Babysitter|✓

By xsagittariussx

122K 3.6K 10K

Da Megan Davis finder en falsk barbiedukke - der prøver at dræbe hendes kat - i sit hus, går der ikke mere en... More

00. Intro
Kapitel 1. Falsk Barbie & mordforsøg på Larry
Kapitel 2. Fucking fuld & Harris
Kapitel 3. Ansøgning & fladt Larry hoved
Kapitel 4. Skole & matematik crap
Kapitel 5. Tilbud & møde
Kapitel 6. Morgen levering & dramatik
:: THE DANISH FICTION AWARDS - VIGTIGT
Kapitel 7. Grøntsager & høj tyssen
Kapitel 8. Job tyv & sinus sutter
Kapitel 9. Klicé Jackson & intet socialt liv
Kapitel 10. Netflix Tyv & Shopppetur
Kapitel 11. Forførings-kamp & underbukser
Kapitel 12. Hot forførelse & "spildt" is
Kapitel 13. Sov sødt & sprittusch
Kapitel 14. Håndjern & forhandling om natten
Kapitel 15. Tændt & invitation
Kapitel 16. Et svar & Lama spyt
Kapitel 17. Blod & diss
Kapitel 18. Vrede & lille pik
Kapitel 19. Løgne & ismanden Torben
Kapitel 20. Opkald & toiletbørst
Kapitel 21. Planlægning & jomfru
Kapitel 22. Netflix & Austins hemmeligheder
Kapitel 23. Skrig & løse tanker
Kapitel 24. #Larrytime & indrømmelser
Kapitel 25. Supris det er Aus & køretur
Kapitel 26. Mor & kaninsex
Kapitel 27. Sandheden & endnu en fail
Kapitel 28. Larry & morder på snowboard
Kapitel 29. Had & turn off
Kapitel 30. Lærer & sne drukning
Kapitel 31. Sex tanker & øjeblikke
Kapitel 32. Flytur & udnyttelse
Kapitel 33. Følelser & tilføjelser
Kapitel 34. Knapper & høj misbilligelse
Kapitel 35. Slag & pervers Romeo
Kapitel 36. Katten Engolf & nudes
Kapitel 38. Offentligt? & opdaget
Kapitel 39. Lige klamme & familie problemer
Kapitel 40. Shopping & skænderig
Kapitel 41. Bal & stemmer
Kapitel 42. Barbie-marton & fuck-fingre
Kapitel 43. For meget? & opdagelse
Kapitel 44. Vold & officielt ovre
Kapitel 45. Ovre & bartender
Kapitel 46. Katte-afpresning & Jackson
Kapitel 47. Biltur & spist undertøj
Kapitel 48. Creepy støn & ødelagte bukser
Kapitel 49. B & Spion Megan
Kapitel 50. Drugs & flyvende kat
Mine Andre Bøger
Bonus kapitel. Austin Harris
Bonus kapitel. Lola Harris
Bonus Kapitel. Aria Smith
Bonus Kapitel. Jackson Levin
Bonus Kapitel. Josh Smith
Bonus kapitel. Megan Davis
Bonus Kapitel. Larry Davis

Kapitel 37. Katte bold & hemmeligt min

2.1K 63 229
By xsagittariussx

Austin har sine "venner" på besøg, mere Jackson hans måske ven, jeg er ikke helt sikker på, at de faktisk er venner, men de er okay, og de andre, Austin har jo intet til overs for dem. Men de larmer. Virkelig meget. Og så ville jeg rede Harris... "rede" ham er det samme som "knalde" ik? På det sidste har han været virkelig sød, især mod Larry, han har endda ladet ham komme ind på sit værelse.

Jeg banker ikke engang på, stikker bare hovedet ind. "Au..." og så skriger jeg. Jackson og hans sindssyge venner kaster rundt med Larry, imens Austin sidder og venter på, at de går. "Jackson jeg fucking dræber dig!" På få sekunder er jeg henne ved ham med Austins baseballbat og smadre den ned i hans fod, så han taber Larry. "Jeg dræber jer allesammen", hvæser jeg og piner Jacksons føder, indtil han hviner piget og fjerner sig.

