Secret Geek

Por Mellemetma

45K 655 49

Beth Valentine er en typisk nørd med briller på 17 år. Hun er god til alle fagene, men så har hun en talent f... Mais

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17
Kapitel 18
Kapitel 19
Kapitel 20
Kapitel 21
Kapitel 22
Kapitel 23
Kapitel 24
Kapitel 25
Kapitel 26
Kapitel 27
Kapitel 28
Kapitel 29
Kapitel 30
Kapitel 31
Kapitel 32
Kapitel 33
Kapitel 34
Kapitel 35
Kapitel 36
Kapitel 37
Kapitel 38
kapitel 39
kapitel 40
Kapitel 41
forfatter ord / writers word
kapitel 42
Kapitel 43
kapitel 44
Kapitel 46
Kapitel 47
Kapitel 48
Kapitel 49
Kapitel 50
Kapitel 51
Kapitel 52
Kapitel 53
Kapitel 54
Kapitel 55
Kapitel 56
Kapitel 57
Kapitel 58
Kapitel 59
kapitel 60
Kapitel 61
Kapitel 62
Kapitel 63
Kapitel 64
Kapitel 65
Kapitel 66
Kapitel 67
Kapitel 68
Kapitel 69
Kapitel 70: 2 måneder senere
Kapitel 71
Kapitel 72
Kapitel 73
Kapitel 74
Kapitel 75
Kapitel 76
Forfatter ord/ Authors words
Kapitel 78
Kapitel 79
Kapitel 80
Kapitel 81
Kapitel 82
Kapitel 83
Kapitel 84
Kapitel 85
Kapitel 86
Kapitel 87
Kapitel 88
Kapitel 89
Kapitel 90
Kapitel 91
Kapitel 92
Kapitel 94
Kapitel 95
Kapitel 96
Kapitel 97
Kapitel 98
Kapitel 99
Kapitel 100
Kapitel 101
Kapitel 102
Kapitel 103
Kapitel 104
Kapitel 105
Kapitel 106
Kapitel 107
Kapitel 108
Kapitel 109
Kapitel 110
Kapitel 111
Forfatter ord/Authors words
Kapitel 113
Kapitel 114
Kapitel 115
Forfatter ord/Authors words❤
Forfatter ord/ Authors words
Kapitel 118
Kapitel 119: 9 måneder senere

Kapitel 93

222 2 0
Por Mellemetma

Jeg vågnede stille og roligt. Jeg kiggede rundt og så at jeg stadig var ved sygehuset. Jeg satte mig op, hvor en dame pludselig kom ind. Hun kiggede på mig og smilede.

"Hej Beth. Jeg er din mor Dina. Dit navn er Beth" "Okay" "Jeg har snakket med lægen, og du må gerne komme hjem, men du skal tag det stille og roligt" "Okay" "Jeg har noget af dit tøj med, som du kan tag på" "Okay"

Hun kom hen til mig, også gav hun mig en pose. Jeg rejste mig op, også gik jeg ind på et toilet. Jeg tog tøjet af, som jeg havde jeg på fra sygehuset. Jeg tog tøjet på, også gik jeg ud igen med sygehuset tøjet med mig. 

Damen kiggede på mig og smilede. Sygehuset tøjet blev lagt på sengen. Vi gik ud af stedet, også ud af sygehuset. Vi kom hen til en bil, hvor jeg kiggede på Dina.

"Det okay, bare åben døren. Det er min bil"

Jeg smilede, også åbnede jeg døren. Vi gik ind af bilen, også kørte vi. Imens vi kørte, så tog jeg min mobil frem. Jeg gik først ind på twitter. Jeg var blevet nævnt et par gange. Der stod:

BethValentineIsAmazing: Er det sandt at BethValentine er kommet på sygehuset?

BethValentinesFan: Omg jeg kan ikke fatte at BethValentine er kommet på sygehuset. Er hun okay?? 

BethValentines1Fan: God bedring BethValentine jeg håber at du får det godt, så hurtigt som muligt. 

Hvem var de mennesker? Og hvorfor havde de mit navn i deres twitter navne? Jeg tog min telefon væk, også kiggede jeg ud af vinduet. Efter et stykke tid, så kom stoppede bilen, fordi vi var der. Vi gik ud af bilen, også hen til hoved døren. Da vi kom indenfor, så kiggede jeg rundt. En lille hund kom frem, også hørte jeg Dina åbne hovede døren. 

"Shawn. Jamen kom endelig ind"

Jeg gik ind til køkkenet, hvor jeg kiggede rundt, også stoppede mit blik på ham, der må være Shawn. Han havde en buket roser med.

"Hey Beth" "Hey" "Det her er til dig. En velkomst gave, og en god bedring gave" "Okay"

Jeg gik hen til ham, også tog jeg roserne. Jeg gik ind i køkkenet, også kom Dina med en vase. Hun puttede vand i den, også tog jeg roserne i dem. Bagefter så kiggede jeg på Shawn. Han snakkede med hunden i stuen. Jeg gik stille og roligt hen til ham.

"Tak for blomsterne"

Han kiggede op og smilede. 

"Det var så lidt" "Har hunden et navn?" "Ja. Toulouse" "Hvorfor hedder den det?" "Fordi du synes at navnet var sødt, og at hunden lignede en toulouse" "Har jeg sagt det?" "Ja. Det gjorde du faktisk i går, inden du kom til skade" "Virkelig?" "Ja" "Du må virkelig undskylde at jeg ikke kan huske dig" "Det helt okay. Du tager den tid du har brug for" "Okay. Er vi bekendte, venner, eller kærester?" "Vi er gift" "Seriøst?" "Nej. Vi er kærester" "Virkelig?" "Ja. Jeg har billeder af os på min telefon. Vil du se?" "Ja"

Shawn rejste sig op, tog sin telefon frem, og så viste han billeder af os. 

