!9!

4.3K 459 79
                                    

Nathan

Zacpl jsem si uši,protože se to nedalo podlouchat. Ta holka hodně křičela,brečela a prosila. Její kamarádka byla dokonce tak zoufalá,že začala mlátit hlavou o zeď,až upadla do bezvědomí.

Nikdo to ale moc neřešil. Všichni se spíš teď starali o svůj život. Celkem mě udivilo,že ta holka nezdrhla,ale místo toho šla sem. Muselo jí být jasné,že si ji tu najde.

Znovu nastal čas,kdy už jsem byl unavený stejně jako ostatní. To znamenalo,že je čas spát. Jako vždy jsem zhasl a ráno rozsvítil. Tentokrát Deathen přišel později,ale mě to bylo jedno.

Chvíli se rozhlížel,dokud nevstali dva kluci.Ten první držel toho druhého za paži. Bylo vidět,že ten první vypadá celkem drsně a druhý bl takový slabší.

Jedním pohybem toho druhého strčil směrem k našemu vězniteli. Bohužel ale neudržel rovnováhu a spadl před jeho nohy."Vezmi si teď jeho...na nic jiného se nehodí..."Řekl ten první a kluk ležící na zemi se rozbrečel strachy.

Deathen jen nadzvedl obočí a překročil ho. Pomalým krokem si to k němu zamířil,což ho vystrašilo. Natiskl se na zeď a on přešel až k němu.

Chytil ho za triko a táhl ho pryč."Zasloužíš si umřít spíš ty..."Zamručel ještě. I když se bránil,neměl proti němu žádnou šanci. Deathen mi ještě věnoval krátký pohled a pak se za nimi zavřeli dveře.

Ten kluk se hned zvedl a šel do kouta. Roztřeseně si přitáhl nohy k tělu a hlasitě vydechl. Nedivil jsem se mu,před chvílí mohl vlastně umřít. Ale proč ho nechal a vzal si toho druhého. Nikdo vlastně nechápal,co se stalo. Ani já.

Konečně po dlouhé době další část 😄...Ale chci tu sušenku😏.Ta osoba ví o čem mluvím😋😁...ale jestli mi dáte taky budu ráda😂😅.

KikA

S šílencem na ostrověKde žijí příběhy. Začni objevovat