Babysitter|✓

By xsagittariussx

122K 3.6K 10K

Da Megan Davis finder en falsk barbiedukke - der prøver at dræbe hendes kat - i sit hus, går der ikke mere en... More

00. Intro
Kapitel 1. Falsk Barbie & mordforsøg på Larry
Kapitel 2. Fucking fuld & Harris
Kapitel 3. Ansøgning & fladt Larry hoved
Kapitel 4. Skole & matematik crap
Kapitel 5. Tilbud & møde
Kapitel 6. Morgen levering & dramatik
:: THE DANISH FICTION AWARDS - VIGTIGT
Kapitel 7. Grøntsager & høj tyssen
Kapitel 8. Job tyv & sinus sutter
Kapitel 9. Klicé Jackson & intet socialt liv
Kapitel 10. Netflix Tyv & Shopppetur
Kapitel 11. Forførings-kamp & underbukser
Kapitel 12. Hot forførelse & "spildt" is
Kapitel 13. Sov sødt & sprittusch
Kapitel 14. Håndjern & forhandling om natten
Kapitel 15. Tændt & invitation
Kapitel 16. Et svar & Lama spyt
Kapitel 17. Blod & diss
Kapitel 18. Vrede & lille pik
Kapitel 19. Løgne & ismanden Torben
Kapitel 20. Opkald & toiletbørst
Kapitel 21. Planlægning & jomfru
Kapitel 22. Netflix & Austins hemmeligheder
Kapitel 23. Skrig & løse tanker
Kapitel 24. #Larrytime & indrømmelser
Kapitel 25. Supris det er Aus & køretur
Kapitel 26. Mor & kaninsex
Kapitel 27. Sandheden & endnu en fail
Kapitel 28. Larry & morder på snowboard
Kapitel 29. Had & turn off
Kapitel 30. Lærer & sne drukning
Kapitel 31. Sex tanker & øjeblikke
Kapitel 33. Følelser & tilføjelser
Kapitel 34. Knapper & høj misbilligelse
Kapitel 35. Slag & pervers Romeo
Kapitel 36. Katten Engolf & nudes
Kapitel 37. Katte bold & hemmeligt min
Kapitel 38. Offentligt? & opdaget
Kapitel 39. Lige klamme & familie problemer
Kapitel 40. Shopping & skænderig
Kapitel 41. Bal & stemmer
Kapitel 42. Barbie-marton & fuck-fingre
Kapitel 43. For meget? & opdagelse
Kapitel 44. Vold & officielt ovre
Kapitel 45. Ovre & bartender
Kapitel 46. Katte-afpresning & Jackson
Kapitel 47. Biltur & spist undertøj
Kapitel 48. Creepy støn & ødelagte bukser
Kapitel 49. B & Spion Megan
Kapitel 50. Drugs & flyvende kat
Mine Andre Bøger
Bonus kapitel. Austin Harris
Bonus kapitel. Lola Harris
Bonus Kapitel. Aria Smith
Bonus Kapitel. Jackson Levin
Bonus Kapitel. Josh Smith
Bonus kapitel. Megan Davis
Bonus Kapitel. Larry Davis

Kapitel 32. Flytur & udnyttelse

2.6K 65 271
By xsagittariussx

"Du ringer", fortæller jeg seriøst Caleb, "jeps, i promise," han skæver til Austin der står med Lola, "ring til mig, hvis du finder ud af, at han er gay", hvisker han lavt, Austin himler med øjnene og kigger på sin mobil, "nu Megan" "jeg er ikke din hund Ausi", Austin himler med øjnene, og kæmper mod smilet jeg mærker, er på vej.

o-O-o

Flyet.

Der er vi nu.

Vi er på vej ind i first class, Austin er røv forkælet. Det gør helt ondt. "Og vi vælger selv, hvor vi sidder?" Spørg jeg damen igen, "der er ikke andre, så ja" hun skæver til Larry, inden hun forsvinder. "Her Lola" jeg rækker hende Larry, hvilket hun tilfredst tager imod, "tak" hun sætter sig med Larry i en af de der bokse. Altså fire stole, to overfor hinanden. Austin sætter sig i en ny og smider sine ben oven på det lille bord, "hej" jeg dumper ned ved siden af ham med et smil, "du ved godt, at du kan vælge din egen boks, ik?" Spørg han og kigger ned på mig, "i know, men jeg vil gerne sidde her", svare jeg med et smil, han giver op og vender blikket mod flyets vindue.

Kort efter er vi i luften, eller det tager faktisk tid, jeg hader det, men det er okay.

Luften. Vi flyver. Og mine ben er ikke lange nok, til at nnå over til de andre stole, og bordet irritere mig. Så hvis jeg smider dem hen på Austin... hvilket jeg så gør. Der går ikke mere end to sekunder, før Austin har fat i min ene fod. Ups. Er han sur? Har jeg gjort noget? Jeg troede faktisk, at vi havde fået det bedre efter den der lille svagheds ting... jeg ved ikke, hvad der skete med mig. Men Austin har jo ret. Det tænkte jeg bare ikke... Men jo, det jo rigtigt... jeg prøver forsigtigt at trække min fod til mig, men Austin har andre planer. Hvilket måske ikke er så slemt. Han kærtegner blidt min for, ignorere mig, men giver mig alaigevel den opmærksomhed min krop hungre efter.