"Måske er det på tiden at i går, så tager jeg mig af-" "Af hvad Harris? Af min kat som brækker sig på dit gulv? Af mig? Hvem Austin?!" Råber jeg rasende, "je-" "Næ nej du", jeg giver ham fingeren, venter på at Larry er færdig med at kaste op, inden jeg samler ham op og stamper ud. Jeg går ind på badeværelset, hvor jeg vasker Larry, børster hans tænder med Austins tandbørste, hvor jeg derefter stikker den i toilettet og sætter den tilbage.

Jeg hører nogle gå, inden jeg selv går ud og ind på mit værelse. Det er dejlige søndag. En søndag hvor Austin prøver at dræbe min kat.

Jeg kravler ned i min seng og starter Gilmore Girls, dejlig serie. "Så så Larry" jeg stryger ham over hovedet. "Megan nu har jeg tørret hans indvolde op fra gulvet, er jeg tilgivet?" Austin træder ind i mit værelse med et skævt smil. Jeg ignorerer ham koldt og ser videre, "Hallo, høre du?" Larry begynder langsomt at gå mod ham, jeg griber fat i ham og krammer ham. Larry skal ikke hen til den morder. "Megan?" "Babe?" "Hottie?" "Come on, snak til mig" beder han og sætter sig på kanten af min seng, "kom nu" beder han, nej idiot. "Hvad hvis jeg..." hans hænder kravler under dynen og griber fat i min fod, han smiler til mig – hvilket jeg ignorerer, selvom hans øjne glimter på den der særlige måde, når han virkelig er glad. Så sur er jeg på ham.

Han trækker roligt min strømpe af og kysser min klamme fod. Han fortsætter op ad mit ben, til han når mine shots, dem trækker han og så ned, han smider dem væk og kysser mig op ad låret. Han trækker ned i mine trusser, kigger spørgende op på ham, men selvom jeg har lyst til at reagere på det, han gør, gør jeg ikke. Vent, jeps, jeg har lige slået ham. "Av! Jeg kan kysse Larry, hvis du tilgiver mig", tilbyder han, "hm... godt" jeg rækker ham stakkels Larry, og han kysser ham, "godt nok?" Han kigger afventende op på mig, "der er andre ting, du kan gøre", fortæller jeg ham udfordrende, "jeg er tørstig", fortæller han mig med et glimt i øjet, "ah, se" jeg spreder benene, jeg er våd. Forræder krop.

Men jeg hørte engang, at man skal give sin krop, hvad den har lyst til, når den har lyst til det. Sååå....

"Kom nu" tigger han, "du tager bare", jeg smiler og skubber ned i mine trusser, "mhhh".

o-O-o

"Jeg skal hente Lola hos Viola", sukker jeg dybt, hun har været der siden i morges, heldigvis. Ellers ville jeg ikke kunnet have skreget så meget... "Jeg elsker lyden du laver, lige inden du kommer", tilstår Austin smilende, "og skønhedspletten på dit venstre bryst," tilføjer han smilende, "men inden du går..." Han bider sig nervøst i læben, "Jeg skal lige... kan du ikke hente Lola nu?" "Sagde du ikke, at je..." "glem det, tøj på og ud" jeg fnyser højt, "the walk of shame?" Jeg kniber øjnene sammen og kigger ondt på ham, "nej... come on Megan, det ikke..." "øh jo det er", jeg lægger armene over kors og kigger seriøst på ham, "okay, så hvad med, at jeg går ned først?" "Nej, der skal mindst gå en time", fortæller jeg ham seriøst, "så henter jeg hende, Violas søster er si-" "vi går begge", snære jeg af ham og tager tøj på, ved et 'uheld' kommer jeg til at tage Austins bluse på, han smiler og griber ud efter sine underbukser, "nej oh my god Aus! Vi skal lege", jeg smiler bredt og smider mit tøj igen, "jeg har dine underbukser på, og du har mine", jeg griner af hans overraskede ansigtsudtryk og tager hans underbukser på, "jeg kan lægge en læbepomade derned", joker jeg og smider mine trusser hen til ham, "hvis du gør det, snakker jeg aldrig til dig igen", han griner og tager dem på, jeg trækker mine bukser og hans bluse på, "fuck, hvordan kan du klare det her normalt?" Spørg Austin og trækker sine bukser på, "det ikke slemt, g-streng er derimod slemt", jeg vrænger på næsen og tager sko på.

