Lásky neschopný Badboy

Da Estakali

148K 4.8K 189

Nemohla jsem se toho pocitu nabažit. Svírala jsem v rukou jeho tričko a on si mě držel u těla jakoby to byl n... Altro

Badboy
Když si chce hrát, tak si budeme hrát...
Polib mě
Obří ego
Rande
Poď chlastat
Fajn!
Krteček a Poseidon
F.B.I
Můj majetek
Still better lovestory than Twilight
Drž hubu Louisi
Květák
...hraju si na špióna
Nikdo není dokonalý
"Chcípni v pekle"
Sázka
doučuju Zayna dějepis
It's me, Mario!
nabourám ti Range Rovera
"Tvůj pokoj?"
"Ty vole! Pěkný trojky"
"Samantha Blacková do ředitelny"
vlepila mu takovou facku, že chytl druhou o stěnu...
Šest měsíců
Močáku neporučíš
budu vypadat jako Obelix!
Epilog
Zaynův osud - Bonusová kapitola

Krámy!

3.9K 132 10
Da Estakali

Vzbudím se díky budíku. Vypnu ho a otočím se na druhý bok. Nespokojeně zamručím když zjistím že vedle mě neleží Zayn. Se zavřenými oči se posadím a protáhnu se. V zádech mi nechutně zapraská. Protřu si oči a otevřu je. Ospale se kolem sebe rozhlédnu a zjistím že Zayn je na balkóně. Bez trička a s cigaretou v ústech. Pousměju se a vylezu z postele. Trochu mě píchne v podbřišku, za to můžu poděkovat Zaynovi. Při vzpomínce na včerejší společnou sprchu si skousnu ret.

Otevřu dveře na balkón a ovane mě chlad. No jo, vždyť jsem jenom v Zaynově tričku. Zayn se otočí a usměje se na mě. Úsměv mu opětuju a prohrábnu si vlasy. Z prstů nu ukradnu cigaretu a potáhnu si z ní. Přivřu oči a vydechnu kouř. Zayn se zamračí a cigaretu mi z ruky vytrhne. Jen se uchechtnu a opřu se o něj. Obmotá mi potetovanou ruku okolo pasu a polechtá mě na boku. Vypísknu a nadskočím. Hodím po Zaynovi vražednej pohled, ale on se dál směje. "Idiote" odfrknu si, ale nedokážu se ubránit úsměvu. Miluju jeho smích. "Ále" uhasí cigaretu a obmotá okolo mě ruce. Vtiskne mi pusu na krk a já se ošiju. "Škrábeš" zašklebím se a pohladím ho po zarostlé tváři.

Zayn se ušklíbne a zavrtá mi hlavu do krku a přitom mě lechtá. Rozesměju se a začnu před ním utíkat. Vyběhnu z pokoje a rozeběhnu se dolů po schodech. Zayn běží za mnou. Těsně před dveřma do kuchyně se okolo mě obmotají dvě paže. "Mám tě" uchechtne se Zayn a přehodí si mě přes rameno jako pytel brambor. "Hej! Dej mě dolů!" zavřeštím. "Nope" zasměje se a nakráčí do kuchyně. "Dobrý ráno" řekneme se Zaynem zároveň. Vlastně ani nevím koho zdravím, vidím jen Zaynův zadek. Ale nestěžuju si.

"Co to děláte?" pobaveně se zeptá Wal. "Jen si tu tak visím" zavrčím sarkasticky a protočím očima, ale to nikdo nevidí. "Takhle sarkastická je furt?" uchechtne se Wal. "Neustále" zasměje se Zayn a já ho plesknu po zadku. "Už mě dej dolů" zoufale zakňučím. "No jo" zamručí Zayn a sundá mě z jeho ramena. Zayn se ke mě nahne aby mě políbil ale já uhnu a vypláznu na něj jazyk. Rychle kolem něj proběhnu přičemž mě plácne po zadku. Jen zavrčím a vyběhnu do pokoje.

V koupelně si vyčistím zuby a rozčešu vlasy. Potom si je zapletu do dvou copů a na rty si dám tmavě červenou rťenku. Ze skříně vytáhnu černou volnou sukni s vysokým pasem a černý crop top. Obleču se a usměju se na sebe v zrdcadle. Otevřu dveře od pokoje a skoro vrazím do Zayna. Sjede mě pohledem a pootevře pusu. "Páni... bae, vypadáš úžasně" těká po mě očima.

Začervenám se, sklopím hlavu a kousnu se do rtu. Zayn mi přejede rukama po bocích a zase ruce stáhne k tělu. Cítím jeho spalující pohled na každém kousku svého těla. Bradu mi uchopí mezi palec a ukazováček a zvedne mi hlavu. S červenými tvářemi se mu podívám do jeho čokoládových očí. Zayn se pousměje a hladově mě políbí.