Det var billeder af os, hvor vi var glade. Jeg kiggede op på Shawn.

"Har vi kysset?" "Ja det har vi" "Er min mødom blevet taget?" "Ja" "Af hvem?" "Af mig" "Waow. Så måtte jeg virkelig have elsket dig" "Ja. Det gjorde du. Det her lyder måske mærkeligt, men vil du gå en tur med mig?" "Ja det vil jeg gerne"

Shawn smilede, også gik vi ud af hoved døren. Vi begyndte at gå, imens vi snakkede.

"Så alle de mennesker der havde mit navn på deres twitter navne. Hvem er de?" "De er dine fans" "Så jeg har virkelig fans?" "Ja" "Hvad er jeg berømt for?" "Du kan synge" "Virkelig?" "Ja. Men din karriere skal du ikke tænke over, for du skal slappe af" "Er jeg god til det jeg gør?" "Med din musik?" "Ja?" "Ja det er du. Du er faktisk rigtig god til det. Vil du"

Vi blev pludselig afbrudt af 3 piger. De løb hen til os. 

"Omg Beth må vi få et billede med dig?" "Oh. Ja det må i godt"

De gik hen til mig, også tog Shawn billedet fra en af pigernes telefoner. Efter billedet, så gav shawn pigen hendes telefon, også gik de igen. Jeg kiggede på shawn. 

"Det var 3 af dine fans" "Wow" "De er altid så glade for at møde en" "Opførte jeg mig normalt over for dem?" " Ja. Du plejer altid at sige ja, til at de må få et billede med dig. Er du sulten?" "Ja lidt. Hvorfor?" "Vi kunne tag hen på et hvor du kan få vafler eller andre ting. Vi kunne tag der over, så vi kunne lære hinanden at kende" "Okay"

Shawn smilede, også gik vi hen imod stedet. Efter et stykke tid, så var vi kommet hen til en restaurant. Vi gik indenfor, også satte vi os ned ved et bord. En tjener kom, også sagde Shawn hvad vi ville have. Jeg fik en vaffel med en cola, og Shawn fik pandekager og sprite. Maden kom efter et stykke tid. Imens vi spiste, snakkede vi. 

"Hvorfor er det her første gang jeg har fået vafler?" "Det sagde du også sidste gang" "Virkelig?" "Ja. Men det er okay. De er vildt gode. Det er pandekagerne også" "Godt. Så hvor gammel er jeg?" "Du er næsten lige blevet 18. For 2 dage siden så blev du det" "Og hvor gammel er du?" "Jeg bliver 19 til august" "Seriøst?" "Ja. Og fordi jeg er fra canada, så skal jeg hjem og fejre min dag der" "Men hvis du er berømt, har du så ikke en tour du skal på?" "Jo det skal jeg" "Hvornår?" "Om 2 måneder. Din burde starte om 15 dage" "Virkelig?" "Ja. Men det kan godt være at den starter senere, eftersom din hukommelse skal komme tilbage" "Hvor lang tid vare min tour?" " 9 måneder. Din starter d 25 Februar også slutter din tour d 25 Oktober" "Og hvad med din?" "Den starter d 25 April og slutter 8 December" "Så jeg smutter af sted 2 måneder før din, også slutter 2 måneder før din" "Ja men vi skal nok klare det, hvis du vil holde kontakten" "Det vil jeg gerne. Og jeg vil faktisk også i gang med min karrierer. Jeg ved godt at det er en dårlig ide, men jeg tror det er bedst. Jeg vil gerne lave det som jeg plejede at lave med min karriere" "Okay" "Men først så vil jeg gerne hjem" "Så kan jeg hente dig i morgen, så vi kan køre over til stedet, hvor din første koncert bliver holdt" "Hente mig?" "Ja. Jeg har min egen bil" "Okay. Det kunne være fedt" "Fint, så gør vi det"

Shawn smilede. Vi blev færdig med at spise, også betalte Shawn. Vi gik ud af restauranten, hvor Shawn fulgte mig hjem. Imens vi gik hjem, så snakkede vi og grinede. Efter et stykke tid, så var vi hjemme hos mig. Jeg sagde farvel til Shawn også gik jeg indenfor. Da jeg var kommet indenfor, så fortalte jeg Dina om min dag med Shawn. Hun smilede og sagde at hun var glad for, at jeg havde det sjovt.

Jeg gik ovenpå på mit værelse, hvor jeg satte mig ned på min seng. Ham Shawn fyren virkede flink. 

Resten af dagen blev brugt på at læse i en bog, eller finde ud af hvem jeg var. 

Continuar a ler

Também vai Gostar

25.7K 280 51
*Ikke rettet endnu, så stavefejl og grammatikfejl forekommer* Uddrag: Jeg tager min mobil frem. 2% "wtf, lort" mumler jeg for mig selv. Jeg skynder m...
126K 5K 143
Vinder af Bedste Fan Fiktion i Danish Fiction Awards 2019 Vinder af Bedste Plottwist i Danish Fiktion Awards 2020 Alexandra Vesterberg er en helt nor...
36.6K 839 96
*ikke rettet endnu, så stavefejl og grammatikfejl forekommer* AN: Dette er 2'eren af "Faret Vild" så læs den først for denne bog giver bedre mening :...
35.1K 437 62
Mød Anna. Anna er 19 år gammel, og lige blevet færdig med gymnasiet, hendes store drøm er at blive fysioterapeut, men først vil hun lige tage et sabb...