Still better lovestory than Twilight

5.4K 179 11
                                    

"Co jsi provedla?" založí si ruce na prsou. "Nic" pokrčím rameny a snažím se tvářit co nejvíc nevinně. "Zayne co provedla?" otočí se na Zayna. Taky se na něj otočím a dost důrazně mu naznačuju, že jestli to řekne tak mu urvu hlavu a narvu mu ji do jeho vlastní prdele. Zayn se na mě ušklíbne a nadechne se aby něco řekl. V ten moment po něm vystartuju a zacpu mu pusu rukou. "Jen jsem hrála na mobilu v hodině" Jo, nikdy jsem nebyla dobrá lhářka. "Jo jasně a proto tě učitelka poslala k řediteli" protočí očima. "Zayne, co udělala?" odtáhne mě od něho, abych mu nemohla zakrývat pusu.

"Řekla učitelce, cituji: "To jste F.B.I. nebo co kurva, že mě tady vyslýcháte? Mám kocovinu a chci si sednout. Určitě jste to taky zažila, tak před sedmdesáti lety" ušklíbl se na mě a já měla chuť zahrát si bowling s jeho hlavou. Kluci se rozesmáli a Jack se na mě otočil se zabijáckým pohledem. "Máš zaracha na dva týdny" řekne nekompromisně a mě klesne brada. "Cože?!" vykřiknu zároveň s  Hazzou. "Kdo se mnou bude chlastat a volat Poseidonovi?" nahodí puppy face. 

Já mezitím přemýšlím jak nejlépe zabít Zayna. Prohnat mu kulku hlavou? Málo bolestný. Podříznout ho? Pořád málo. Usekat mu končetiny? Moc sekání. Ha, mám to! Oholím mu hlavu, uříznu mu ptáka, přišiju mu ho na hlavu, hlavu mu useknu, napíchnu na kůl a budu s ní hrát šipky. Jééééj!

"Sam?" vyruší mě Hazzův hlas z mých psycho myšlenek. "Hmm?" zvednu k němu hlavu. "Ukecal jsem to na týden" uculí se na mě. "Díky, díky, díky" obejmu ho. "Umačkáš mě" uchechtne se a já ho pustím. "No já jdu nahoru. Ráda jsem vás poznala kluci." usměju se na Liama a Louise. "Čau Hazz a Naille" mávnu jim. "Doufám že shoříš v pekle Maliku" usměju se přeslazeně a jdu ke schodům. "Takovou radost bych ti neudělal" zakřičí na mě z obýváku. Protočím oči a vyběhnu schody nahoru. Zavřu se v pokoji a zapnu notebook. Přihlásím se na Face book a hned na mě vykoukne žádost o přátelství od Chloe Lewottové. Na profilovce je fotka tý milý holčiny co se mi představila ve škole. Žádost bez zaváhání přijmu. Po pěti minutách mi cinkne zpráva.

Chloe: Ahoj :)

Sam: Ahoj, omlovám se že jsem tak zdrhla, ale Zayn by mě zabil :D

Chloe: V pohodě, viděla jsem tu vaši honičku :D Co jsi mu vlastně udělala?

Sam: Cucflek velkej jako antarktida, když jsme měli jít k řediteli. Kdybys viděla ten ředitelův pohled xD

Chloe: :'-D Vy spolu chodíte?

Sam: Chraň bože, NE! Jsme něco jako kamarádi, asi...

Chloe: Kamarádi s výhodama? 

: Ne, pokusím se ti vysvětlit náš  "vztah"

Chloe: Okay

Sam: On se mě snažil dostat do postele, já ho neměla ráda ale něco mě k němu táhlo. No, když jsme venku kouřili tak se z toho jaksi stala líbačka. On mě pozval na rande a u toho říkal takový sračky jako: Nechci tě jen do postele, ty jsi jiná a chci tě víc poznat. A já souhlasila. během toho rande měl nějakou blbou poznámku tak jsem ho poslala do prdele. Pak jsme se nějak usmířili a já šla na párty. Na tý párty se objevil i Zayn a já byla tak zlitá že jsem se s ním vyspala. Po tom jsme se zase pohádali a pak jsme se líbali na chodbě.

Chloe: Ty vole... Well, still better lovestory than Twilight 

Sam: xDDD 

Chloe: Nechceš zajít na kafe, nebo tak něco?

Sam: Sorry, brácha mi dal zaracha, protože zkurvenej pan Malik se prořekl, že jsem byla u ředitele. :(

Chloe: Bastard 

Lásky neschopný BadboyWhere stories live. Discover now