Jeho ruce se přesunou na moje boky a namáčkne mě na stěnu vedle dveří. Místo toho abych sykla, ho kousnu do rtu a zatahám za něj. Zavrčí mi do rtů a chytne moji nohu pod kolenem. Podrží ji ve výši jeho boku a víc se na mě přitiskne. Rukou mi přejede po celé noze, od kotníku až po lem sukně. Nahnalo mi to husí kůži. Jednou rukou mu vjedu do vlasů a druhou rukou si ho k sobě tisknu. Sakra! Tohle je špatný, musíme do školy. "pfff, do školy? Kašli na školu a ošukej Zayna" Sklapni, ošukat ho můžu i potom. "Zayne" zamrmlám. On je jako magnet, nemůžu se od něj odtrhnout. "Zaynie" zamrmlám znovu a kousek se od něj odtáhnu. "Musíme jít do školy" vysvětlím, když vidím jeho nechápavý výraz. Zayn se ušklíbne a nahne se k mému uchu. "Vážně?" kousne mě do ucha a rukou mi zajede pod sukni. "Srát na školu" zavrčím a zatáhnu Zayna do pokoje.

...

"Ale teď už vážně musíme jít" povzdychnu si a vymaním se ze Zaynova teplého objetí. "Ještě né" zamručí Zayn vesele a stáhne mě zpátky do jeho náruče. Uchechtnu se a natočím se tak abych mu viděla do tváře. Zayn se krásně usměje a dá mi pusu na nos. Zaculím se a schovám hlavu do jeho hrudi. Zayn si něco brouká a hraje si s mýma copánkama. "Zazpíváš mi?" zvednu hlavu a udělám psí oči. Zayn se pousměje.

"I figured it out" už po první větě mi naskočí husí kůže.

"Saw the mistakes of up and down
Meet in the middle
There's always room for common ground

I see what it's like
I see what it's like for day and night
Never together
'Cause they see your things
In a different light like us
Did they ever try like us?

You and I
We don't wanna be like them
We can make it till the end
Nothing can come between you and I
Not even the Gods above
Can separate the two of us

'Cause You and I..." rozbušlo se mi srdce a zatajil se mi dech. "Zpíváš úžasně" usměju se na něj a políbím ho. "Dem do školy"

...

Zayn's pov

"Čus" rozloučím se s klukama a rozejdu se domů. Sam šla po škole hned domů, protože jí bylo blbě. Snad je v pohodě. Když přijdu domů, rychle pozdravím mamku a vyběhnu do pokoje. Sam sedí opřená o čelo postele, křečovitě svírá polštář a dívá se na nějakou kravinu v televizi. Okamžitě trhne hlavou mým směrem. "Jak ti je?" sednu si k ní na postel. "Pěkně debilně" zamručí nespokojeně. Na chvíli změní nevrlou grimasu v bolestnou a stiskne polštář. "Dostala jsem krámy" zamrmlá.

"Tak lepší než kdyby jsi je nedostala ne?" zavtipkuju. Sam po mě hodí ublížený pohled. "Víš jak to bolí?" zafňuká. "Aww promiň bae" vezmu ji za boky a stáhnu si jí do klína. Zahodím polštář v jejích rukou a položím jí ruce na bříško. Vtisknu jí pusu na její roztomilý nosík a ona se zaculí. "Lepší?" zeptám se. "Mhm" spokojeně zamručí a opře se o mě.

1. Den
Sam je už od rána nabroušená. Ani pusu jí dát nemůžu. To je furt samý: "Nešahej na mě" "Nech mě bejt" "Jdi doprdele Zayne" "Vyhul si Zayne". Ve škole na každýho vrčela jako pes a když jsme přišli domů sedla k Xboxu a celej den hrála GTA. Večer jsem se k ní chtěl přitulit a víte co mi řekla? "Zayne kurva nehrab na mě. Chováš se jak buzna, jdi si třeba za Harrym ať ti ho klidně vykouří, ale mě nech bejt" mám to ale milou přítelkyni, že?

2. Den
Když jsem ráno vstal, Sam v posteli nebyla. Šel jsem do koupelny a našel ji tam jak si čistí zuby. "Dobrý ráno" pozdravil jsem ji a ona jen kývla. Radši jsem na ní nesahal, aby mě neseřvala. Vyčistila si zuby a vystřelila z koupelny. V klidu jsem se vysprchoval a když jsem se vrátil do pokoje, uviděl jsem tam brečící Sam. "Co se děje?" rychle jsem k ní přiběhl. Nebudu vám lhát, byl jsem vystrašenej. "Ty už mě nemáš rád?" zavzlyká. Co? Vytřeštil jsem na ní oči. "Jasně že tě mám rád Honey" vyhrkl jsem a setřel jí slzy. "Tak proč jsi mi nedal aspoň pusu?" ublíženě se na mě podívá a steče jí další slza. "Ale vždyť jsi včera... To je jedno" nahnu se k ní abych jí políbil, ale ona mě odstrčí. "Víš co? Nešahej na mě" zavrčí a vystřelí z pokoje. Co to sakra?

