Sázka

4.7K 143 6
                                    

Sam's POV

"Konečně sami" vydechne Zayn a políbí mě. Mezi polibky se uchechtnu a rukou mu pročísnu vlasy. "Sýýýr" ozve se Naillův hlas ode dveří a po chvilce se ozve zvuk foťáku. "Naille nehraj si na paparazziho" pokárá ho Liam. Odtáhnu se od Zayna a opatrně si vedle něj sednu. "Toho zmrda už chytili" promluví Jack. "Díkybohu" vydechnu a chytnu Zayna za ruku. "Prej dělal i do drog a podobnejch sraček" dodá. Do dveří vstoupí starší doktor. "Áaah už jste oba vzhůru, to je dobře" usměje se na nás. "Slečno, vy můžete jít domů už dnes. Pana Malika si tu na pár dní necháme. Není to nic vážného. Zlomené žebro, nos a ruka. Pár pohmožděnin na obličeji" přečte z papírů v jeho rukou. Povzbudivě Zaynovi stisknu ruku a on se na mě krásně usměje. Doktor odejde z pokoje a Zayn mi dá malou pusu na krk. Zavrtím sebou a zahihňám se, protože to lechtá.

...

S klukama jsme si chvilku povídali a smáli se. Potom odešli a my jsme se Zaynem zůstali samy. "Ne! Hollywood Undead je lepší" založím si ruce na prsou. "Není, AC/DC je lepší" stojí si Zayn za svým. "Hollywood Undead je lepší. Rozhodně" zavrčím. "Ne" řekne klidně. Jak může být tak klidnej?! Já mám nervy v kýblu. "Jo!" - "Ne" - "Jo!" - "Ne" -"JO!" - "Ne" - "JO!" vykřiknu, možná až moc.

"Můžete být prosím tišší? Pacienti si stěžují na hluk" objeví se ve dveřích vrchní sestra a přísným výrazem ve tváři. "Pardon" sklopím pohled a nervózně si skousnu ret zatímco Zayn zadržuje smích. Když se za sestrou zavřou dveře, Zayn se rozesměje. Naštvaně si odfrknu a odsednu si dál od něj.

"Ale noták" Zayn se přiblíží a já si zase odsednu. "Ten tvůj provinilej výraz byl tak roztomilej, Honey" snaží se mě obměkčit. A jde mu to moc dobře, bohužel. Uraženě se k němu otočím zády. "Lásko..." políbí mě pod ucho. V duchu zanadávám. "Sweetheart..." zasype můj krk polibky.  Chytnu ho za bradu a přiblížím se k jeho rtům. "Řekni že je HU lepší" zašeptám. "Nikdy" zamrmlá a kouká mi do mých modrých očí. "Dokud to neřekneš, můžeš na tyhle rty zapomenout" provokativně si zkousnu ret. "Sázka. Kdo to vydrží dýl" ušklíbnu se. "Co dostane výherce? Jen abych věděl na co se mám těšit" samolibě se usměje. "Jestli vyhraješ, můžeš si ze mě udělat otroka. Stejně tak já z tebe" řeknu a jemu se zableskne v očích. "Platí" zavrní. "Co takhle polibek na zpečetění naší dohody?" nevinně se usměje. Zlomyslně se zasměju a zavrtím hlavou. "Zapomeň" zašklebím se.

"Už asi půjdu" zvednu se z postele. "Tak brzo?" nadzvedne obočí. "Zayne, za chvilku končí návštěvní doba" uchechtnu se. "Aha, fajn" pokývá hlavou. "Měj se" mávnu na něj.

Doma:

"Sammy, zítra nemusíš do školy. Když slyšeli co se ti stalo, dali ti volno" oznámí mi Jack, když přijdu domů.

"Fajn, zajdu za Zaynem" a vyhraju sázku. Muhahahaha. "Zítra přijede mamka s Jamesem" sakra. To snad ne! Nemůžou přijet dřív. Vytřeštím oči a na chvilku se mi zastaví srdce. Mamka mi nikdy nedovolovala kluky. Bojí se že otěhotním a podobný sračky. Prý jsem moc mladá na to abych měla kluka. Pfff... To je jedna věc. Ta druhá je Zaynova pověst děvkaře. Jestli se to máma dozví... Nechci ani myslet na to jak zareaguje. Zamyšleně se vydám do svého pokoje. Ze skříně vytáhnu svoje milované pyžamo a zamířím do koupelny. Po umytí si pustím film a usínám.

ODPOLEDNE:

Zaynie: Přijdeš?

Já: Za chvilku jsem tam

Sama pro sebe se ďábelsky usměju. Ze skříně vyndám černé superextraultimátně krátký šortky a uplý černý crop top. Tuhle sázku sto procentně vyhraju. Obleču se a trochu zamaluju modřiny na obličeji. Vypadám dobře. Seběhnu dolů. Vezmu si svoji milovanou koženou bundu a obuju si Converse. Vyjdu ven a zamknu barák. Zavolám si taxi a nadiktuju řidiči adresu nemocnice.

Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now