Babysitter|✓

By xsagittariussx

122K 3.6K 10K

Da Megan Davis finder en falsk barbiedukke - der prøver at dræbe hendes kat - i sit hus, går der ikke mere en... More

00. Intro
Kapitel 1. Falsk Barbie & mordforsøg på Larry
Kapitel 2. Fucking fuld & Harris
Kapitel 3. Ansøgning & fladt Larry hoved
Kapitel 4. Skole & matematik crap
Kapitel 6. Morgen levering & dramatik
:: THE DANISH FICTION AWARDS - VIGTIGT
Kapitel 7. Grøntsager & høj tyssen
Kapitel 8. Job tyv & sinus sutter
Kapitel 9. Klicé Jackson & intet socialt liv
Kapitel 10. Netflix Tyv & Shopppetur
Kapitel 11. Forførings-kamp & underbukser
Kapitel 12. Hot forførelse & "spildt" is
Kapitel 13. Sov sødt & sprittusch
Kapitel 14. Håndjern & forhandling om natten
Kapitel 15. Tændt & invitation
Kapitel 16. Et svar & Lama spyt
Kapitel 17. Blod & diss
Kapitel 18. Vrede & lille pik
Kapitel 19. Løgne & ismanden Torben
Kapitel 20. Opkald & toiletbørst
Kapitel 21. Planlægning & jomfru
Kapitel 22. Netflix & Austins hemmeligheder
Kapitel 23. Skrig & løse tanker
Kapitel 24. #Larrytime & indrømmelser
Kapitel 25. Supris det er Aus & køretur
Kapitel 26. Mor & kaninsex
Kapitel 27. Sandheden & endnu en fail
Kapitel 28. Larry & morder på snowboard
Kapitel 29. Had & turn off
Kapitel 30. Lærer & sne drukning
Kapitel 31. Sex tanker & øjeblikke
Kapitel 32. Flytur & udnyttelse
Kapitel 33. Følelser & tilføjelser
Kapitel 34. Knapper & høj misbilligelse
Kapitel 35. Slag & pervers Romeo
Kapitel 36. Katten Engolf & nudes
Kapitel 37. Katte bold & hemmeligt min
Kapitel 38. Offentligt? & opdaget
Kapitel 39. Lige klamme & familie problemer
Kapitel 40. Shopping & skænderig
Kapitel 41. Bal & stemmer
Kapitel 42. Barbie-marton & fuck-fingre
Kapitel 43. For meget? & opdagelse
Kapitel 44. Vold & officielt ovre
Kapitel 45. Ovre & bartender
Kapitel 46. Katte-afpresning & Jackson
Kapitel 47. Biltur & spist undertøj
Kapitel 48. Creepy støn & ødelagte bukser
Kapitel 49. B & Spion Megan
Kapitel 50. Drugs & flyvende kat
Mine Andre Bøger
Bonus kapitel. Austin Harris
Bonus kapitel. Lola Harris
Bonus Kapitel. Aria Smith
Bonus Kapitel. Jackson Levin
Bonus Kapitel. Josh Smith
Bonus kapitel. Megan Davis
Bonus Kapitel. Larry Davis

Kapitel 5. Tilbud & møde

2.1K 69 208
By xsagittariussx

"Jeg fucking fik et tilbud!" Jeg skriger og hopper i sengen af glæde, "fuck ja!" Jeg skriger og krammer Larry, "jeg fik et tilbud", jeg danser smilende ud af Ari's værelse og snurre rundt, "jeg har fået et tilbud uhuh", jeg skriger igen og slår en halvdød vejrmølle. Jeg kan ikke slå vejrmøller, knap laver en kolbøtte.

"Tillykke" hviner Lilly og krammer mig, "så stolt af dig" fortæller hun og kysser mine kinder, jeg smiler bredt, Josh kigger smilende op på mig fra sin mobil, "tillykke" "tak".

"Jeg skal mødes hos dem om en time, jeg skal i bad og..." Jeg styrter ud på badeværelset, smider tøjet og går i bad. Jeg slår min rekord i korte bade, en halv timer. Wow.

Jeg snor et håndklæde om mig og går ud for at lede efter noget tøj, en skjorte og nogle bukser, fedt, jeg skal bare se utrolig prof ud.

Jeg smider håndklædet og skifter, Larry er alligevel den eneste her, og han har set mig nøgen tonsvis af gange.

