke," han kigger seriøst ned på mig, "du lyver, og jeg kan se det. Du savner os Megan, og jeg savner dig," hvisker han roligt, "du løg for mig," min stemme ryster ligesom resten af mig.

Jeg sender Aria et: "kom-her-og-red-mig-blik" over Austins skulder. Jeg skal ikke tilbage i en løgn, han lyver. Lige meget hvor god en undskyldning han har, så løg han, og det skal ikke bare glemmes. Aldrig.

"Megi!" Aria skubber sig ind mellem Austin og mig, "jeg har ledt efter dig, oh my god, jeg køre dig," hun smiler og vender sig så om mod Austin, "Ari nej..." prøver jeg, men hun tysser kun af mig, "du er et røvhul, jeg vidste det fra start af! Jeg sagde det til Jackson: Jacki, Harris virker ikke som godt selskab, men han troede virkelig på dig! Jeg ved ikke, hvad fanden du har gjort, men du holder dig væk, ellers smækker jeg dig en for Megan og drukner dig i en kloak! Capish?!" Hvilket alle ved ikke er sandt. Aria prikker ham på brystet, inden hun trækker mig med sig, "Aria for helvede!" Råber Jackson fra den anden ende af parkeringspladsen.

Please dræb mig.

"Hvad har du gang i? Prøver du at dræbe flere forhold?!" Jackson kommer mod os, "kolde skulder" hvisker Aria, "ej come on, du har knust hans hjerte, vær lidt sød" beder jeg lavt, "fint..." Aria stopper op og kigger på Jackson, "jeg dræber ikke forhol, det gør i båtnakker til drenge. I er så utrolig barnlige, college fyre er så meget bedre!" Nævnte jeg nogensinde, hvor stor en drama queen Aria er? Når ikke? Det var en fejl. Jacksons øjne bliver mørke, han er sur, åh nej.

*skriger og løber væk mentalt*. Vent *tilføjer at jeg rider på en enhjørning med Larry* vent igen *bliver rig og lever med Larry for evigt* ve-

"College fyre?! Ser du nogen?" Oh my god.... Så jaloux. "Se! Det er det, jeg mener! Stop Jackson! Stop okay?! Jeg kan sagtens klare mig selv! Og ja jeg ser Lee fra college!" løgner, ingen ser ham, han er værre end Aus... Austin. Jeg mente Austin. "Lee? Lee Huston? Løgner Aria, løgner" Jackson skær tænder og kigger bistert ned på hende, "nej, faktisk ikke" hun kigger koldt op på ham, "og vi har det endda godt sammen," hvæser hun, inden hun trækker af med mig.

"Lee? Seriøst?" "Min hjerne gik løs, nu bliver jeg jo nød til at få fat i ham..." mumler hun irriteret, "seriøst? Alle følelser for Jackson væk?" "Nej ikke rigtig... men han er for klistrende, det holder ikke," svare hun ærligt, "true, når, men jeg går hjem, jeg har brug for lidt luft," Aria krammer mig, inden hun forsvinder hjem af, og så går jeg selv. Ikke rigtig noget bestemt sted, bare ligeud.

Fuck det gør ondt, fuck, fuck, fuck. Jeg når den lille by kant med stranden, der hvor Austin smed mig ned i vandet.

"Megan!" Fuck. Min far. Fuck. Fuck. Fuck. Skyd mig I foden en eller anden, nu, dræb mig. "Megan!" Råber han igen og skynder sig mod mig. Syd, vest, nord, øst, hvor er de?! Huset, hvor?! Hvorfor står jeg bare?! Løb ben, løb. Men jeg løber ikke, min åndsbolle hjerne står bare og venter på at dø.

"Mega-" "ja nu har vi hørt det, hvis nogen var i tvivl om mit navn før, er de det i hvert fald ikke nu," snapper jeg vredt af ham, "undskyld! Jeg... jeg har aflyst med Marlene, jeg har endda prøvet at snakke med mor, vil du ikke nok komme tilbage? Jeg savner at have dig i huset..." tilstår han.

Onde katte dame dræber væk? Oh my god mit liv blev lige 30% bedre. Kan han gøre det 60% bedre ved at skride, og spole tiden tilbage til da jeg var med Austin?

"Jeg håber du har begravet hende i en sump," fnyser jeg koldt og krydser mine arme. "Du kan ikke bare skubbe mig væk, for så at komme tilbage! Du ødelagde alt! Alt!" Udbryder jeg lavt, "så lad mig være! Lad mor være! Og tænk lidt over det, du kan ikke bare kommer tilbage, og så tro, at alt er som det gamle!" Jeg burde køle lidt ned, "Megan hvor vil du så bo? Jeg ved, at dem du arbejder for, snart fyre dig" idiot, "jeg finder mit eget sted!" Jeg drejer om på hælen og skynder mig hjem af, men far følger dog med... "hvordan går det ellers? Du har fået en kæreste ikke?" Jeg ignorere ham, og snart giver han op og falder bagud. Endelig.

o-O-o

To timer siden jeg efterlod min far, og nu går jeg ved havnen med Larry. Samme sted som Austin smed mig i... stop med at tænke på ham Meg, stop, stop, stop.

Vi går ud på den lille gang, altså sådan en lille bro der går ud, som bliver brug til at hoppe i vandet om sommeren – eller brugt om vinteren af spader der ikke kan fryse. Hvem vil dog nogensinde udsætte sin krop for det? Ikke mig.

