!21!

4K 343 54
                                    

Dole máte krásný obrázek Deathana 😉.

"C-co?"Vyděšeně jsem se na něj přes rameno podíval a on se uchechtl.

Vzal mou ruku,ve které jsem měl ten nůž a a vedl mě,jako dítě,které se teprve učí něco dělat.

Rozešel se,díky čemuž mě tlačil před sebou a já tak musel přejít až před dívku."Notak...dělej...bude se ti to líbit..."Roztřásl jsem se."J-já nechci..."Špitl jsem a on se zasmál."Věř mi zlato..."

Dívka sebou začala cukat, nejspíš se jí ten nůž v mé ruce nelíbil stejně jako mě."J-já...opravdu..."Znovu jsem se na něj podíval a stuhl. Jeho oči byly znovu rudé.

Nahl se zezadu až k mému uchu a dýchl mi na něj."Poslouchej ten hlas,co máš hluboko v mysli..."Špitl. Hlas? Jaký hlas?"Nic neslyším..."Odporoval jsem.

"Poslouchej..."Stiskl mi silně ramena. Sykl jsem a přivřel oči. Nehnutě jsem stál a zrychleně dýchal.

Po chvíli jsem to uslyšel. Byl to nepatrný zvuk. Začal jsem se na něj soustředit,zajímalo mě,co to je. Slyšel jsem to čím dál tím lépe. Opravdu to byl hlas. Našeptával mi,ať ten nůž napřáhnu a ukončím její život.

Nejdřív jsem se bránil,ale pak se mi něco prohnalo tělem jako vlna. Pocit...nicota... prázdnota. Cítil jsem se,jako bych neměl city ani duši.

Ani jsem si to neuvědomil,ale pomalu jsem nůž napřáhl. Před očima jsem měl rudou. Nejspíš jsem měl jako Deathen teď rudé oči.

To mě ale nezajímalo. Chtěl jsem krev... chtěl jsem,aby ječela a pomalu umírala. Byla to jedna z těch dvou dívek, které se ke mě nechovali hezky.

Co to se mnou je? Proč...chci aby umřela...abych měl na rukou krev? V očích se možná opravdu odráží šílenství...

Deathen mě s úšklebkem sledoval,zatímco já spustil ruce dolů a zabodl nůž do jejího těla...znovu...a znovu...

---------------------------------------------------------

Též děkuji za tentokrát úplný obrázek Deathana od creepy_blueberry a omlouvám se,že to vychází až teď,i když to mělo vyjít včera,ale díky jedné aplikaci (nebudu jmenovat které,i když všichni víme, jakou aplikaci myslím) se mi kapitoly, které jsem ...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Též děkuji za tentokrát úplný obrázek Deathana od creepy_blueberry a omlouvám se,že to vychází až teď,i když to mělo vyjít včera,ale díky jedné aplikaci (nebudu jmenovat které,i když všichni víme, jakou aplikaci myslím) se mi kapitoly, které jsem napsala několikrát, vymazaly, pak jsem se na to vykašlala.😅😑

P.S. Budu ráda za každý váš obrázek Deathana 😄.

KikA

S šílencem na ostrověKde žijí příběhy. Začni objevovat