3. Den
Probudil jsem se se a první věc co jsem uviděl byla Sam. Ležela mi na hrudníku stočená jako kotě. Pousmál jsem se a pohladil ji po vlasech. "Sammy, vstávej" trochu se zavrtěla, zívla a otevřela svoje modré oči, který na ní tak strašně moc miluju. Jemně se usmála, dala mi malou pusu na tvář a zase položila hlavu na můj hrudník a zavřela oči. Uchechtnul jsem se nad ní a hrál si s jejími vlasy. Celý den byla přítulná a mazlivá, úplnej andílek. V hodinách jsem ji držel v náruči a ona mi něco povídala nebo mi pusinkovala tvář. Učitelé měli blbý kecy ale nechli nás být.

4. Den
Probudil mě vzlyk. Rychle jsem se vymrštil do sedu a rozhlédl se okolo sebe. Sam seděla na konci postele a tiše vzlykala. "Sammy, co se stalo?" objal jsem ji zezadu. "Já jsem tě probudila? Promiň, já jsem taková kráva" vzlykla. "Ne, ne, ne. To je v pohodě, co se stalo?" uklidňoval jsem ji. "Stratila se mi moje oblíbená gumička" to jako fakt? Ach bože tohle bude den. Potlačil jsem touhu protočit oči. "Určitě se najde" ujistil jsem ji. Takhle to šlo celej boží den. Brečela kvůli tomu že se jí rozbil fén, prý je moc tlustá a když jsem jí řekl že je nádherná, tak se rozbrečela kvůli tomu že prý jsem s ní jen kvůli jejímu vzhledu. Brečela i když zašlápla mravence.

5. Den
Celej den jsem byl napnutej jak struna. Ptáte se proč? Protože Sam byla úplně normální. Chovala se a tvářila se jako vždycky. A to mě děsilo. Jo, zní to divně, ale zkuste si být se Sam když má krámy. Každou chvíli jsem čekal že vybuchne a začne mi nadávat nebo se rozbrečí. Ale ono nic. Asi mi už hrabe z nedostatku sexu.

6. Den
Všechno bylo úplně stejný jako první den. Vrčela na každýho kdo na ni promluvil a nadávala o sto šest. Dokonce i házela věcma. "Tak co nerváku, furt máš krámy?" provokoval ji Louis. "Neser Louisi, nebo po tobě hodím to ořezávátko" zavrčela na něj Sam. Louis se ušklíbl a otevřel pusu aby něco řekl. Nestihl říct ani "ň" a už měl na čele bouli.

Sam's pov

Probudila jsem se dřív než Zayn a tak jsem šla do koupelny. S úlevou jsem zjistila že už nemám krámy. Yaaay! S dobrou náladou jsem se vysprchovala, vyčistila si zuby a rozčesala si vlasy. Skočila jsem za Zaynem do postele a začala do něj šťouchat. Nic. Spal jak zabitej. Jak ho mám probudit? Na rameni se mi zjevil andělíček. "Něco mu zazpívej, to ho probudí" řekne jemným hláskem. Na druhém rameni se mi zjeví ďáblík s dlouhým seznamem v ruce. "Takže" začne a odkašle si. "Nasaď mu sluchátka a pusť do nich co nejhlasitěji Nirvánu, polij ho studenou vodou, zacpi mu nos a pusu, propleskni ho, na ruku mu dej šlehačku a polechtej ho na ksichtě, vem pepř a..." "Dobrý, dobrý, stačí ďáblíku. Vezmu si tu šlehačku, díky za pomoc" zastavím ho. "V pohodě, jsem pro každou špatnost" ušklíbne se ten červenej mužíček a zmizí stejně jako anďílek. Co nejtišeji se rozeběhnu dolů a z ledničky vytáhnu šlehačku. Vyběhnu nahoru a Zaynovi nastříkám šlehačku do ruky. Odložím ji a polechtám Zayna na bradě. Jen se ošije ale nic neudělá. Sakra, co teď? Štětec! V koupelně najdu malej štěteček a polechtám Zayna na nose. Zayn se plácne rukou po obličeji a šlehačka se rozstříkne na všechny strany. "Co to kurva?" Zayn se vymrští do sedu. Rozesměju se tak, že spadnu ze židle. 

                                                                                 Estakali

Continua a leggere

Ti piacerà anche

4.9K 257 21
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
8.8K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
7.5K 356 31
Dva lidé, dvě srdce hledající tu správnou cestu. Skrytá láska a píseň o tom všem. Jak to vše dopadne? Nechme se překvapit zda dva lidé najdou tu sprá...
8.4K 179 20
Sláva a nenávist - to je spojuje. On- ji žije,chodí v ni. Ona-má v ní bratra,stýká se s ní, Nenávidí se. Proč? On si o ni myslí ze zavádí. Ona mu ch...