Jeg slentrer med Austin mod Violas hus, han har en arm om min lænd, uden omtanke for, om andre kunne se det. Og på en eller anden måde er jeg ligeglad. Folk kan se os, og hvad så? Skulle de sladre til hans forældre? Skulle de kalde mig ting, som jeg faktisk ville tage mig af?

Jeg ringer på og træder tilbage, Austin træder lidt væk fra mig. Kort tid efter bliver døren åbnet, Violas søster Celina ser irriteret på mig, "hun er klar", fortæller hun mig koldt, "godt", Lola kommer ud og krammer mig glad, for derefter at kaste sig ind i et rigtig bjørnekram med Austin. Austin skær ansigt, da han bøjer sig, men slipper ikke Lola. "Har du ondt?" Spørg jeg smilende, "je..." "eller genere dine underbukser dig bare? Måske hellere t-" "Og vi siger hejhej", Austin løfter Lola op, tager min hånd og trækker mig med sig. "Grænse" mumler han lavt. Lola griner slår armene om halsen på mig.

Hjemme er godt, men hos Aus er det bedre.

Eller med Austin, uden ham er der kun is og Netflix.

Da vi kommer hjem, får Lola lov til at lave lektier, ih hvor er hun heldig, not.

"Kom her Davis" Austin trækker mig med op på mit værelse, "jeg vil gerne spørger om noget", fortæller han mig seriøst. "Hvad?" Jeg sætter mig på sengen og kigger op på ham, "selvom jeg har dine trusser på, kysser din kat, knepper dig... så mangler der noget", han griber fat i Larry fra jorden, "vil du være min kæreste?" Et fnys undslipper mine læber, "jeg er ikke dum Harris, måske dumper jeg geografi, fransk, spansk og matematik, men hvem ved også hvad Sinus gør? Men jeg er ikke dum", jeg lægger armene over kors og kigger seriøst op på ham, "så hvis du er så ivrig efter sex, jamen så sig det, jeg vil også gerne, men jeg skal ikke narres ti-" Han afbryder mig med et kys, "jeg joker ikke", han smiler mod mine læber, "jeg vil gerne kalde dig min kæreste", hvisker han lavt, "selvom du har den her lorte kat Engolf, selvom du er underlig, selvom du dumper overraskende mange fag, jeg vil have det hele", hvisker han smilende, "hvis du kalder ham Engolf en gang til, dræber jeg di-" "okay okay" han griner og sætter Larry ned.

"Du snakker udenom", ups, afsløret, "je... jeg er aldrig blevet spurgt før", mumler jeg, "undtagen i børnehaven, men han fik mig til at æde sand, spise en regnorm, slikke på en væg j-" "Sh, sh, hvis du ikke vil, s-" "Nej nej hvad snakker du om? Selvfølgelig vil jeg det! Selvfølgelig Austin! Undskyld jeg snakker hele tiden, men jeg er ikke god til sådan noget her, og det er bare... Jeg..." tåre fylder mine øjne, og min mund bliver tør, "selvfølgelig vil jeg det, selvfølgelig åh Austin, selvfølgelig". Min mens er helt klart på vej, ellers ville jeg aldrig græde... eller opføre mig så ynkeligt.

Jeg stryger ham over kinden og trækker blidt i hans hår, "det kun fordi, min mens er her snart, at jeg snakker, ellers ville jeg ikke..." jeg snøfter og læner mig ind mod ham, "det føles så dumt, undskyld", jeg griner og slår armene om halsen på ham.

•••

I know you love me

Men

Kinky tid er snart ovre, i promise

Omg jeg er snart færdig med The Hating Game

Tak for 300 følgere igen!

Spørgsmål

Har du påskeferie?

Hvad skal du lave i løbet af ugen?

Hvad fik du at spise i dag?

Har du prøvet at være i U.S.A?

Udgivet; 13/4-19

Continue Reading

You'll Also Like

37 1 6
no sé qué wea poner aquí
212K 6.2K 60
Talia Smith og Nathaniel Adams har altid hadet hinanden. Siden deres mødre løftede dem op i luften som små babyer. Siden de så hinanden i øjnene få d...
285K 8.9K 61
"Du spiller et farligt spil Blue Watson," hvisker han. Jeg ser forførende ind i hans utroligt flotte blå øjne, og er straks ved at forsvinde i dem. ...