S šílencem na ostrově

By Kik_Yaoi

114K 10.5K 1.5K

Povzdechl jsem si.Tento ostrov vypadal tak nadějně a sliboval klidný pobyt pro celý zájezd,ve kterém jsem i j... More

Prolog
!1!
!2!
!3!
!4!
!5!
!6!
!8!
!9!
!10!
!11!
!12!
!13!
!14!
!15!
!16!
!17!
!18!
!19!
!20!
!21!
!22!
!23!
!24!

!7!

4.6K 439 55
By Kik_Yaoi

Snažil jsem se spřátelit s někým z lidí,abych se nenudil,ale kdykoliv jsem na někoho promluvil,vyděšeně se odtáhl. Už nás tu bylo málo. Tři kluci,když nepočítám sebe a čtyři dívky.

Nakonec jsem to chtěl vzdát,ale uviděl jsem nějaké dvě holky,co vypadaly mile. O něčem si povídali a dokonce se i mírně usmívaly.

Vstal jsem a šel k nim.Hned jak jsem si sedl blízko k nim,přestali debatovat a tázavě se na mě podívaly."Můžu se k vám přidat?" Špitl jsem.

K mému údivu se na mě znechuceně podívali."Proč jako?" Odsekla jedna z nich."S někým takovým,jako jsi ty se bavit nebudeme." Dokončila druhá.

Najednou však ztuhly a podívaly se za mě. Až teď jsem si všiml,že i ostatní se vyděšeně tisknou ke zdi. Podíval jsem se směrem ke dveřím,které byly dokořán otevřené a pochopil.

Pomalu jsem se otočil a střetl se s naštvanýma očima únosce. Jen jsem ho sledoval,protože jsem nevěděl,proč se zlobí. Doufal jsem,že není naštvaný kvůli tomu,že jsem si ho nevšiml.

Jedním dlouhým krokem mi překročil nohy,které jsem hned skrčil a naštvaně propal ty holky. Teď jsem ho vůbec nechápal.

Najednou chytil jednu z nich za paži a postavil ji na nohy. Její kamarádka se na něvyděšeně dívala a ani necekla.

Uchechtl se a zmizel i s ní pryč. Ta druhá se rozbrečela a zvedla ze země. Opřela se o zeď a dala si tvář do dlaní.

Já se s povzdechem vrátil na své místo a smiřoval se s tím,že se tu budu sám nudit. Uplynulo asi půl hodiny,když se za dveřmi ozvaly rychlé kroky.

On přece nechodí tak rychle ne?V zámku cvakl klíč a dveře se se skřípáním otevřely. Stála v nich ta holka. Celá se třásla a byla od krve. Ta druhá se k ní hned rozběhla a ikdyž byla od krve,objala ji.

Chodbou se znovu  kroky,ale tentokrát pomalé. Tentokrát sem šel on.

Tady máte něco na zpříjemnění školy a práce.  :D
P.S.V neděli odjedu na dva týdny na tábor,takže nebudu přidávat.

KikA

Continue Reading

You'll Also Like

114K 10.5K 25
Povzdechl jsem si.Tento ostrov vypadal tak nadějně a sliboval klidný pobyt pro celý zájezd,ve kterém jsem i já.Teď tu však sedím v temném sklepě,s pá...
16.3K 614 25
Miluju když řveš bolestí, vzrušuje mně tvé bolestivé prosení. Varování: V příběhu sou násilné, sexuální a pro někoho i pohoršujíci scénky, příběh je...
459K 30.2K 200
Já, velký a mocný Kryšpín, spolu s mým věrným přítelem Hranolkou, Vám přináším překlady všemožných i nemožných Creepypast. Hranolka nic z toho nepřek...
4.1K 133 23
Strašidelné storky ??☠️???