!16!

4.4K 427 105
                                    

Třásl jsem se strachy a snažil se zachránit si vlastní život. Právě mě ten psychopat svazoval a já se jak jinak nechtěl jen tak snadno dát. Kdo by se přece nechal svázat v jedné místnosti s psychopatem?

Sice byl hezký,ale tohle je spíš pro nějakou holku,ne pro někoho jako já.

"Přestaň!"Kníkl jsem,když mi svázal ruce a přitlačil mi je na rám,aby je tam mohl připevnit. Jen se uchechtl,ale nevěnoval mi jediný pohled."Ššš..."Pohladil mě po tváři,když mě svázal a vstal.

Možná by mě to i trochu uklidnilo,kdyby to neznělo spíš nebezpečně než konejšivě. Nasucho jsem polkl a z očí se mi spustilo pár slz,když jsem uviděl,jak z šuplíku vytahuje dýku. Tohle je stoprocentně psychopatický sadista.

Zkusil jsem na zkoušku škubnout rukama,ale jediné,co jsem tím dokázal bylo si lano víc zařezat do rukou.

Sykl jsem a na chvíli zavřel uslzené oči,abych se aspoň trochu uklidnil. Takže je nulová šance,že bych se jakkoli osvobodil.

Zkusil jsem se párkrát nadechnout,ale moc to nepomohlo. Na chvíli jsem přestal dýchat,když jsem uslyšel kroky a následně si na mě obkročmo sedl.

Křečovitě jsem držel oči zavřené,abych se mu při tom nemohl dívat do tváře a v duchu si přehrával všemožné scénáře mé smrti."Otevři oči..."Ozvalo se najednou a já sebou cukl,protože jsem to nečekal.

Záporně jsem zakroutil hlavou a on mi položil dva prsty na bradu. Na svém obličeji jsem ucítil jeho horký mátový dech a stuhl."Radím ti udělej to,nebo skočíš moc špatně..."

Chvíli jsem nic nedělal a pak pomalu oči otevřel. Setkal jsem se tváří v tvář s jeho zvláštníma očima a roztřásl se snad ještě víc.

Až teď jsem zaregistroval,že napřáhl dýku a jedním seknutím mi rozřízl triko. Pak mi rozepl tepláky a já se rozvzlykal.

Nikdy jsem neměl sex a teď jsem si to měl rozdat s ním? Lepší poprvé jsem fakt už zažít nemohl...

S šílencem na ostrověKde žijí příběhy. Začni objevovat