Kald mig en atention hoe, det er vi alligevel allesammen inderst inde.

Jeg rykker ldit tættere på, så hans hånd glider op ad min læg. Han læner sig ind over mig, lægger en hånd på mig lænd, løfter mig hen på sig. Et lille stik fare op i min fod, hvilket får et halv kvalt lyd til at bryde ud af min mund. Austin mumler noget med "undskyld", inden jeg lagsomt spreder mine ben, så jeg sidder overskrævs på ham. Jeg kigger forvirret ned på ham, forvirret ned på de klare blå øjne. Hvor vil han hen med det her?

"Hvis jeg kyssede dig nu Megan", hvisker han lavt, så ville jeg helt klart rå-snave med dig, for gud hvor er du extra hot i dag. Jeg burde virkelig komme til lægen. Hvad sker der for mig? Men på den anden side, hvis han kysser mig, kan jeg bruge ham... Til at få det bedre, måske ikke sådan bedre bedre, men måske bare til at glemme alt i nogle minutter. Ingen af dem jeg nogensinde har set ham kysse, har haft travlt med andet. Det ville jeg heller ikke.
Jeg er ikke spor anderledes fra alle andre, jeg vil også gerne ting med Austin. Andet end at smadre ham med en pude. "Ville du så give mig lov?" Han kigger undersøgende ind i mine øjne, "prøv" svare jeg hæst og rykker mig længere ind mod ham på sædet.

"Hvad laver i?" Lyder det fra Lola bag sædet, "Aus har noget i øjet, jeg prøver at fjerne det", lyver jeg og stikker hovedet over ryglænet på Austins stol. Lola sidder med en sovende Larry i skødet. Okay. Så kan hun helt klart ikke forstyr os.

Larry er ikke sød, når han bliver vækket.

"Megan... Boner... Bryster... Ansigt" griner Austin, ups. Så typisk. Eller nej. Jeg har ikke... Jeg burde fjerne mig nu...

Jeg skynder mig at dumpe tilbage på Austins lår, "ups" Jeg griner og prøver at kigge alle andre steder end i Austins skød. Dumt Megan. Megan dumt.

"Sååå, hvis du kyssede mig nu", prøver jeg, "hrpf du vil gerne", han smiler overlegent og læner sig tilbage, imens hans hænder lægger sig på mine hofter. "Du vil gerne", retter jeg ham, "og hvad hvis jeg vil?" Han lægger hovedet på skrå, men holder fast i mit blik, "vil du også?" Vil jeg? Vil jeg gerne? Glemme? Jeg tak. Men...

"Hvis jeg vil, hvad gør du så?... Bare teoretisk" spørg jeg lavt, "kysse dig" svare han ligeud og trækker mit hoved tættere på sit.

"Ville du fortryde det?" Kan han ikke bare klappe i og kysse mig? "Sikkert" svarer jeg og smiler skævt, Austin griner lavt, hans hænder trækker mig længere ind til sig, hans ene hånd lægger sig bag min nakke, og den anden forbliver på min hofte. Han trækker mig roligt ned til sig, jeg stivner og kigger overrasket ned på ham.

"Jeg gør ikke noget, som du ikke har lyst til", hvisker han lavt og snitter mine læber med sine.

Jeg slår min hjerne fra, jeg vil ikke tænke på alle konsekvenserne. Jeg vil glemme.

Jeg griber fat i hans hår og presser mine læber mod hans, "jeg tager det som et ja", mumler han, inden han giver mig, hvad jeg vil have.

Austin stønner svagt under mig, han vrider sig og trækker mig ind mod sig.

Austins læber er utrolige. Jeg kyssede kun ham der i børnehaven, og jeg husker det ikke så godt, vi kom op og slås bagefter. Jeg kyssede også en frø engang, men det var mere mig.

Mine hænder kravler mod Austins skød, for at åbne hans bukser. Hvorfor? Jeg ved det ikke, min hjerne fungere ikke sammen med andre. Austins hænder for hurtigt fat i mine og fjerner dem fra hans skød, "Ik' her tumpe" mumler han lavt og skær en grimasse, "hvad med trøjen" åh hans hotte mave, jeg vil gøre alt for at røre den.

Kald mig billig, det findes alligevel ikke.

"Vi er på et fly Davis, måske er det First Class, men det er ikke et alene rum", knurrer han irriteret, "du opfordre min pik til ting, den ikke må lige nu", hvisker han lavt. Jeg kigger hurtigt ind mellem sæderne og ser på Lola. Hun sidder og sover sammen med Larry. "Din søster sover, vi kan gå ud på toile..." "Har du brugt 3 måneder på at nægte din tiltrækning af mig, og nu vil du have sex på et fly?" Austin køre en hånd igennem sig hår og kigger opgivende op på mig, "og hvad så? Kan vi ikke?" Spørg jeg ivrigt og leger med kanten af hans bukser, "Megan jeg har ikke et kondom", mumler han lavt og hviler panden mod min skulder, "j..." "Nej ik..." Et opgivende støn forlader hans mund, "damit, fuck man, jeg skulle have taget nogle med..." Austin stønner irriteret og kigger op på mig.