"Well yes Larry, du skal med står der, de vil se om du er børnevenlig", fortæller jeg ham og løfter ham op, "lad os gå" jeg går mod døren med et bredt smil, "du skræmme dem alle væk med det smil", griner Ari fra sofaen, "stop" piber jeg nervøst. Fuck man.

"Din kæreste er skrald forresten", kommentere jeg, i mens jeg binder mine snørebånd, "hvad? Har han været sammen med en anden?" Spørg hun overrasket, "nope, han snakker bare utrolig grimt og sviner mig til", svare jeg og går. Måske er det at pynte lidt på sandheden, men jeg ønsker, at hun råber ad ham.

Jeg er den største grund, til at de er sammen. Han burde respektere mig, jeg har aldrig gjort ham noget...

"Okay rolig nu Larry" jeg klapper ham på hovedet og sætter farten op.

Da vi når huset, er jeg ved at dø, mit hjerte hamre hårdt mod mit bryst, som om det prøver at løbe skrigende væk, "arghhh rige mennesker som ikke er min far... Vent nej, fuuuck *skriger*"

Okay vi kan godt, jeg går mod huset og banker på, i mens jeg langsomt puster ud. Da jeg har taget en så stor vejrtrækning, at mine lunger er ved at springe, og mine kinder er kuglerunde, bliver døren åbnet af en dame. Oh, jeg puster hurtigt luften ud, jeg får noget af det galt i halsen og hoster overrasket.

Efter nogle minutters pinlig tavshed siger jeg noget: "Hej jeg hedder Megan", "ahh når ja, kom ind" hun lukker mig ind, jeg sætter forsigtigt skoene, bange for at smadre en af de dyre ting, "er det katten?" Spørg damen, "ja miss" svare jeg nervøst, "Lola" kalder hun.

Den sødeste lille pige, jeg nogensinde har set, kommer løbende herud, hun dåner nærmest ved synet af Larry, jeg sætter ham ned, og straks er hun over ham. Larry spiner tilfredst og rækker legesygt ud efter hende, hun griner, og kort tid efter er de fordybet i en lang dyb samtale om barbiedukke.

"Ja, den ser i hvert fald sød ud", mumler damen, jeg bider mig i kinden, for at stoppe mig i at rette den til ham eller Larry, det går nok en enkelt gang.

"Kom med ind i stuen" jeg følger nervøst med hende ind i en stor spisesal, hun går videre ind til en stor sofa, hun sætter sig med rank ryg, jeg placerer mig nervøst i stolen overfor, "godt" hun smiler.

"Jeg har lidt travlt, så kan vi sige, du starter nu, også får du 8.000 dollars hver måned?" Spørg hun, jeg åbner overrasket munden, "nej okay 10.000, det må være nok, Austin vil vise dig tingene, du behøver ikke lave mad, det skal han nok sørger for, min mand og jeg tager på forretningsrejse nu, vi ses", hun smiler og er så ude af døren.

"Wtf".

"Austin? Hvilken Au..." "her" lyder en kold stemme, jeg rejser mig, overrasket og kigger hen på en stor trappe. Nejnejnej. Det kan ikke passe! Auuustin får et overrasket udtryk i øjnene, "god joke, smut ud af huset", fortæller jeg ham, han fnyser koldt, "det her er mit hus", fortæller han koldt, "god damit" jeg kigger ondt hen på ham, fuck man.

"Jeg får besøg i aften, jeg regner med, at du godt kan tage kyllingen ud ad ovnen", han løfter spørgende et øjenbryn, "jo selvfølgelig" mumler jeg.

I samme sekund ringer det på, "ad ond dame er her!" Hyler Lola, "kom Garfield" Larry og Lola kommer løbende ind til os, Lola kigger genert op på mig, "han hedder Larry", retter jeg og smiler, "han er ligeså sjov som Garfield", mumler hun med lyserøde kinder.

"Se Larry Auuustin" jeg peger ned på Larry, han himler med øjnene, "hvad laver den der her?!" Spørg Avery og træder ind til os, "det Larry onde dame", fortæller Lola spydigt, "Austin få din søster til at snakke or..." "Sh" afbryder han hende, "du er her ikke for at snakke", kommentere han hende, "du kender vejen", han peger op ad trappen.

Ad. Klamt.