Larry går og stirre ned i vandet, han løber lidt frem, og stopper så. En fisk, Larry har set en fisk.

Han løber videre rundt, og pludselig ryger han ud over kanten.

Jeg lægger mig på maven og griber fat i hans plaskende krop, jeg trækker ham op i nakkepelsen.

Larry spræller lidt, da han står og ryster på træet, inden han spæner mod land. Han løber ind i en og falder tilbage, han rejser sig igen og styrter ind til sandet, hvor han graver sig ned i det.

En hale stikker op ad jorden, så han må være der.

Jeg skynder mig ind til ham og graver ham op. Og der ligger han skam. Våd, sandet, bange og... sovende...

Jeg bør aflevere ham der hjemme, inden jeg kigger på lejligheder? Ja det bør jeg, ellers ender det galt. Han er tydeligvis træt.

Jeg løfter ham op og bær ham hjem, "Lola kan du holde øje med Larry?" Jeg stikker hovedet ind og kigger på hende, "ja" hun smiler til mig og finder et håndklæde. "Husk, kun med hårene," hun nikker og smiler, jeg smiler anerkendende og går ud igen.

Det næste stykke tid render jeg rundt og kigger på lejligheder, de alle finde nok, men bare ikke mig.

Lige indtil jeg ser den. En lille hyggelig lejlighed, en stue, badeværelse, værelse og køkken. Det er så skønt! Jeg vil eje det, mauhahah.

Og så er det også hjem af, jeg skal se noget Netflix. Det er mere end 9 timer siden sidst.

Da jeg kommer hjem, leder jeg selvfølgelig efter Larry. Men som altid kan jeg ikke finde ham. Han er sikkert hos Austin... Men fuck nej, jeg tør ikke. Hvad hvis Austin er der? Fucking nej tak. Jeg kan ikke. Ikke lige nu i hvert fald.

Jeg sætter noget Friends på, men der går ikke mere end får minutter, før min dør bliver sparket op.

"Megan fucking Davis! Din lille lorte kat har fucking ædt mine underbukser!" En vred Austin kommer ind på værelset, længe siden han har set sådan ud. "Mine fucking sidste Calvin Klein?! Hvad gør du ved ham? Sulter ham, siden han bliver nød til at æde mit tøj?! Og ikke nok med fucki- Ey! Stop med det der! Du skal ikke begynde at tude, det holder jeg ikke til lige nu! Han har krasset min seng op! Fuldstændig gennem bollet det! Revet den i stykker, ædt mine puder!" Jeg græder ikke, jeg tuder af grin. "Lytter du?! Gennem bolet!" "Jaja" jeg griner og sætter Friends på pause, "du griner bare?! Hvor fuck skal jeg sove henne?! Og nej, jeg kommer fandme ikke til at sove med dig! Du ejer et monster! Et monstrum! Et forfærdeligt væsen!" Jeg bider et grin i mig.

"Men måske..." Austin kigger efter tænksomt ned på mig, "jeg fryser din kat ned," han griner bredt, inden han forsvinder ud ad døren. "Nej! Hvad snakker du om?!" Jeg flyver op fra sengen og ud efter ham, "Harris sæt ham ned!" Jeg kaster mig over Austin, så han vælter ned i sin total destrueret seng med mig over sig. Larry ryger hen på hovedpuderne.

"Dræber dig Harris!" "Endelig tilbage" Austin smiler og lægger sine hænder på min talje, "lige der hvor du høre til."

"Vent. Du ville ikke fryse ham ned?" Jeg hæver forvirret et øjenbryn, "nej, så ville jeg aldrig få en chance for at kunne kysse dig igen," vent... "Stop med det der!" Jeg springer væk fra ham, "du skal slet ikke prøve på noget!" Mine øjne er ikke længere våde, fordi det her er sjovt. Nej. Lige omvendt.

"Du- du ødelægger alt, er du godt klar over det?" Jeg giver ham fingeren, får fat i Larry og går. "Fuck dig Harris, fuck dig virkelig hårdt, fuck dig!" Snære jeg af ham og går tilbage til mit værelse.

Larry sover igen...

•••

Undskyld jeg ikke har svaret på jeres kommentarer.

Jeg er okay. Sådan fint nok i hvert fald.

Jeg vil prøve at besvare jeres beskeder, men det har bare ikke være nogle gode dage.

Spørgsmål

Hvem vil i gerne have bonus kapitler med?

Glæder i jer til bogens ende om 3 kapitler?

Hvordan var din weekend?

Udgivet; 13/5-19

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

Sharing Sheets|✓ بواسطة ANONYM

قصص المراهقين

82K 2K 53
Marlowe Sanders bliver smidt ud hjemmefra af sin stedfar. Herfra står hun alene. Marlowe finder hurtigt ud af, at for at overleve skal hun finde et j...
61 0 27
Transformasi di Pesantren: Kisah Titah "Preman Masuk Pesantren" adalah kisah transformasi seorang remaja perempuan bernama Titah, yang dikenal karen...
118K 3K 56
Abigail Barnes er på vej hjem fra arbejde en sen aften, da hun finder en mobil på jorden. Hun samler den op, og da det i rædsel går op for hende, at...
285K 8.9K 61
"Du spiller et farligt spil Blue Watson," hvisker han. Jeg ser forførende ind i hans utroligt flotte blå øjne, og er straks ved at forsvinde i dem. ...