!2!

5K 437 33
                                    

Nožík prosvištěl vzduchem a zabodl se do svého cíle v podobě člověka,který nejvíc ze všech křičel.

Zabodl se hluboko,a podle toho,že křik ustal se trefil do důležité části jeho těla. Všichni byli najednou ticho,a jediné,co bylo slyšet byl narůstající psychopatický smích toho kluka.

Když se uklidnil,přišel k ležící mrtvole a s mlasknutím si jí celou prohlédl. Natáhl k ní ruku pak z ní vytáhl dlouhý předmět,nejspíš ten nožík.

Mrtvolu si přehodil přes rameno a vydal se ke dveřím,které odemkl a když je za sebou zase zavřel,ozvalo se zacvaknutí,takže jsme tu byli zamčení.

Většina lidí zase začala vyvádět,zatímco já měl skloněnou hlavu a díval se na podlahu.Kéž bych nikdy na ten ostrov jet nechtěl.

**Flashback**

Byl jsem nadšený,protože dnes mi telefonovali do práce a zdělili mi,že jsem vyhrál zájezd na ostrov,na kterém zkusím 3 týdny přežívat jako oblíbená postava z knížky jménem Robinson Crusoe.

Zbalil jsem si všechny věci a pak nastoupil do letadla s dalšími lidmi,kteří zájezd vyhráli taky. Usnul jsem asi pi hodině a když jsem se vzbudil přistávali jsme.

Dali nám instrukce a řekli,že autobus nás zaveze na určité místo,odkud se vydáme k pláži na které budou menší loďky.

Také nám ještě jako poslední věc oznámili,že se můžeme kdykoli vrátit zpět,a poslední kdo tam zůstane vyhraje ještě nějaké peníze.

Věděl jsem,že to vyhraji,protože jsem v mládí chodíval na skautské tábory a byl jsem nejlepší. Když už jsme byli ale skoro na místě,stala se ta nehoda.

**End of flashback**

Povzdechl jsem si a lehl si do přijatelné polohy pro mé svázané ruce. Sice jsem žádnou zprvu nemohl najít,ale nakonec se mi to přece jen podařilo.

Nevěděl jsem,jak dlouho tu budeme,tak jsem zavřel oči a pokusil se znovu usnout,což se mi díky tmě také podařilo.

S šílencem na ostrověKde žijí příběhy. Začni objevovat