"Lola du kender reglerne", Auuustin kigger seriøst ned på hende, "ikke forstyrre bror, når den onde dame er på besøg", mumler hun, "du har aldrig tid til at se ba..." "Sh! Vores hemmelighed!" Han kigger anstrengt ned på hende og går så oven på, "hvilken hemmelighed?" Spørg jeg Lola og sætter mig på hug foran hende, "vi så engang barbie sammen, men så kom den onde dame og stjal ham", mumler hun med våde øjne, "barbie? Jeg elsker barbie!" udbryder jeg, "vil du se det med mig?" Spørg jeg smilende, "jaa" udbryder hun glad og finder fjernbetjeningen frem, "jeg går ud og ordner maden, også ser vi det", jeg smiler og kigger forvirret rundt efter køkkenet, da jeg endelig finder det, er der mindst gået et kvarter.

Jeg griber hurtigt en ting til at tage maden ud af ovnen med, jeg åbner ovnen og får med besvær maden ud, jeg lukker ovnen igen og slukker for den. Jeg finder nogle tallerkner frem, men skal jeg gemme til Avery og Austin?

Jeg går skam ovenpå og spørg dem, de kan ikke allerede være i gang. Ikke fordi jeg ved noget om sex, men stadig.

Jeg banker på og træder ind, jeg skriger overrasket og klasker en hånd op for øjnene.

Austin har sit hoved nede ved... Omg... Traumer...

"The fuck" bander Austin, "hvad vil du?" Spørg han mindre irriteret, "traumer" mumler jeg og tager en dyb indånding, "skal jeg gemme noget af maden til jer" Spørg jeg langsomt, "som om du kan æde den hele", mumler Austin irriteret, "øh du kigger på mesteren i at spise", svare jeg koldt, "kig på hvor fed hun er, som om hun ikke spiser så meget", fornærmer Avery mig, "hun er tyndere end dig", mumler Austin, jeg smiler og bider mig i læben, "gem en smule, Amalie spiser ikke med", svare Austin, "Avery" retter Avery ham, "jeg er ligeglad", svare han, inden de når at gøre mere, smækker jeg døren og løber ned ad trappen og ud i køkkenet, jeg gemmer en kvart del af den og tager resten med ind til Lola.

"Endelig" hun smiler og sætter barbie på, undervejs bliver jeg rigtig optaget, Larry følger også med, han kan se igennem sine øjenlåg.

Lola ender med at lægge sig op ad mig med Larry, jeg føler mig allerede velkommen. Kun for hende, Austin er skrald.

Min mobil vibrerer, jeg tager den og går ud i stuen.

"Hey!" Udbryder Ari bekymret, "hey" svare jeg, "hvor er du?" Spørg hun, "hos babysitter tingen, kan du komme over med mine ting?" Spørg jeg, "jep, jeg har en masse at fortælle dig", svare hun, "same" hun griner og lægger på. Jeg går ind i stuen igen, denne gang sover Lola, jeg smiler skævt og løfter hende op, i samme øjeblik forsvinder Avery utilfredst ud af døren og Austin kommer ned.

Det to dem også kun to timer, urgh.

"Hvor er hendes værelse?" Spørg jeg, han sukker dybt.
"Følg med" han går op ad trappen, jeg følger med. "Ej Austin, kan du ikke bære hende?" Spørg jeg, efter at have taget et skridt, "slappe" mumler han og tager hende fra mig, han begiver sig op ad trappen med mig i hælene, "her" han åbner en dør og går ind på et lyserødt værelse.

"Hvad hedder dine forældre?" Spørg jeg og læner mig op ad dørkammen, "behøver du ikke vide, du kommer højest til at se dem tre gange hen over fire måneder", svare han, "dit værelse er her", han går ind på værelset over for Lolas, "du kan indrette det, som du vil, du kommer alligevel til at arbejde her, til du selv siger op", forklare han, "hvorfor er de så tit væk?" Spørg jeg nysgerrigt, "arbejde" svare han koldt og går ud. Jeg følger hurtigt med, "så din søster sagde noget om barbie", jeg smiler grumt, han trækker på skuldrene og går ned ad trappen.

Det ringer på, jeg løber forbi ham ud og åbner. Ari smiler stort, "wow" hun smiler og smider skoene, hun sætter min taske på gulvet, "så du bor her agtigt?" Spørg hun betaget, "jep, du kan komme herover og sove en dag hvor Lola er ude", tilbyder jeg, "omg yes" hun hviner og kigger sig nysgerrigt omkring, hun kigger interesseret over på Austin, "hej" hun smiler prøvende, "jeg er Jacksons kæreste Aria", præsentere hun sig, "fedt for dig" han drejer om og går ind i stuen, "han er gay", beslutter hun sig, "øh?" Jeg kigger undrende hen på hende, "jeg har aldrig mødt en dreng, der ikke har sendt den her", hun gør tegn til sin krop, "et eneste blik".