"Skal i have noget fra menuen?" Ah damen, jeg snupper et kort og skimmer det, "en drink, måske en Gin og tonic" Austin smiler til damen og rækker hende sit falske id. Sådan et jeg ikke har.

Damen nikker, ignorere at det ikke kan passe, at Aus er 22 og går videre.

"Skal vi fortsætte?" Spørg han med et frækt smil, "kun hvis jeg må stikke en hånd i dine bukser", svare jeg med et udfordrende smil, "er du klar over, hvor pinefuldt det er, at rende rundt med en boner, uden at kunne bruge den? Det er ikke fedt... Men værre er at sprøjte i bukserne, okay? Så nej" det var meget på en gang, "hvad kan du bedst lide, når de sluger eller spytter?" Austins latterbrøl vækker Larry, dog sover Lola videre. "Hvad?" Hvad er der nu galt? Jeg prøver at hjælpe her... Give tilbage, også vælger han at grine? "Har du ærligt tænkt dig, at give mig et blow job på flyet?" Austin skriger af grin inden i sig selv, "ikke længere" jeg fnyser og lægger min hånd på hans skridt, "nu vil jeg give dig en boner, resten af turen. Og vær gang den falder Harris, får jeg den op og stå igen", truer jeg fornærmet.

Min stolthed er såret.

Jeg kravler ned fra hans skød og sætter mig om til Lola, "ej Megan, kom tilbage" Austin kigger ned på mig, hen over sin stoleryg, "nej" fnyser jeg fornærmet og tager forsigtigt Larry fra Lola.

"Jeg håber din del af flyet falder ned", knurre jeg og krammer Larry, "så ry..." "Jeg er ligeglad", han minder for meget om sin søster.

"Sex på toilettet? Jeg kan trække mig ud", tilbyder han, imens hans øjne tigger om tilgivelse, "du drypper under sex, og så er jeg ikke sikker på dig og køns sygdomme", svare jeg koldt tilbage, "hvordan ved du så meget om det?" Austin kniber mistænksomt øjnene sammen, "jeg lytter faktisk efter nogle gange... Men du synes sikkert, at jeg er  dum", jeg fokusere på Larry, og ignorere Austins opgivende suk. "Hvis jeg slikker dig ren på et bord, når vi kommer hjem?" Forfriskende, men nej, nej det bør jeg ikke. "Skrid" svare jeg irriteret.

"Hvad...." "Nej" svare jeg endnu engang, "jeg ville nu have sagt, at jeg kunne købe Ben & Jerry til dig, men okay" "hvad?!" Jeg kigger overrasket op på ham, "du får det, hvis du smider rotten fra dig og kommer herhen", "hvad kaldte du ham?" "Ro... Kat.... Larry".

Kort tid efter sidder jeg på skødet af ham igen, "Brownie Ben & Jerry" fortæller jeg ham seriøst "aftale".

Der går ikke ret meget mere end et par minutter, hvor vi udveksler spyt #KlammoMenHot trækker Austin sig, han sidder og betragter mig i et minutter, inden damen kommer med min drink, jeg takker, og hun går igen.

Den smager faktisk utrolig godt, Virkelig. Så jeg tager ikke en lille tår, nej, jeg tager det hele. "Måske s..." "Bland dig udenom" afbryder jeg ham hurtigt og sukker glad.

Austin svarede aldrig på mit spørgsmål egentligt... Men nu kan ikke forsvinde.

"Aus... Du svarede aldrig på mit spørgsmål egentligt, har du noget at miste?"

•••

Mestin

I know you love me

Okay, bare så vi har det på det rene, der kan komme scener der virker lidt grænseoverskridende, men hør her venner. DE ER TEENAGERE, det sådan noget unge gør. Så derfor, er det bare sådan.
Elsker mig for det.

OMG min bog The Hating Game ER kommet. Endelig!
Nu mangler jeg kun The Hate You Give.

Spørgsmål

Hvad var det bedste ved dagens kapitel?

Shipper du Mestin?

Hvad har du lavet i dag?

Kan du lide kaffe?
(Øh ja, lever på det)

Har du læst The Hating Game?

Har du læst The Hate You give?

Udgivet; 3/4-19

Continue Reading

You'll Also Like

122K 3.6K 60
Da Megan Davis finder en falsk barbiedukke - der prøver at dræbe hendes kat - i sit hus, går der ikke mere end få dage, før hun er ansat som fuldtids...
6.8K 127 6
Hvis du griner er jeg glad. der er både sjove navne og jokes
252K 3K 31
Virginia Wolfs jul bliver med et par skrig og låste døre vendt op og ned, da hun finder ud af, at hun mod sin vilje er blevet låst inde på sin på sin...
88.8K 1.7K 29
"Du stoler på mig." Jeg møder hans livløse blik uden tøven. "Du leger med ilden Audrey." Hvis bare han vidste, at denne gang er det ikke ham der lege...