"Siden Jackson tæskede den sidste, er det måske derfor", jeg trækker på skuldrene, "nej" mumler hun irriteret, "han må være gay", siger hun beslutsomt, "jeg har lige set ham have tungen oppe i Avery, jeg tror ikke han er gay", jeg sender hende et traumatisk blik, tager tasken og går op ad trappen.

"Ad wtf dater de?" Spørg hun forarget, "nope, han kender ikke engang hendes navn, han kaldte hende ærligt Amalie", jeg griner og går ind på mit værelse, "klammo" hun stopper overrasket op.

"What the fuck det er stort", udbryder hun, "shh Lola sover inde ved siden af", hvisker jeg lavet, "ah" hun lukker døren og hviner så.

"Okay du har en vindueskarm!!" Udbryder hun, "en altan! Et badeværelse, et walk in closet what the fuck", hun løber ivrigt rundt, "og et hus uden voksne", hun sukker dybt, "wow" hun falder ned i sengen og kigger op i loftet, "skal Josh komme og hente dig? Jeg kører med Jackson fra nu af, såæ..." hun skæver til mig, "nej det vil være en omvej, jeg har det fint med et gå", jeg smiler og lægger mig ved siden ad hende.

"Det anderledes", mumler hun, "hvad tjener du?" Spørg hun, "du skal ikke skrige okay", jeg smiler bredt, "hun tilbød mig 8 tusinde dollars hver måned, og da jeg skulle til at sige tak, ændrede hun det til 10 tusinde", "what the fuck!" Hun springer op, "vi skal ud og shoppe i weekenden!" Hviner hun, "det kan du ikke", jeg smiler skævt, "hvad hvorfor ikke?" Spørg hun overrasket, "Jackson inviterer dig ud", afsløre jeg, "omg! Jeg må skynde mig, han har aldrig inviteret mig ud før! Vi ses i morgen!" Hun løber hvinene ned ad trappen.

Jeg tager ud og shopper alene så... Måske Lola kan tage med?

Jeg går ned ad trappen og ind i stuen, hvor Austin sidder og ser en gyser.

"Hey Austin" "hm" svare han, "det der med penge til mad, Lola og sådan noget, hvordan forgår det?" Spørg jeg, "jeg giver dig din løn, og der lægger penge til Lola og mad i din skuffe", svare han, jeg sætter mig i den anden ende ad sofaen, "hvorfor passer du hende ikke bare egentligt?" Spørg jeg, "du er ansat", svare han, "nej, men hvorfor ansatte de mig?" Spørg jeg, "fordi du søgte om det", svare han, "hvorfor har de brug for en babysitter, når du er her?" Spørg jeg irriteret, "se det var det rigtige spørgsmål", kommentere han, "så svar" beder jeg, "det har jeg ikke lyst til", svare han. Idiot.

•••
Heyeyeyeyey
Jeg er her igen, Omg var, hahah
Vi nærmer os februar, og jeg føler, at det snart er jul. Wtf I know.

Men jeg var ikke i julehumør i december 2018, og det er så kommet nu. Fuufndksl.

Men yas, her er et kapitel.
Jeg er stadig syg (fucking nederen)
Men jeg har is, muahahha

Håber i har haft en god dag. Jeg er fucking gået glip af historie - lortlort.

Wuhuhuu jeg er hypppppper, kdkskslsllslslslsl

Bør virkelig stoppe nu...
Fnndldldmdm

Spørgsmål

1. Hvilke fag har du haft i dag?

2. Hvornår var du sidst syg?

3. Hvad kan du godt lide at lave, at kreative ting?

4. Hvad var det bedste, ved dette kapitel?

5. Er du træt af mine spørgsmål? HAHHA

Udgivet; 15/1-19

Continue Reading

You'll Also Like

252K 3K 31
Virginia Wolfs jul bliver med et par skrig og låste døre vendt op og ned, da hun finder ud af, at hun mod sin vilje er blevet låst inde på sin på sin...
61 0 27
Transformasi di Pesantren: Kisah Titah "Preman Masuk Pesantren" adalah kisah transformasi seorang remaja perempuan bernama Titah, yang dikenal karen...
330K 12.8K 95
Olivia har brugt hele sit liv på at holde nakken bøjet og undgå uønsket opmærksomhed. I sytten år lykkedes det hende, men så ændres alting. Da hendes...
247 0 3
Hjalmer og Bastian er bedste venner